ρε μανία με τα κοράκια.
με στεναχωρείς βαθύτατα:(
Στη Ρεαλ για 3 χρονια ο Μασει,με 1 εκ Ευρω.
Έλα μωρέ, απλά φτιάχνω κλίμα για τους τελικούς :lol:
όταν τα έλεγα εγώ…:-s
Ε ναι,εγκυρο παρασκηνιο.Εσυ και οι αθηναικες εφημεριδες τετοιο πραγμα μονο. :roll:
αυριο ειναι το μεγαλο (?) ματς… καμια προβλεψη ??
εγω παντως θα μαι μεσα ! :twisted:
τι πρόβλεψη,όλα τα ματς των τελικών είναι 50-50
Οπου να ναι αναχωρω για το γηπεδο
θα ζησουμε μεγαλες στιγμες !!!
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ίδια φάση με την τεχνική ποινή του Τεόντοσιτς στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου, τα κορόιδα κάναν οι διαιτητές.
ΕΝΤΙΤ: ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΤΕΖΗ!
πριντεζη τον παιρνεις
ωραιότατο ματς. πολύ καλος ο σοφο για μας και ο τεοντοσιτς. στην επιμαχη φαση δεν ειδα καλα αν πατησε τη γραμμη ο τσαρτσαρης (μετα εβαλε το 3ποντο ο γιασικεβιτσιους). και στο τελος οντως ο πριντεζης εχασε αχαστο καλαθι (καρφωσε ρε παληκαρι μου εκει…) . νομιζω χασαμε μεγαλη ευκαιρια σημερα. ημασταν καλοι αρκετα για να κανουμε το διπλο, αλλα… δεν επιραζει. παμε για νικη στο σεφ τωρα.
O Τσαρτσαρής χαλαρά πάτησε γραμμή και ο Μπατίστ έκανε βηματά 2-3 φάσεις πριν. Αναμενόμενα αυτά όμως. Έπρεπε να παίξουμε πιο πιεστική άμυνα στον Γιασικεβίτσιους να μη σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις.
Ολοι ΣΕΦ.
Κρίμα, μπορούσαμε να το πάρουμε το διπλό. Τουλάχιστον τους κόψαμε το βήχα πάλι και ήμασταν και με μείον δύο καλούς παίκτες και τον Μπουρού τραυματία.
Νομίζω αν κερδίζαμε σήμερα, ο ΠΑΟ θα μπορούσε να κερδίσει ένα από τα δύο ματς στο ΣΕΦ. Για μένα το θέμα είναι να πάει στον 5ο κι εκεί όλα για όλα.
Κλασσικά 60-40 η διαιτησία εν τω μεταξύ…
Καλέ, δεν πιστεύω να τιμωρήσετε τον ΠΑΟ για τα αντικείμενα και την παρουσία του προέδρου πίσω από την μπασκέτα ε! Απαπαπα…
Καρμπον ματς σαν αυτο του κυπελου,ο οσφπ μπορουσε νικη εαν ηταν λιγο πιο προσεκτικος,ο παο απο την αλλη το εχω πει πολλες φορες και ισως κουραζει ,θα το ξαναπω ομως και ας με βριζουν,ας γελανε καποιοι,ας λενε οτι θελουν δεν με ενδιαφερει,ο φετινος ΠΑΟ ειναι μια μετριοτητα. Μια ομαδα που βασιζεται κυριως στα τριποντα και στην περιφερεια,αν βρεθει σε καλη μερα μπορει να σου ριξει κ 30 ποντους ,εαν δεν βρεθει σε καλη μερα και δεν μπαινουν τα τριποντα εγκλωβιζεται με αποτελεσμα να βραχυκυκλωνει τοσο επιθετικα οσο και αμυντικα.
Πολυ καλο ματς γενικοτερα,θεωρω οτι δεν περναει ο ΠΑΟ απο το ΣΕΦ.
[QUOTE=ChrisP;368524]O Τσαρτσαρής χαλαρά πάτησε γραμμή και ο Μπατίστ έκανε βηματά 2-3 φάσεις πριν. Αναμενόμενα αυτά όμως. Έπρεπε να παίξουμε πιο πιεστική άμυνα στον Γιασικεβίτσιους να μη σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις.
Ολοι ΣΕΦ.[/QUOTE
καλα τα βηματα που λες ήταν περπατημα!!! χαχααχαχα.
Cozy: ετσι μια βολτιτσα κατεβηκε… ως συνηθως… :lol:
ρε ΖΩΑ σταματηστε να πετατε αντικειμενα γαμωτο …ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.ΕΛΕΟΣ.
ο περπερογλου ποσο παιχτουρα μπορει να ειναι κ ποσο θεος θα γινει σε λιγο καιρο ???ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ.
καλα ο σαρας εχει @@ !! εβαλε ΠΟΛΥ κρισιμα καλαθια…γενικα ωραιο ματς …ΓΑΜΑΤΗ ατμοσφαιρα και κλασσικα…ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ !!! 2ο μεσα στο σεφ παο ολε ολε !!! ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
δε φταίνε τα βήματα,δε φταίει ο Πρίντεζης.
Σάρας κύριοι!Αυτός ο τεράστιος παίκτης έβαλε το κρισιμότερο τρίποντο της χρονιάς (μέχρι το επόμενο…)
Πολύ καλό ματς,αν και έχασα αρκετές φάσεις,μου έδινε την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και ότι μπορούσε να περάσει μπροστά στο σκορ ή καλύτερα να διατηρήσει το προβάδισμα όποτε ήθελε,για όσο ήθελε.
Πολύ βελτιωμένος ο Ολυμπιακός (όπως ήταν φυσικό,δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιζε όπως με το Μαρούσι) δείχνει ότι μπορεί να νικήσει τον ΠΑΟ φέτος αλλά…δεν το κάνει.Ξεκίνησε μια σειρά τελικών-φωτιά!
Ο Σούλης θα μας τρελάνει!Διπλό στο Ελληνικό και οδηγάει το ΓΣΑ στην Ευρωλίγκα!Τεράστιος κόουτς
ή για το ότι έβριζε η εξέδρα τον Γιαννάκη φωνάζοντας τον Καραγκιόζη, βγήκε στο μικρόφωνο και είπε “Σταματήστε, εδώ μέσα δεν έχουν θέση οι Καραγκιόζηδες. Αφήστε τον να φωνάζει” ???
(ειλικρινά ρε γαμώτο, γιατί οι βάζελοι θέλετε τόσο πολύ να πάρουν κάτι τέτοιοι την ΠΑΕ? Ειλικρινά δε μπορώ να το καταλάβω… Είναι σαν να θέλω εγώ ένα πλούσιο Τσουκαλά να πάρει τον Ολυμπιακό. Ρόμπα θα με κάνει κάθε φορά με τη συμπεριφορά του)
Δενν συμπαθώ καθόλου τον Γιαννακόπουλο και τον θεωρώ ένα λαμόγιο του κερατά, όπως και κάθε ιδιοκτήτη οπιασδήποτε ομάδας, αλλά τους βάζελους τους καταλαβαίνω. Θέλουν να βγούν από τα πέτρινα χρόνια πάση θυσία. Και εγώ παίζει να χαιρόμουν λιγάκι αν ένας αντίστοιχος Γιαννακόπουλος έπαιρνε την ομάδα μου από τον μπακάλη (δηλαδή τον παντόπουλο)…
Για να βριζουμε οι ΑΕΚτζηδες και εναν μεγαλοπαραγοντα του Παναθηναϊκου και να μην εχουμε μονο τον Κοκκαλη.