το ματς δεν χαθηκε απο τη διατησια. ουτε επηρεαστηκαν οι παιχτες απο τους καφεδες μην τρελαθουμε κιολας. μονοι μας χασαμε απο την αποδοση μας. 20 λαθη ειναι πολλα, αυτα τα εκανε ο βαζελος ποντους και εχτισε διαφορα. τα πιο πολλα απο τον παπαλουκα που δε νομιζω να ξανακανει τοσο χαλια ματς.
εγω δεν καταλαβα γιατι δεν επαιξε ο σοφο στο β’ ημιχρονο. οσο ηταν μεσα, ο πεκοβιτς δεν εβαζε καλαθι και εβαλε και τους ποντους του. ο χαλπεριν μακαρι να παιζει ετσι το παλικαρι… πολυ βρωμοχερος…
Outshined ούτε έγραψε κανείς πως χάσαμε από τη διαιτησία ούτε πως επηρεάστηκαν οι παίκτες από τους καφέδες. Ούτε καν. Το ότι δεν παίξαμε μπάσκετ χτες το είδαμε και το γράψαμε. Για τα ανάποδα σφυρίγματα διαφωνώ , εξάλλου αν ήταν 2 σφυρίγματα δεν θα έγραφα κάτι, αλλά οκ είναι και ανούσια συζήτηση. Για μένα χτες πιο πολύ από όλους φταίει ο Γιαννάκης. Αδικαιολόγητα κακός. Με απογοήτευσε.
ναι τον σκύλο τον Ισραηλινό, ότι έριχνε ασάλιωτο έμπαινε.
δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, παρά μόνο στην έλλειψη αντοχής (φυσικής κατάστασης), τη μη χρησιμοποίηση του Σχορτσιανίτη.
έχοντας παίξει μπάσκετ μικρότερος πιστεύω πως η διαιτησία μπορεί εύκολα να καθορίσει ένα ματς. Με 1-2 φάσεις που στη μια περίπτωση τις δίνει, στην άλλη δεν τις δίνει, με το πως παίζει τις επαφές, ποιον φορτώνει με φάουλ το σπρώχνει το ματσάκι εύκολα.
νομίζω πως επηρεάστηκες από τον speaker ο οποίος ήταν αγχωτικά υπερ του Ολυμπιακού. Μάλιστα, με πήρε στη διάρκεια της μετάδοσης φίλος μου άλλης ομάδας που μάλιστα στο συγκεκριμένο ματς υποστήριζε Ολυμπιακό και μου είπε πως κάποιες εκφράσεις τις χρησιμοποιούμε μεταξύ μας για να πειράξουμε ο ένας τον άλλον.
Το ανέφερα προηγουμένως γιατί είδα να επιμένετε πολύ στη διαιτησία.
Επίσης, επειδή όλα δεν ήταν ρόδινα πρέπει να ανφερθεί πως ο Σπανούλης είναι τραγικός μετά την επιστροφή του σε όλα τα ματς. Δεν ξέρω αν θέλει χρόνο αλλά καταστρέφει τις επιθέσεις.
Για να δεις πόσο υποκειμενικά τελικά είναι κάποια πράγματα, εμένα ο σπίκερ με εκνεύρισε αφάνταστα γιατί ούρλιαζε στα καλάθια του Πάο ενώ όταν π.χ. έβαζε ο Χαλπερίν τρίποντο μόνο που δεν έκλαιγε.
Για τον Σπανούλη που λες, από τραυματισμό έρχεται το παιδί λογικό είναι να είναι ντεφορμέ. Παίκτουρας είναι θα επανέλθει.
ήταν τόσο χάλια η όλη πολιτική του ΑΝΤ1, όπου και τους αρχηγούς των οργανωμένων να είχαν για σχολιασμό, δε θα με ένοιαζε. Τι να τον κάνω τον σπίκερ, όταν δε βλέπω το ματς, για να δω 50 φορές τη διαφήμιση “δεν έχετε σήμα?”
Ο Πίνι (που από ό,τι ακούγεται τόσο καιρό έμενε στην Ελλάδα), γύρισε στη Μακάμπι!!!
χαχα πλακα ειχε με τον Καλυτερο “θρυλο” της 10ετίας!!!:lol::lol::lol:
Να το ξανακανουμε αν θετε!!
[SPOILER]Ομως ρε παλικαρια το να μιλατε για διαιτησια ΚΑΙ σε αυτο το παιχνιδι το κανει ακομα πιο γραφικο και αστειο. Φανταστειτε οτι ουτε ο “Πρωταμπλιαχτετοιος” δεν τολμησε να γραψει κατι τετοιο γιατι μετα θα σταματουσε να τον διαβαζει ακομα και ο…Τσουκαλοφ ο 15ος!!#-o
Και αν θελετε να ειστε δικαιοι τα πηρατε και σεις τα σφυριγματακια σας σε καποια σημεια ε. Μονο που χρησιμοποιοντας το ιδιο επιχειρημα ακομα και τωρα το κανετε να φαινεται πραγματικα αστειο ακομα και ΑΝ ειχε καποια βαρυτητα σε καποια αλλα παιχνιδια…
:)Αντίος!!:):bye:[/SPOILER]
o Tσίλντρες δεν είναι ίδιος ο τύπος από το scary movie?
Thorgal στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Για τα περί διαιτησίας δεν σχολιάζω, έχω γράψει την άποψη μου.
είδες ρε παιδί μου διαφορά νοοτροπίας γαύρων και βάζελων?
Εμείς πιστεύουμε πως ο καλύτερος μπορεί να νικήσει δίκαια ακόμα και αν τον ευνοούν, ενώ αυτοί με όλα αυτά που τους έχουν πει στο ποδόσφαιρο, δε λένε να το καταλάβουν! Η παραμικρή αβάντα για αυτούς σημαίνει άδικη νίκη!
Για αυτό κι όλας, οι δικές μας εφημερίδες δεν ασχολήθηκαν με τη διαιτησία, αλλά με την ομάδα μας. Στο ποδόσφαιρο, ακόμα κλαίγονται οι Παναθηναϊκοί για τη διαιτησία στο 2-4 το 1998
Ποτς γένεν αυτό
αυτό. Τίποτα άλλο.
Καλα ειστε πραγματικα γελοιοι… Πραγματικα ξερετε απο μπασκετ η οχι. Κοψτε την πλακιτσα καποια στιγμη και μιληστε σοβαρα. Δηλαδη ελεος καθε φορα που χανετε… Βασικα δεν χανετε απλα τον τρωτε κανονικα πελατες!!! Πραγματικα χαρας το κουραγιο σας. Εγω μετα απο τετοια τσοντα δε θα μιλαγα καν. Και τολματε και μιλατε για διαιτησια Σ ΑΥΤΟ το παιχνιδι. Εχετε καταντησει κουραστικοι. Αλλα τοσες που χετε φαει τι να κανετε και σεις.
Συγχαρητήρια στον “κύριο” Βασιλακόπουλο που έδιωξε τον άνθρωπο που έχει προσφέρει στην Εθνική Ομάδα όσο πιθανότατα κανείς άλλος, μέσω δηλώσεων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ωραία συμπεριφορά, μπράβο!
¶ραγε αν είχε πάει στον ΠΑΟ ο Γιαννάκης θα είχε γίνει το ίδιο πράγμα; Μπα…
Νταξ, τι να πούμε…
Ο Βασιλακόπουλος απέδειξε για άλλη μία φορά από ποιούς παίρνει εντολές και γιατί έχει κερδίσει άξια την αποδοκιμασία όλων των φιλάθλων “πλην Λακεδαιμονίων”. [-X
Να δώ ποιόν θα φέρει προπονητή στην εθνική και πως θα πάει η εθνική τα επόμενα χρόνια.
Ευτυχώς ο Γιαννάκης πρόλαβε να βάλει τον πήχυ ψηλά…
Το εξοντωτικό ποσό των 2.700 Ευρώ θα πληρώσει ο ΠΑΟ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, ενώ η τιμωρία μειώθηκε (8O8O8O) στη μία αγωνιστική!!!
:lol::lol::lol::lol:
Να κανουμε ερανο παιδια για τον Παναθηναικο!
Εγω βαζω 300 ευρω
Ο επομενος παρακαλω… μας μενουν αλλα 2400 να δωσουμε στην ομαδα του ΠΑΟ γιατι ηταν αδικη η τιμωρια και δυσβασταχτο το προστιμο
έλεος, προκλητικό ποσόν. καλύτερα μηδενίστε το να μην γελάμε με τα ξεφτιλίκια σας
Ποσα???8OΩ ρε φιλε η οικονομικη κριση χτυπαει και τη πορτα της ΚΑΕ ΠΑΟ…ξεχνα το μισθο που επερνες Φιλιππα,αρχιζουν οι περικοπες…
Βαζω αλλα 200,ας συμπαρασταθουμε ολοι…
Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά των Ιτούδη και Κατσικάρη. Και οι 2 ΄έχουν τα υπέρ και τα κατά τους, αν και ο Κατσικάρης είναι σαφώς πιο έμπειρος, αν και αυτό πιστεύω ότι η ιστορία γενικά μας έχει δείξει ότι δεν είναι απόλυτο πλεονέκτημα.
Όσο για το Γιαννάκη, καλύτεροι προπονητές πιστεύω το ξέρουμε ότι υπάρχουν αν θέλει να ψάξει κανείς το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος είχε κάνει μία πορεία με αυτή την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και αν κρίνουμε απο τη παρουσία της ομάδας στις 2 τελευταίες διοργανώσεις μάλλον έτσι και αλλιώς ήταν η ώρα να αλλάξει σελίδα η ομάδα, οπότε απο αυτό το πρίσμα δε διαφωνώ με την κίνηση της ομοσπονδίας. Το μόνο που μου τη δίνει στην υπόθεση είναι οι λόγοι που έγινε αυτό που λίγο πολύ σε όλους μας γνωστοί είναι, + τη στάση των φανατικών και απο τις 2 πλευρές (η μέν πράσινη να μειώνουν τη προσφορά Γιαννάκη στην εθνική ενώ οι κόκκινοι να έχουν φτάσει στο ακριβώς αντίθετο άκρο).
Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο θα έχουμε αρνητικά ή θετικά αποτελέσματα. Προσωπικός ελπίζω σε Κατσικάρη γιατί απο την ΑΕΚ ακόμη ήταν συμπαθέστατος και απο ότι έχω ακούσει και στο εξωτερικό έχει δείξει τα καλύτερα δείγματα.