Barcelona

ξαναείδα την φάση χθες αργά γιατί στο stream που να δεις…
μιλάμε μαρκάρισμα του θανατά…!!

για να δούμε τώρα τι απώλειες μπορεί να εχει η μπαρτσα…

*βιγια, σταμάτα να σουτάρεις συνεχεία.!!
**κλασικά.ΠΑΡΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ.!!

ας σουτάρει και κάποιος σε αυτήν την ομάδα.είναι εκνευριστικό από ένα σημείο και μετά να προσπαθούν όλοι να μπούν με τη μπάλα στα δίχτυα.
το ότι ο βίγια δεν έχει δέσει ακόμη στη μπαρτσελόνα είναι άλλο θέμα.

μα το να μην σουτάρει κανένας είναι καλύτερο από το να μην σουτάρουν 10 και σουτάρει συνεχεία ένας.!

εμένα με κουράζουν αφάνταστα οι ομάδες που προσπαθούν να μπούν με τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας ελάχιστα έως κανένα σουτ εκτός περιοχής.εκτός της μπαρτσελόνα το ίδιο κάνει και η άρσεναλ.μπορεί να φαίνεται θεαματικό, αλλά ώρες-ώρες μου έρχεται να μπω μέσα στην τηλεόραση και να σουτάρω εγώ έξω από την περιοχή…:pνισάφι πια ρε αδερφέ μου!

οτι είναι κουραστικό, είναι…αλλά μερικές φορές κάνεις και τρεμπλ…:smiley:

shit happens.:stuck_out_tongue:
αν έχεις τον μέσι μπορεί να συμβεί καμία φορά και αυτό…

Το οποίο τρεμπλ με σουτ έξω απ την περιοχή ήρθε.

καλά, γενικά για το παιγνίδι της μπαρτσα λέω…

Οντως δεν παει αλλο, κριμα δηλαδη…

εγω που ζηταγα οπωσδηποτε αριστερο μπακ τον χειμωνα,πιστευω τωρα πως δεν χρειαζεται.αρκει ο πεπε να ξυπνησει λιγο και να βαλει βασικο τον αντριανο,που ταιριαζει απολυτα στη φιλοσοφια της ομαδας και ειναι απο τους καλυτερους μπακ-χαφ που θα μπορουσαμε να εχουμε στην ομαδα(με δεδομενο το στυλ παιχνιδιου της μπαρτσα).

συνεχιζει να εχει τον μασερανο στον παγκο…

Πολυ κακο παιχνιδι σημερα. Δεν κινδυνεψαμε καθολου αλλα απο την αλλη ειχαμε την κατοχη χωρις να καθολου πολλοι επικινδυνοι. Απο τα 3 φετινα παιχνιδια πρωταθληματος που εχω δει σημερα ηταν το με-διαφορα πιο βαρετο παιχνιδι της Μπαρτσελονα και κατα τη γνωμη μου παιξαμε χειροτερα αποτι με τη Χερακλες. Αλλα ειναι αρχη της χρονιας ακομα οποτε δεν υπαρχει λογος να γκρινιαζουμε. Ας ελπισουμε οτι θα κερδιζουμε τους βαθμους, εστω και με μετριο ποδοσφαιρο, και μετα το Φλεβαρη η ομαδα θα πεταει φωτιες.
Κατι ακομα, Με αποντα Μεσι η ομαδα παιζει διαφορετικο ποδοσφαιρο μιας και της λειπει η “ανακατοσουρα” που προκαλει ο Μεσι στις αντιπαλες αμυνες με τις ατομικες του ενεργειες, και ο χωρος που ανοιγει για τους υπολοιπους για να επιτεθουν.

Ο Μασεράνο δεν θα παίξει βασικός. Ο Μπούσκετς θα συνεχίσει.
Ο Μασεράνο θα κλαψομουνιάσει και θα πάρει μπούλο μετά.

chris,διαβασα ποστ σου πριν δυο χρονια,λεγοντας οτι ο ινιεστα ειναι ο μενδρινος της μπαρτσα.αν μη τι αλλο διορατικος:p#-o

Δεν το βρίσκω, αλλά αν δεν είχε έρθει ο Γκουαρντιόλα, Μενδρινός θάχε μείνει ο Ινιέστα. Δηλαδή ένας παίκτης με πολύ καλές προοπτικές που όμως δεν βελτιώθηκε ποτέ. Έχεις δει φαντάζομαι πώς έχει δουλέψει το σώμα του μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια.

εμενα ο iniesta αρχισε να μου αρεσει απο την τελευταια χρονια του ronaldinho στην barca δηλαδη οχι απο την αρχη αλλα πριν ερθει ο guardiola

στο θρεντ του τσαμπιονς λιγκ το 2008 ηταν.σαφως και εχει βελτιωθει απο τοτε,αλλα εγω θυμαμαι οτι στο euro 2008 πριν ακομα δουλεψει με τον γκουαρντιολα,ειχε κανει καταπληκτικο τουρνουα και ηταν και ο μοναδικος που ειχε παιξει σε ολους τους αγωνες.
απο την αλλη και ο μπουσκετς επαιξε σε ολο το μουντιαλ,αλλα ακομα δεν ειναι και εξαιρετικος παικτης.(παροτι και εκεινος ειναι πολυ καλυτερος απο την πρωτη του χρονια).

Και εμενα απο τοτε, την χρονια που πηραμε και το Champions League αρχισε να μου αρεσει. Αλλα εννοειται οτι με τον Guardiola βελτιωθηκε και αλλο και αυτο αποδεικνυει την βελτιωση που ερχεται με την σοβαρη και σταθερη δουλεια.

στο καζαν σημερα σε δυο ωρες,ελπιζω με τη νικη και το σημαντικοτερο,ελπιζω να επιστρεψει σε καλη κατασταση ο μεσσι.

Iσοπαλια και παλι(οπως κα περσι) με τη Ρουμπιν Καζαν χθες ομως η ομαδα επαιξε καλο ποδοσφαιρο και επανηλθε ο Μεσι (αποτοι φανηκε ειναι 100% καλα).
Κλασικα, η Ρουμπιν επαιζε 2-πλη ζωνη αμυνας, τις περισσοτερες φορες ταμπουρωνοταν στο 1/4 του γηπεδου και εδινε το χωρο στην Μπαρτσελονα.
Η δε Μπαρτσελονα ως συνηθως εχασε 2-3 ευκαιρις στο ξεκινημα που πιεσε (ειχε και δοκαρι με τον Πεδρο), και αφου δεν σκοραρε στη συνεχεια δυσκολευοταν να κανει φασεις αφου η Ρωσικη αμυνα ηταν πολυ καλα στημενη.
Μια καλη φαση εκανε η Καζαν και ο Ντανι Αλβες με ενα χαζο πεναλντι της εδωσε την ευκαιρια να σκοραρει αλλα στη συνεχεια τους το ανταποδωσαμε με το ιδιο νομισμα.
Αλλη μια εξαιρετικη εμφανιση απο τον Ινιεστα, που εκτος απο το πεναλντι κρατησε πολυ καλα μπαλα.
Ο Μασερανο ακομα μου φαινεται πως δεν κολλαει με το στυλ της Μπαρτσα. Ειναι πολυ καλος κοφτης ομως οπως και ο ιδιος ειπε σε συνεντευξη του"Στην Ισπανια οι μεσοι χρειαζεται και να δημιουργουν παιχνιδι", κατι που δεν το εχει καθολου. Ας του δωσουμε χρονο αλλα φοβαμαι μη βγει 2ος Ζλαταν (Πολυ καλος παιχτης ο οποιος ομως δεν ταιριαζει στην Μπαρτσα και αδικα δαπανηθηκαν τοσα χρηματα για τη μεταγραφη του).
Να δουμε τη συνεχεια…