Τον εδωσα στη Ρεαλ.Παρακαλα αυτην.
Προδότες, τσιράκια των Ισπανών. [-X
Ρε στο μπρος πισω δεν ειχε κατοχη ο Παναθηναικος, μαθετε λιγο!
Καλά, αυτό κι αν είναι ανέκδοτο. Η ΠΑΟ ήταν στην επίθεση και η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Σπανούλη. Τι θα πει “δεν είχε κατοχή”;
Προφανώς και ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος χθες, αλλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε ε. Η διαιτησία ήταν πάλι 60-40.
Αποκορύφωμα στο 69-61 που πάει να κάνει μπάσιμο ο Μούμου και του κάνει καθαρό φάουλ ο Σάρας και δεν δίνεται τίποτα. Στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκαν δύο πεντακάθαρα καλάθια του Γούντας (ανύπαρκτα βήματα, ανύπαρκτο πάτημα γραμμής), ο ΠΑΟ στην 3η περίοδο σούταρε 17 βολές νομίζω (παρόλο που αντικειμενικά έπαιζε πιο σκληρή άμυνα), στον Σοφοκλή ο Τομάσεβιτς κατέβασε τα χέρια και δε δόθηκε αντιαθλητικό (που δόθηκε όμως στον Πρίντεζη λίγο μετά), για το μπρος-πίσω τα είπαμε…
¶ντε και του χρόνου!
Διεκδικηση του ριμπαουντ ητανε και την πεταξε ο Σπανουλης…
Τα ανυπαρκτα βηματα του Γουντς ποια ηταν???
Οκ,και αν η μπαλα εβγαινε εξω,εφοσον δεν ειχε κανεις κατοχη,σε ποιον θα δινοταν κατοχη?Στην πορτοκαλι μασκωτ εξωγηινο?
Ο Σπανουλης χτυπαει καθαρα την μπαλα και τη στελνει στο αλλο μισο του γηπεδου.Αυτο λεγεται μπρος πισω.
Το φαουλ στον Μπλακνεϊ που λεει ο Κοζυ ηταν πεντακαθαρο,ο Γιασικεβιτσιους τον βαραει στα χερια και τιποτα.Βεβαια,ειναι λιγο περιεργο που δεν ειδαμε ουτε ενα ρηπλεη ε :roll:
Του Woods μόνο μία φορά ήταν βήματα. Τις άλλες δύο δεν ήταν.
Επίσης μην το συνεχίσουμε το θέμα με το μπρος πίσω, καταντάει αστείο…
OK νταξει συμφωνω μαζι σας. Ο,τι πειτε μαγκες…
Ναι οντως κατανταει αστειο.
Λοιπον,
ας γραψω και γω μια πιο αμεροληπτικη κριτικη του χθεσινου αγωνα…
-
Αξιος πρωταθλητης ο ΠΑΟ, νικησε πιο ευκολα ισως απο οτι φανηκε κατα τη διαρκεια του αγωνα…επαιξε οπως επρεπε να παιξει για να παρει το ματς…κατεστρεψε την αμυνα ζωνης οχι τοσο με τριποντα (ασχετα αν χθες ηταν αρκετα ευστοχοι οι παιχτες του ΠΑΟ) αλλα κυριως χτυπώντας απο τον αξονα και μεσα στο καλα θι με πρωταγωνιστη τον μπατιστ.
-
Ο οσφπ επαιξε φοβισμενα, και αν δεν ηταν ο μπουρουσης, που αμυνα επιθεση επαιξε καταπληκτικα η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη. Σημειο που πρεπει να προσεξουμε ειναι οτι ο οσφπ εκανε καποια ξεσπασματα με καθαρα ατομικες προσπαθειες (woods, μπουρουσης), εν αντιθεσει με τον παο, που σε αντιθεση με τα προηγουμενα ματς, αφησε στην ακρη τους ατομισμους και επαιξε πραγματικα ομαδικα.
-
Περι διαιτησιας…παλι τα ιδια…σε ολη την σειρα των τελικων οι πρασινοι τα δικα τους, οι κοκκινοι τα δικα τους…Χθες ηταν σχετικα καλοι, καναν καποια λαθη (πότε δεν γινονται αλλωστε???) που ισως ευννοησαν τον παο, αλλα πρεπει να εισαι πολυ βαμμενος κοκκινος για να νομιζεις οτι αυτο εφταιξε και εχασε το πρωταθλημα ο οσφπ… Ας αναλογιστουν κατι οι κοκκινοι…θελει νομιζω λιγο αρχιδια να δωσεις 2 τεχνικες ποινες σε βαρος του γηπεδουχου- ισοβιου πρωταθλητη, δε νομιζετε?? Αυτο το λεω για να μην κολλατε σε καποιο φαουλ που δεν σφυριχτηκε, η καποια βηματα που δοθηκαν λανθασμενα… οσον αφορα την φαση του μπρος πισω που τοσο θεμα γινεται, εγω με τα λιγα που ξερω για μπασκετ η αποφαση σωστη ηταν, η φαση προεκυψε απο διεκδικηση μπαλας…
-
Για τους κανιβαλους οπαδους δεν θα πω πολλα, οσο οι κοκκαληδες-αγγελοπουλοι-βαρδινογιαννηδες-γιαννακοπουλοι τους δινουν εισιτηρια αυτα θα γινονται.
ΥΓ. Εχω μια απορια μονο… ο γιαννακης παντα τοσο κλαψας ηταν???χθες δηλαδη εδωσε ρεσιταλ. Αν επρεπε να τιμωρηθουν οι παιχτες του παο με τεχνικη ποινη (σωστοτατα κατα τη γνωμη μου) δε θα επρεπε να τιμωρηθει και ο γιαννακης χθες με την ολη του σταση ??? Αυτο το λεω για τους αιωνια παραπονουμενους διαιτητολαγνους - πρασινους, κοκκινους η κιτρινους…
Συμφωνω μαζι σου…
Ενω οι αλλοι για το μπρος πισω απαντησαν με τα πολλα που ξερουν…
Όσο εγωιστικό και να σου φανεί ναι, ξέρω πολλά, και το μπρος πίσω πιο καθαρό δεν μπορούσε να είναι
Τελος παντων δεν το συνεχιζω…
Χεστηκα εμεις ειμαστε πρωταθλητες για ακομη μια φορα…
ΚΑλυτερα να ασχολειστε με τη διαιτησια, να μην κοιτατε τα λαθη σας…
Για να μην το γαμάμε και τελείως η διαιτησία ήταν και χτες υπέρ του ΠΑΟ (μα 17-2 βολές στο τρίτο δεκάλεπτο? είναι να γελάς), αλλά όχι σε βαθμό να καθορίσει το ματς. Καθόρισε όμως τον 3ο τελικό. Τεσπά, όλο το θέμα είναι το πλεονέκτημα έδρας που τόσο βλακωδώς χάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Ίσις, επειδή ρωτάς για τον Γιαννάκη, απλά σου προτείνω να δεις στο youtube τα τελευταια λεπτά του περσινού αγώνα με την Σλοβενία να δεις πώς κάνει σε μια φάση. Πάντα έτσι ήταν και ως παίκτης και ως προπονητής.
Πάντως το τρομερό με το μπάσκετ είναι ότι κάθε χρόνο ενημερωνόμαστε για νέους κανόνες. Πέρσι μάθαμε το non-call , φέτος μάθαμε τι θα πει κατοχή μπάλας. Επίσης φέτος μάθαμε ότι ο Ομπράντοβιτς είναι απλά ένας προπονητής που κάνει τέλεια τη δουλειά του ενώ ο Γιαννάκης κλάψας και καραγκιόζης που φωνάζει συνέχεια στους διαιτητές γιατί δεν έχει τι άλλο να κάνει.
Επίσης είμαι περίεργος να δω πως θα παίξει ο Σπανούλης στους αγώνες της Εθνικής. Εάν συνεχίσει τα καραγκουνιλίκια θεωρώ βέβαιο πως θα παίρνει τεχνικές ποινές για θέατρο.
επειδη η αναφορα σου στον γιαννακη ως κλαψα αναφερεται στο δικο μου ποστ…αδικο εχω δηλαδη???σωστη η λαθος η αποφαση των διαιτητων αυτος κλαιγοταν…και προφανως η αναφορα μου σε αυτον ως κλαψα δε αφορα τις προπονητικες του ικανοτητες…αντιθετως τον θεωρω κορυφαιο προπονητη…αλλα αυτο δεν αναιρει οτι ειναι γραφικος οταν κλαιγεται…αλλο το ενα και αλλο το αλλο…αλλα ως συνηθως, ο καθενας διαβαζει αυτα που θελει να διαβασει…
και ο κυραστας κλαψας ητανε. τι παει να πει δηλαδη?? δεν εκανε καλη ομαδα?? ο γιαννακης κανει ακριβως τα ιδια στην εθνικη και εκανε και στο μαρουσι. πορωνεται πως να το κανουμε. αλλα ειναι στον ολυμπιακο για αυτο τον σταυρωνεται και τον ισοπεδωσατε ξαφνικα απο τη μια στιγμη στην αλλη.
Isis καθένας γράφει αυτά που θέλει να γράψει. Εσύ ήθελες να τονίσεις ότι ο Γιαννάκης είναι κλάψας. Οκ το έγραψες το καταλάβαμε. Εγώ διαφώνησα όχι στο ότι διαμαρτύρετα,ι αλλά στο ότι ο Ομπράντοβιτς που κάνει ακριβώς τα ίδια δεν έχει δεχθεί ανάλογη κριτική. Για μένα οι διαιτητές εάν ήθελαν να μην φωνάζουν οι προπονητές στον πάγκο θα έπρεπε πρώτον να σφυράνε καλύτερα( όπως π.χ. στο 1ο ημίχρονο του 5ου τελικου) και δεύτερον να θέσουν τα όρια τους και προς τους δύο προπονητές ισότιμα . Εάν έτρωγαν δύο τεχνικές ποινές και οι δύο προπονητές στον πρώτο τελικό να δω τι θα κάνανε μετά…
O Ομπράντοβιτς ίδια συμπεριφορά με τον Γιαννάκη…
give me a break…
sorry, αλλα μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλακι μας. σαν υστερικος εκανε μεχρι περσι. και το εκανε και φετος απλα οχι τοσο συχνα. εκεινο το μελιτζανι χρωμα που λενε…