τριτο σερι πρωταθλημα απο σημερα,με deja vu οπως το 2005(1-1 με τη λεβαντε).τρομερη ζεμπεκια ο πικε στο γκολ που φαγαμε:lol:
εχει γυρισει κανονικα και ο αμπινταλ,να’ναι καλα ο ανθρωπος.και τωρα η ομαδα επικεντρωνεται στον τελικο του τσουλου.για μενα θα’ναι λιγο περιεργος αυτος ο αγωνας γιατι θα ειναι και ο πρωτος απο το 2002 νομιζω,που δε θα την υποστηριζω,για χαρη του σρεκ και του γκιγκς.
εμενα το δικο μου μυαλο παει στο οτι η μπαρτσα καποτε ερηφανα δεν ειχε χορηγο, μετα με περηφανεια πηρε τιμητικα την γιουνισεξ και τωρα τη βλεπω με ΚΑΤΑΡ. ε ρε για το χρημα…
η πλακα ειναι οτι γκρινιαζουν ολοι οσοι υποστηριζουν ομαδες που εχουν χορηγο ετσι και αλλιως στην φανελα τους. απο την αλλη ολα τα τμηματα του F C Barcelona ειχαν χορηγο μονο στο ποδοσφαιρο δεν ειχαν. επισης πρεπει ολοι να σεβαστουμε την αποφαση και κυριως οσοι διαφωνουν (οπως εγω ας πουμε) γιατι η αποφαση ειναι απο μια διοικηση που δημοκρατικα εκλεκτηκε απο το 65% των μελων και επισης οτι ολοι οι υποψηφιοι προεδροι ειχαν εξαγγειλει οτι θα βαλουν χορηγο ενεργοποιοντας μια αποφαση που ο ροσελ το 2003 σαν αντιπροεδρος προτεινε και ψηφιστηκε και ηρθε το 2006 η unicef. οποτε η ιστορια ειναι παλια γιαυτο και στην καταλουνια δεν εγινε κανενα θεμα.
σε συζητησεις που ειχα με διαφορα μελη του συλλογου απο εκει μου ειπαν επι λεξη ‘‘αμα σου τα εδιναν δεν θα τα επαιρνες?’’#-o
οσο υπαρχει το fundacio, το ιδρυμα που ασχολειτε με την κοινωνικη δραση του FCB και κυριως οσο η ομαδα ανηκει στο λαο της οπως τωρα δεν δικαιουται κανεις που εχει μεγιστανες και μεγαλομετοχους να μιλαει για ξεπουλημα της Μπαρσα!! Οσο εγω, εσυ και ο καθενας που ειναι μελος σε αυτο τον συλλογο αποφασιζει για το παρον και το μελλον αυτου του συλλογου παντα θα ειμαστε κατι παραπανω απο ενα συλλογος!! προσοχη, πραγματικα λαικη βαση. οχι κλειστο κλαμ που δεν δεχεται μελη…οπως στην πρωτευουσα.
στα της φανελας, μαλλον ειμαι μειοψηφια! αφου την λατρευω την καινουργια! καλα την μαυρη θα την φοραω σε ολα τα live!! τις παραγγειλα ηδη:p:p
Δευτέρον αυτά με τα οποία ΓΕΛΑΣΑ ΕΞΩ ΔΥΝΑΤΑ είναι οι εξωπραγματικές σου αντιλήψεις ότι α) μια “δημοκρατικά εκλεγμένη διοίκηση” μπορεί να κάνει ό,τι της καυλώσει και β) ότι ένας από τους πλουσιότερους συλλόγους στον κόσμο δεν είναι επιχείρηση, αλλά “ομάδα του λαού”.
inb4 “mas que un club”, “αντίσταση στο Φράνκο” κτλ.
οχι ρε μαν δεν μπορει να κανει οτι της καυλωσει, αλλα οταν εξαγγειλει οτι θα βαλει χορηγο στην φανελα και παιρνει το 65% τον ψηφων, κανει πραξη οτι ειπε και συμφωνησες! αυτο θελω να πω.
η μπαρσελονα μπορει στα ματια σου να ειναι επιχειρηση, και δεν σε αδικω, αλλα δεν εχει μετοχους και μετοχες και ειναι ομαδα του λαου!!! το 2008 την προταση μομφης κατα της διοικησης λαπορτα την εκανε ενα μελος!! κατειγγειλε στο πρωτοδικειο της βαρκελωνης την καταπατηση του καταστατικου σχετικα με την θητεια του λαπορτα και το πρωτοδικειο αναγνωρισε το δικιο του και εγιναν εκλογες!!! ενας μονο!! ενα απλο μελος. αυτο τι σου μοιαζει δηλαδη?
Αυτο που συμαβινει με τα μελη της Μπαρτσελονα ειναι μοναδικο φαινομενο και αξιο θαυμασμου. Ομως ο χορηγος στην φανελα μου χτυπαει πολυ ασχημα οταν μιλαμε για αυτη την ομαδα που αγαπω απο μικρο παιδι.
εχεις δικιο. εγω ουτε την unicef ηθελα.
δυστηχως φιλε μου επεσε ενα ακομα καστρο. δεδομενο και τα οικονομικα ανοιγματα μας ηταν σιγουρο οτι θα ερχονταν αυτο.
παντως δεν ξερω εαν θα ηθελα να αρχισουμε να πουλαμε τα ακινητα του συλλογου ή να τα πουλαμε σε δημους και να μας τα γυριζουν και καλα πισω γιατι δεν εχουν τι να τα κανουν.
επρεπε να συμβιβαστουμε ή ονειρα και φιλοσοφια ή πρωταγωνιστες και θυσιες.
πιστευω οτι οσο ο συλλογος ειναι λαικης βασης διαφερουμε. εαν χαλασει και αυτο δεν ξερω εαν θα με εκφραζει πλεον το FCB.
Εγω παντως θεωρω φυσιολογικο να μπει χορηγος στην εμφανιση.Δεν ηταν στην φιλοσοφια της ομαδας αλλα τα εξοδα ειναι εξοδα και πλεον τα χρηματα λιγοστευουν!
Οι Κάρλες Πουγιόλ και Ζεράρ Πικέ βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσουν την επιθυμία τους για μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα. Έκλεψαν τη φωτογραφία του από το προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ![/B]
Εδώ στο μπάσκετ έχουν αλλάξει το όνομα της ομάδας για χάρη χορηγού και εμφανίζονται με φούξια εμφανίσεις, αυτό σε πείραξε. Σάπισαν τα κανόνια της καταλούνια επανάστασης φαίνεται.