Barcelona

παραειναι ατομιστης. θα εβαζε το εγω του πιο πανω, δεν ξερω. ωστοσο ναι ενας τετοιος απο αριστερα δινει ωθηση τρελη.

Περαστικα στον Αμπινταλ, κριμα ο ανθρωπος… Ευχομαι να πανε ολα καλα.

Τον Ρομπεν δεν θα τον ηθελα με τιποτα, πολυ εγωιστης για μια ομαδα που στηριζεται στο συνολο πανω απ’ολα.

[B]Ανανεώνει με Αμπιντάλ η «Μπάρτσα»![/B]

Με τον καλύτερο τρόπο δείχνει τη συμπαράστασή της στον Ερίκ Αμπιντάλ η Μπαρτσελόνα. Παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γάλλος αμυντικός και την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το ήπαρ του, η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου διαβεβαίωσε πως όχι μόνο δεν θα κινηθεί για την αντικατάστασή του, αλλά θα αρχίσει από αύριο κιόλας επαφές με τον μάνατζέρ του για την ανανέωση της συνεργασίας τους, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012.

«Αποφασίσαμε να μην αποκτήσουμε κανέναν παίκτη για να αντικαταστήσουμε τον Αμπιντάλ. Θα προωθήσουμε τον Φοντάς στην πρώτη ομάδα και από αύριο θα αρχίσουμε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Αμπιντάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του», δήλωσε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο αντιπρόεδρος της «Μπάρτσα», Γιόζεπ Μαρία Μπερτομέου.

Κάποιες αξίες σε αυτήν την ομάδα δεν πεθαίνουν ποτέ.

εγω παραδεχομαι την υγιη σταση του μισητου μας εχθρου χτες το βραδυ. στην ελλαδα ουτε ζητημα να γινει ποτε αυτο.

το έχετε καταλάβει οτι αν περάσουν μπαρτσελονα και ρεαλ στο τσου-λου θα δούμε σε λιγότερο απο 20 μέρες, 4 el clasico??~!!!

Iσως ακουστει λιγο κομπλεξικο, αλλα οταν εχεις την καλυτερη ομαδα στον κοσμο, με τοσα κερδη, ειναι πιο ευκολο να προχωρας σε μια τετοια (αξιεπαινη εννοειται) πραξη.

Μπλα μπλα μπλα στη Ελλαδα ειναι ολα σκατα μπλα μπλα μπλα.

Ναι ειναι, αλλα μην υπερβαλλουμε κιολας. :wink:

στην μπαρτσελονα μιλαμε πλεον για πολυ οικογενειακο κλιμα. δεν ειναι τα κερδη που λες. το ευχαριστω προς εναν παιχτη ειναι για την προσφορα του ειδικα αν περναει δυσκολες ωρες.

ναι ειμαι υπερβολικος που αυτο δεν γινεται με την καμια στην ελλαδα. αλλωστε εδω δεν βριζουμε μαναδες και νεκρους και οι αντιπαλοι φιλαθλοι καθονται διπλα διπλα και σεβονται τον αλλον…

Θα μπορούσες να έχεις δίκιο αν δεν είχε κάνει το ίδιο με τον Λάρσον που είχε συντρίψει το πόδι του στο ξεκίνημα της σεζόν 2004/05, όταν η Μπαρτσελόνα ούτε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο ήταν, ούτε κέρδη πολλά είχε, ούτε καν τίτλους κιόλας για μια πενταετία νομίζω.

Eρχεται, κουφαλες Καταλανοι…

ΥΓ Θερμες ευχες για ταχεια και πληρη αναρρωση του Abidal, τρομαζω οταν ακουω κατι τετοια:|

τον περιμενουμε8)

Δεν αμφισβητω ΓΕΝΙΚΑ τις αρχες του μεγαλου αυτου συλλογου.

Απλα λεω οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ειναι ευκολο κανει αυτη την αξιεπαινη πραξη κανοντας τους παντες να της το αναγνωρισουν.

Αν θες μπορεις να μηδενισεις τους παντες, δε με πειραζει.

Ετσι κι αλλιως, σ’ αυτο το φορουμ το “τσουβαλιασμα” στα Αθλητικα ειναι αγαπημενη συνηθεια.

Εγω εχω δει πολλες φορες Ελληνες οπαδους να συμπαριστανται σε δυσκολες στιγμες συνανθρωπων ή και αντιπαλων.

iron δεν ειναι να μηδενισω τα παντα. βλεπεις που εχει φτασει το ποδοσφαιρο. εγω μιλησα για το συγκεκριμενο γεγονος. δεν εχω δει παρομοιο στην ελλαδα. δεν γινεται να μηδενισω το μηδενισμνο…
αν βεβαια διαφωνεις δεν θα κατσω να σου αλλαξω κια γνωμη. καλο ειναι που εισαι ρομαντικος και το πιστευεις παντως :slight_smile:
τωρα αν θες βεβαια δωσε ενα αντιστοιχο παραδειγμα τετοιας ευγνωμοσυνης.

καλα ενταξει έχουν γίνει και εδώ μεχρι ενα βαθμό…
και ποδοσφαιριστές αντίπαλης ομάδας έχουν καταθέσει φόρο τιμής σε νεκρούς ποδοσφαιριστές, και σύνδεσμοι απο αντίπαλη ομάδα δίνουν συλλυπητήρια σε κάποιο γεγονός με θάνατο, απλά είναι όλα τα άλλα τόσο πολλά(επεισόδια και λοιπά) που μοιάζουν(και είναι) σταγόνα στον ωκεανό…

οταν πεθανει το ξερω. δεν μου λεει κατι, γιατι τοτε ολοι μας θα νιωσουμε. αν γινει ομως κατι παρομοιο με του αμπινταλ δεν ασχολιομαστε και δεν δινουμε βαρος. δυστυχως σε αυτην την χωρα ειμαστε της λογικης εμεις να μαστε καλα και οι αλλοι να πανε να…
ακομα και εκεινη η διακοπη που ηταν να κανουν οι ποδοσφαιριστες λογω της βιας την ξεχασανε… τεσπα ειμαστε οφ τοπικ εδω μεσα.

ενα τελευταίο…δηλαδή αν ηταν με καρκίνο ενας ποδοσφαιριστής δεν θα υπήρχε και εδω κατι παρόμοιο? μπορεί οχι στους δυο μεγάλους, αλλά θα υπήρχε…

*πως να κάνεις διακοπή, που την ωρα που τρως ξύλο παίρνεις τηλέφωνο τον πρόεδρο και τον ρωτάς τι να κάνω.?

φανταζεσαι ολυμπιακους η παναθηναικους να φορανε μπλουζακι με συνθημα για παιχτη της αντιπαλης τους ομαδας? πχ τον τοροσιδη κουραγιο λετο? ή το αναποδο?

μπα…

και δεν τους κοβω να κανανε και κατι για αλλη ομαδα crimson. δυστυχως ειμαστε μικροψυχοι.

Δυστυχως το πιστευω και εγω αυτο και δεν ειμαι ιδια ομαδα με τον Samis.
Δεν υπαρχουν αυτα εδω. Ουτε για τον Κοβασεβιτς ειπαμε κατι ουτε για τον Γκαλετι που ηταν παιχτης μεγαλης αξιας αλλα βεβαια δεν ειχαν και αντιστοιχο προβλημα με του Αμπινταλ.

Και μπλουζακι συμπαραστασης σε αντιπαλο ποδοσφαιριστη δυσκολα θα βλεπαμε και αν γινοταν αυτο σιγουρα θα υπηρχε ενα μερος οπαδων που θα γιουχαρε για να υπαρξουν τα γνωστα μας καφριλικια.

Αλλα ετσι κι αλλιως το θεαμα που προσφερουν οι εδω ομαδες ουτε καν συγκρινεται με το αντιστοιχο των Ισπανικων ομαδων που περα απο την αντιπαλοτητα τους εχουν ενα κοινο στοχο το καλο του ποδοσφαιρου τους γιατι αποφερει και κερδος και δοξα. Οποτε ακομα και ψυχρα να το παρεις εχει μια λογικη για τετοιες κινησεις.
Αλοιμονο απο εμας.

Πάντως όταν κόντεψε να χάσει την ζωή του ο Αμανατίδης, σε εκείνο το αυτοκινηστικό ατύχημα, παίκτες του π.α.ο. και αν θυμάμαι καλά και άλλων ομάδων, είχαν πάει στο νοσοκομίο να του συμπαρασταθούν…ήταν εν ενεργεία πάικτης τότε

…το παλικάρι της Μπάρτσα μακάρι να την γλυτώσει κιας μην ξαναπαίξει μπάλα…δεν είναι το μόνο πράγμα στη ζωή
:):!:

Παικτες και διοικησεις εχω δει να συμπαραστεκονται καποιες φορες, οπαδους ελαχιστες, ειδικα μεταξυ των μεγαλων ομαδων… Μακαρι καποια στιγμη να αλλαξει κατι, αλλα αυτη την στιγμη ειμαστε ετη φωτος μακρια σε τετοια θεματα απο αλλα προηγμενα πρωταθληματα.

Αξιοθαυμαστη η κινηση ανανεωσης του συμβολαιου του Αμπινταλ, για κατι τετοια ερωτευεσαι μια ομαδα…

1. Μετρια εμφανιση και παλι το Σαββατο. Ο Μεσι πολυ κεφατος, ο Ινιεστα θεος και η αμυνα με πολλα κενα. Αντε να επιστρεψει ο Πουγιολ να συμαζεψει λιγο τα πραγματα και να χωσει καμια φωνη στον Πικε για να ξυπνησει.
  2. Μπραβο στην ομαδαρα για την ανανεωση συμβολαιου στον Αμπινταλ!
    Ταχεια αναρρωση και τον περιμενουμε και παλι πισω!
  3. [U]Απαντηση προς αυτους που πιπιλιζουν για τον Μουρινιο και πως μας απεκλεισε περσι.[/U]
    Η Μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα στον κοσμο.Αυτο ειναι γεγονος.
    Αυτο το ξερει και ο Μουρινιο και ο καθε Μουρινιο και για αυτο το λογο κατεβαζουν τις ομαδες τους σαν "χεσμενες"και προσπαθουν να κλεψουν το ματς.
    Αν αυτο το καταφερουν μπραβο τους που απεκλεισαν μια καλυτερη ομαδα αλλα αυτο δεν τις κανει καλυτερες ομαδες απο την Μπαρτσελονα.
    Εμεις αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να ειμαστε 100% σοβαροι και με τη βοηθεια της τυχης να αποδειξουμε πως η καλυτερη ομαδα ειναι αυτη που επιβραβευεται και με την κατακτηση τιτλων.