φρικη να χανουμε ετσι 2 βαθμους. η ρεαλ φετος δυσκολα θα συγχωρησει τετοια λαθη. ελπιζω και εκεινοι να μαλακιστουν λιγο…
αδικαιολογητος ο Μεσι που ειναι παιχτουρα να κανει
οτι κανει ο Καραγκουνης
χαλια πρωτο ημιχρονο, μας εχουν διασυρει… ο σολδαδο εχασε την ευκαιρια της χρονιας…
- Υπαρχει εστω και ενας που να καταλαβε με τι συστημα επαιζε χθες η Μπαρτσελονα στο Α’ ημιχρονο; Εγω εβλeπα τον Πουγιολ πισω, τον Πεδρο μπροστα και ενα τσουρμο να τρεχει σαν χαμενο στο κεντρο. Πρεπει να κανει πλακα σε καποιον ο Πεπε αλλιως δεν εξηγειται αυτο που ειδαμε στα πρωτα 45’. Στο Β’ μερος επαιξε ανθρωπινα, οχι ομως καλα, η ομαδα και πηραμε τον βαθμο της ισοπαλιας.
- Τραγικος Αμπινταλ (εβαλε 1 αυτογκολ, ειναι υπευθυνος για το 2ο και εχασε τον Σολδαδο δινοντας του την ευκαιρια να σκοραρει καi να κανει το 3-1), πολυ κακος Μασκερανο στο Α’ μερος (τον κρεμασε η θεση πο τον εβαλε ο Γκουαρντιολα- μπακ να καλυπτει τον γρηγορο Ματιε), μετριοτατος Μεσι (εστω και εναν παλι μοιρασε 2 ασιστ. Η τελευταια πασα-μισο-γκολ που εβγαλε, νομιζω στον Βιγια, και που τελικα απεκρουσε ενστικτωδως ο τερματοφυλακας της Βαλενθια ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ). Για τον Τσαβι τι να πω παλι; Στο Α’ ημιχρονο που ολη η ομαδα πελαγοδρομουσε, εκανε μονο 1 λαθος πασα και δεν εχασε την μπαλα ουτε 1 φορα απο τα ποδια του. Απλα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Ο Εμερι εχει κανει φοβερη δουλεια στη ΒΑΛΕΝΘΙΑ,η οποια αν και χρονο χανει τους καλυτερους της παικτες παραμενει πολυ δυνατο συνολο. Πολυ τσαμπουκας στο γηπεδο και παθιασμενη ατμοσφαιρα απο το κοινο στο Μεσταγια. - Για 80’ καλυτερη η Βαλενθια, στα 50’ εξ αυτων επαιζε μονη της στο γηπεδο, αλλα 10’ που σοβαρευτηκε η Μπαρσελονα κυριολεκτικα εγειρε το γηπεδο. ΟΙ καθετες πασες πεφταν βροχη, χαθηκαν τουλαχιστον αλλες 5 ευκαιριες για γκολ, η Βαλενθια δεν μπορουσε ουτε το κεντρο να περασει και ολα αυτα απο μια μετριοτατη Μπαρτσελονα.Συνολικα, δικαιο το τελικο σκορ.
Aς ελπισουμε πως θα βελτιωθουμε ωςτο Σαββατο που ακολουθει παλι ντερμπι με τη φορμαρισμενη Ατλεντικο Μαδριης
http://www.youtube.com/watch?v=VxGZA-mqQ7E
- Δειτε στο 3.00 την ευκαιρια που χανει ο Σολδαδο
συμφωνω σχεδον σε ολα με τον αποπανω. η ομαδα δεν αξιζε καν την ισοπαλια βεβαια κατ εμε ειδικα μετα το φρικιαστικο πρωτο ημιχρονο. τουλαχιστον αλλα 1-2 γκολακια θα μπορουσαν να μας βαλουν ως το 45’. απο κει και περα και επειδη ειμαι οπαδος και οχι φιλαθλος της μπαρτσα πιστευω οτι θα μπορουσαμε τη νικη ΠΑΡΟΛΑ αυτα. οι κλασσικες στο τελος διαδεχονταν η μια την αλλη. θα μπορουσαμε μετα απο ενα τοσο σκατα ματς να κερδισουμε ειναι η αληθεια. αλλα για στασου. θα μας συνεφερε αυτο? ισως ΟΧΙ. πηραμε 2-2 με τη ρεαλ με 2 φασεις, στο 3-2 και παλι δεν παιξαμε καλα. αν καναμε και σημερα 1 καλο 10λεπτο και παιρναμε ενα διπλο σε μια πολυ δυσκολη εδρα ισως τα μυαλα μας να επαιρναν πιο πολυ αερα. ας στρωσουμε λοιπον κατω τα κωλαρακια μας γιατι η ομαδα ενω μπορει να παιξει μπαλαρα δεν το κανει (με διαρκεια-κυριαρχια σε ολοκληρα ματς) και ρουφαει και μπολικα μπαλακια. κατω τα κεφαλια λοιπον… ερχεται συντομα και ο πικε και αυτο μονο καλο μπορει να κανει…
αφελαι…ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού , 6-8 μήνες. :?
προπονηση??? ηταν που ηταν να φυγει… τωρα μια ωρα αρχιτερα…
Ωριμη αντιμετωπιση. :thumbup:
προφανως και δεν χαιρομαι. ειναι παιχτουρα. αλλα η καριερα του απο τη μπαρτσα νομιζω πως παει να τελειωσει μετα απο αυτο… αυτη ειναι η αληθεια, αν δεν την βλεπεις βαλε γυαλια.
Βάλει, δε βάλει γυαλιά, η Μπαρτσελόνα έχει αποδείξει ότι σε περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών ποτέ δεν διώχνει παίκτες.
Όσο για την εικόνα και τα αποτελέσματα, είναι αναμενόμενα και το έχω γράψει εδώ και καιρό πως φέτος η Ρεάλ είναι το φαβορί στην Ισπανία και ότι το μόνο που θα ήθελα θα είναι να σκιστούν να πάρουν ξανά τσ.λ. Ο βασικός κορμός της ομάδας (Ινιέστα, Τσάβι, Μέσι, Βίγια, Μπουσκέτς, Πουγιόλ κτλ) έχει 250-300 παιχνίδια στα πόδια του την τελευταία πενταετία. Πόσο να αντέξουν σε φουλ ρυθμό?
ναι και εγω δεν πιστευω οτι θα τον αφησουν στα κρυα του λουτρου αλλα ηδη ηταν που ηταν να τον διωξουν. φετος εχει παιξει και ελαχιστα (αν οχι καθολου), ενω ταυτοχρονα στα ματς που τον ειδαμε ενω ειναι δεδομενο το ταλεντο του δειχνει να δυσκολευεται παρα πολυ να ταιριαξει στη μπαρτσα…
και εγω πιστευω οτι φετος η ρεαλ θα κανει περισσοτερα πραγματα. ειναι πολυ κομπλεξακιας ο μουρινιο για να φυγει σαν ηττημενος. παντως αν κανει ματς σαν τα 2 τελευταια και για τη μπαρτσα γυρισει ο πικε και ο σαντσεζ δεν αποκλειω νεα κουπα για την ομαδαρα μας! (για πρωταθλημα μιλαω).
παντως ο αμπινταλ ειναι κακιστος στους τελεταιους αγωνες και δεν εμπνεει καθολου εμπιστοσυνη,ενω και ο πουγιολ βρισκεται σε πτωτικη πορεια.ο μασερανο παντως μου αρεσει σαν στοπερ και ισως θα ηταν το πιο καταλληλο να παιζει αυτος με τον πικε ή ακομα καλτερα να παρουμε εναν σπουδαιο κεντρικο αμυντικο το χειμωνα.
παντως αυτο που με κανει να διατηρω τις ελπιδες μου ειναι πως και στη μαδριτη τα πραγματα δεν δειχνουν πολυ καλυτερα.
τι αλλο να πει κανεις??? 3 γκολαρες απο τον καλυτερο παικτη στον κοσμο σε αντιθεση με τον κλαψομουνη που μια ζωη βαζει ηλιθια-κωλοφαρδα-πανευκολα γκολ…
Γιατι τοση χολη? Ο Κριστιανο ειναι παιχταρας εννοειται και το εχει αποδειξει με εκατονταδες γκολ και ασιστ, δε νομιζω πως χρειαζοταν τα γκολ στο χθεσινο παιχνιδι για να φτιαξει τη φημη του. Δες τη σεζον που εκανε στη Μαντσεστερ με τα 42 γκολ και αμα βρεις μουφες γκολ τι να πω… περαν του οτι και με τη Ρεαλ εχει βαλει παμπολλες γκολαρες. Βαζω και το λινκ χωρις να το δω, με κινδυνο να εκτεθω, αλλα δεν το πιστευω.
Αυτο δεν αλλαζει το οτι ο Μεσι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο εδω και λιγα χρονια και εχει τα φοντα να ειναι για αρκετα ακομα. Ειναι μολις 24, αν ειναι δυνατον. Εντυπωσιακος για μια ακομα φορα χθες, τα εκανε ολα. Εχω τρομαξει απο τις περσινες + φετινες Μπαρτσελονα και Ρεαλ, ριχνουν τις 5αρες και τις 6αρες για πλακα…
Κλαψομούνης είναι αλλά το γάμησες και ψόφησε.
καλα ρε παιδια πεσατε να με φατε! παιχταρας ειναι ΦΥΣΙΚΑ.
αλλα απο την αλλη εχω βαρεθει να τον βλεπω να βαζει 50 γκολ τη σεζον και να κανει ολη την ωρα χατ τρικ και καρε και ολα τα γκολ του να ειναι πανω στη γραμμη η απο πεναλτι. χθες το παλικαρι εκανε χατ τρικ με 2 πεναλτι! και το αλλο του γκολ (που πως και δεν ηταν απο τη γραμμη?) ηταν με σουτ χωρις κανα τρελο στοχο που ο κιπερ το επνιξε κατω απο τα ποδια…
στην μαντζεστερ απο την αλλη ηταν πιο μικρος και δεν ειχε βγαλει γλωσσα. ειχε εναν προπονητη πανω απο το κεφαλι του που του θυμιζε που βρισκεται και πανω απολα ειχε παικταραδες με προσωπικοτητα διπλα του (στη ρεαλ αυτος ειναι η προσωπικοτητα) και δεν μπορουσε να το παιξει γελοια ντιβα.
ο μονος λογος που “με κοφτει” η παρτη του ειναι που ειναι πολυ σπαστικο ο μεσσι να κανει τα χθεσινα οργια και χατ τρικ στο 90 με 3 ΓΚΟΛΑΡΕΣ και ο αλλος (που θεωρητικα ειναι ο “αντιπαλος” του-αλλιως δεν θα μιλουσαμε τωρα) να κανει χατ τρικ με 2 πεναλτι κλπ κλπ… ειναι αμαρτια δηλαδη…
Συμφωνω με τους προηγουμενους εννοειται οτι ειναι τεραστιος παικτης,μη τα ισοπεδωνουμε και ολα.Η καλυτερη του χρονια παντως,παραμενει αυτη που ποσταρε ο QuintomScenario διοτι ηταν και η πιο ουσιαστικη πιστευω.Επισης θεωρω οτι αν ειχε μεινει με τον φεργκιουσον στη γιουναιτεντ,ισως το προβλημα με τον χαρακτηρα του(εγωιστης,ματαιοδοξος)που τον κανει τοσο αντιπαθη σε ολους μας να ηταν πολυ μικροτερο γιατι θα ειχε καποιον να ‘‘τραβαει τα γκεμια’’ ενω ο μουρινιο του ενισχυει αυτην την υπεροψια.
+1.
δικιο σε ολα.
Προσωπικα τον εκρινα ως ποδοσφαιριστη και οχι ως προσωπικοτητα, εννοειται οτι ειναι αντιπαθης. Μεχρι και η εκφραση που παιρνει οταν βαζει καποια γκολαρα ειναι η εκφραση “ε το μπουστη, παλι γαμησα”. Εγω παντως χαιρομαι που παρακολουθω ευρωπαικο ποδοσφαιρο σε μια εποχη που παιζουν ταυτοχρονα αρκετοι μεγαλοι σταρς, γιατι ετσι δημιουργουνται ιστοριες, μεγαλοι τελικοι, μεγαλα παιχνιδια γενικως. Για την κλαση του νομιζω αξιζει περισσοτερα τα τελευταια χρονια που παιζει στη Ρεαλ, αλλα εχει πεσει απεναντι στη Μπαρτσελονα που σαρωνει τα παντα, και σιγουρα ειναι πιο δικαιο ετσι.
Αν σκεφτουμε πως ηταν η εικονα πριν 10 χρονια στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο, νομιζω ειναι αρκετα πιο συναρπαστικη τωρα… ο μονος πραγματικος σταρ τοτε ηταν ο Ζινταν κατα τη γνωμη μου, και παρολο που χαζευαμε τις κινησεις, τις μπαλιες και τις τριπλες του, δεν ηταν σεντερ φορ… ειναι λιγο διαφορετικο να βλεπεις Μεσι και Ροναλντο καθε χρονο να σκοτωνονται για το ποιος θα ειναι πιο εξωπραγματικος, με ταυτχρονη συνοδεια απο αλλους υπερπαικτες οπως Ρουνευ κτλ
Για τα 90’s δε θα μιλησω, εχω μια αδυναμια για την τοτε Γιουβεντους, τον Αγιαξ, τη Μπορουσια, τη Μιλαν, και πολλες αλλες ομαδες που χαζευα στα 90’ς και επαιζαν ολες μπαλαρα…
Και σαν ποδοσφαιριστης ομως,εβαζε γκολ που εκριναν προκρισεις,μεγαλα ντερμπι,τελικους,ακομα και στις κακες του μερες(βλεπε τελικος με τσελσι).Γενικα πιστευω πως θα γινοταν ακομα πιο μεγαλος παικτης με τον Σερ Αλεξ διπλα του,αν και οπως ειπες και εσυ,τωρα μας δινεται η ευκαιρια να παρακολουθουμε σπουδαιες ποδοσφαιρικες ιστοριες μεσα απο τη μονομαχια του με τον μεσσι.