Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ξεκιναμε σημερα.
Το σημαντικοτερο ματς της χρονιας μεχρι στιγμης για τον Αρη.
Ελπιζω η εμφανιση μας να ειναι αναλογη…Παντως προβλεπεται πολυ δυνατο ντερμπι.

Φευγω για Αλεξανδρειο.

Μακάρι να ήμουν και εγώ εκεί!!! Τουλάχιστον θα πάω στο ΣΕΦ

Και πως θα γυρίσεις;;; :twisted: :papas:

:bleh:

Χαρούμενος8)

Προπέτη! :dizzy:

Για το ωραίο θέαμα παρά την ήττα της ομάδας σου…:-({|=

Αρης-ΟΣΦΠ 78-76

Ωραιο παιχνιδι, φοβερος ο Χαρισης.

Και παλι “ελαμψε” και ο Πεν. Παρα τους 18 ποντους καταφερε να χασει την μπαλα στην τελευταια επιθεση του κανονικου αγωνα…

Επισης, κυριε Γκερσον, επιβεβαιωσες αλλη μια φορα οτι η ομαδα παιζει χωρις συστημα. Τελευταια επιθεση με 3ποντο Βασιλοπουλου??? Η μπαλα στη ρακετα και παμε το λιγοτερο να παρουμε φαουλ… Ειναι τοσο απλο…

Δεν υπάρχει λόγος να παει τελικό ο Ολυμπιακός. [-X

Χαλαρωσε παραλιγο να κερδισει σημερα και η σειρα ειναι στις 3 νικες οποτε εχει ακομα δρομο.

Και να υπήρχε…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δε μεγάλωσα ρε Κώστα με τέτοιο Ολυμπιακό εγώ.

Μεγάλωσα με έναν Ολυμπιακό που είχε play maker με αρχίδια, που αν έβρισκε τέτοιον Άρη τον είχε για ορεκτικό, που κανένας ΠΑΟ δεν έκανε πλάκα μαζί του.

Μόνο ο Ολυμπιακός του 1997 ήταν πρότυπο ΟΜΑΔΑΣ.

Και ο περσινος ειχε ολα τα φοντα να ξαναγινει αλλα εγινε το λαθος με τον Γκερσον, τον Πεν και 1-2 αλλους…

Παρολαυτα, μην ξεχνας οτι και το '97 πριν παρει φορα η ομαδα απο τα πλει-οφ της Ευρωλιγκα και μετα, ειχαμε παθει πολλα στραπατσα. Και στο πρωταθλημα παροτι τελειωσαμε 1οι ειχαμε 7-8 ηττες νομιζω…

Αν ειναι δυνατον,πηγαν να μας κερδισουν μονοι τους ενας Χαρισης κ ενας Πεν…
Ευτυχως στη τελευταια επιθεση πηρε το σουτ ο Βασιλοπουλος.

Μετρια η ομαδα,βασιστηκαμε στα 3ποντα του Σεραπινας(5/7!) και στην καυλα του Καστλ που στα τελευταια 2 λεπτα επαιζε μονος του.
Τραγικος και παλι ο Καλαιτζης και πολυ κατω του αναμενομενου οι Σκειλς,Γιαννουλης και Μασει,αρκετα καλοι οι Ουιλκινσον και Τσαλδαρης.
Εγω ομως δεν μπορω να καταλαβω ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ 37 ΛΕΠΤΑ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ.
Και να εχουν μαλωσει,σταρχιδια μας.Ειναι παρα πολυ καλος και τσαμπουκαλης παικτης και σε τετοια ματς τον χρειαζομαστε.

Παντως το ματς ηταν οπως το περιμενα.Ντερμπι.

[SIZE=“1”]Ο Σοφοκλης εκανε παλι πολυ αισθητη την παρουσια του.Μχοχοχο.[/SIZE]

Η πλάκα είναι ότι του Πεν του κάναμε και μεγάλο συμβόλαιο να μη μας φύγει…

Που έπαιρνε πενταροδεκάρες ένας μέτριος παίκτης στο Μακεδονικό…

Χαίρομαι που τα βλέπεις αντικειμενικά. Και οι δύο ήταν τραγικοί σήμερα αλλά ο Άρης αν δεν είχε τα τρελά ποσοστά στα 3ποντα θα είχε χάσει.
Πραγματικά δε θέλω να βλέπω μπροστά μου τον Πεν. Είναι ο χειρότερος “play maker” που έχω δει ποτέ. Σοβαρά.
Όσο για τον Πίνι, ξέρει ότι θα φύγει οπότε δεν κάθεται να ιδρώσει κιόλας. Καλός μαλάκας κι αυτός.

Ναι αλλα ο Χαρισης πρεπει να κληθει στην εθνικη. Με Διαμαντιδη, Παπαλουκα, Ζηση και Χαριση θα μας κανουν πιπες ολοι.

Nαι αλλά ποιος να βγει από την Εθνική ρε Νίκο;

Ε ναι πιθανον να ειχαμε χασει αν δεν εμπαιναν τα 3ποντα…
Παιζαμε μεν αρκετα καλη αμυνα,αλλα επιθετικα ειχαμε μεγαλη δυστοκια.
Και ο Ολυμπιακος ομως απο την αλλη ηταν πολυ τυχερος που ηταν σε τοσο καλη μερα ο Χαρισης.Εβαλε 25 ποντους και εβγαλε μονος του πολλες επιθεσεις.Κατα τ’αλλα επιθετικα ηταν στα ιδια με μας.

Οσο για τον Πεν,οντως δεν κανει για πλει μεικερ.Ειναι ατομιστης σε μια ομαδα που εχει αλλους 6-7 ικανους σκορερ…Ο Χαρισης τα πηγαινε πολυ καλυτερα.

Ο Γκερσον παιζει να εχει κ αμνησια.Τον Ντομερκαντ που ξεκινησε πολυ καλα το ματς τον ξεχασε για 3 δεκαλεπτα κ τον ξαναεβαλε στο τελος…

Πεν… ο πρώτος πλέι μέικερ που κάνει τις ντρίμπλες με τα πόδια…#-o #-o