όλα τα λεφτά το κάρφωμα του Μπατίστ στη μάπα του Σχορτσιανίτη. απιστευτη δύναμη.
δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα πάντως σε κανένα σημείο.
τα τρίποντα θα τα βάλει κάποιος. το παράδοξο μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ότι δεν έμπαιναν τα σουτ.
όλα τα λεφτά το κάρφωμα του Μπατίστ στη μάπα του Σχορτσιανίτη. απιστευτη δύναμη.
δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα πάντως σε κανένα σημείο.
τα τρίποντα θα τα βάλει κάποιος. το παράδοξο μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν ότι δεν έμπαιναν τα σουτ.
Οχι ρε παιδι μ δεν ειπες αυτο… Αλλα σαν παραδειγμα για τα λαθη δεν ειπες το 2ο ανυπαρκτο φαουλ του Πεκοβιτς, το φαουλ στον Σπανουλη που δεν σφυριχτηκε. Λεω εγω τωρα…
Απλά απαράδεκτοι στο τέλος, λάθη στην άμυνα λάθη στην επίθεση…δυστυχώς όταν καίει η μπάλα δν υπάρχει ο παίχτης ηγέτης. Ο ΠΑΟ σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε καλύτερα ή πιο έξυπνα από τον Ολυμπιακό, απλά φάνηκε η διαφορά της έμπειρης ομάδας από την ομάδα που δεν μπορεί να αποβάλει τη νοοτροπία του loser.
Πάει το πρώτο :!: :razz:
Ρε γαμώτο, δεν ξέρω αλλά φέτος γουστάρω τρελά να πάρει το πρωτάθλημα ο γαύρος. Πραγματικά θέλω να τα δώσουμε όλα να πάρουμε το ευρωπαϊκό και μετά στα @@ μας. Πείτε με ψυχανώμαλο, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα basket έχει γίνει ΤΟΣΟ προβλέψιμο που πλέον δεν το φχαριστιέμαι όπως παλιά. :-s Θέλω να κάνουμε ένα διάλειμμα, να κάνουμε ένα Kit Kat. 8)
Βασικα δεν εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την εμφανιση… Πιστευω ειμασταν μετριοι… Αρκετα χαμενα ριμπαουντ, νεκρα σημεια στην επιθεση… Τεσπα, τουλαχιστον νικησαμε
Δεν ειμαστε σε θεση να νικησουμε το βαζελο ακομα.Δεν εννοω απο θεμα μοναδων,αλλα απο θεμα ομαδας…Και βαζω και το προπονητη μεσα.Δε γινεται να το χεις φερει εκει το ματς και να ειναι 3 φορες ελευθερος ο Διαμαντιδης.Ε θα στα καρφωσει,τι θα στα κανει…(αντε πες το ενα ηταν απο μακρια,αλλα κολλα πανω του ρε μαλακα,τελευταια λεπτα τελικου κυπελλου ειναι,πιεσε…).Και νταξει ρε παιδια ποσες φορες ειδατε το βαζελο να κανει επιθεση και να κοιταζει ο ενας τον αλλον?Εμεις παλι στις 10 επιθεσεις,οι 7 ατομικες ενεργειες…
Τουλαχιστον να παρουμε του πρωταθληματος,να χουμε καποιες ελπιδες για τη κουπα με το πλεονεκτημα εδρας…
Οι διαιτητες εκτος απο τη μυωπια που ειχαν με τις γραμμες(ουτως η αλλω νομιζω στην επιθεση μετα την επαναφορα του Περπερογλου δε μπηκε καλαθι)και κατι αλλα ψιλα,δε παιξαν ρολο…
Aσε ρε Cynic που ηθελες και καλη εμφανιση!Τελικος Κυπελλου ηταν,ετσι θα πηγαινε το ματς.Νικησατε,πουλατε και τρελα απο πανω:p
Oχι δεν πουλαω τρελα…Απλα δεν μ αρεσε η εμφανιση απλα… Και με αυτο τον πρπονητη που εχετε πιστευω καλη εμφανιση κανατε…
Δηλαδή σε χαλάει ο Γιαννάκης σαν προπονητής?
Ε ναι…
Ακόμα μια απόδειξη του πόσο αχάριστος λαός είμαστε.
Ρε φιλε ημαρτον,δε μπορουμε να τον κρινουμε αιωνια με βαση την Εθνικη.Στον Ολυμπιακο οσο αναφορα το δικο του κομματι,δηλαδη τα συστηματα,την αμυνα κτλπ και με αυτο το υλικο εσυ βλεπεις αυτο που θελεις?Μηπως θελει κι αλλο χρονο ο κυριος Γιαννακης?Ημαρτον…
Η τελος παντων πες μου τη δικη σου εκδοχη για τους λογους που χασαμε…
Τον κρινουμε με βασει το τι κανει στον Ολυμπιακο,τι αχαριστια και πρασινα αλογα τωρα…(γαυρος ειμαι)
Αν εννοεις την εθνικη στα αρχιδια μου τα δυο… Δεν υποστηριζω εθνικες ομαδες…
Συγγνώμη, αλλά μόνο σε εμένα μου φάνηκε μάπα ο αγώνας; Καλά, δε σχολιάζω τη γελοιότητα των 1200 εισιτηρίων σε ένα στάδιο 5+ χιλιάδων θέσεων (αν είναι έτσι ρε παιδιά, καταργήστε το κύπελλο… Ποιο το νόημα; Να υπάρχουν ματς για τη τηλεόραση και να βγάζει λεφτά η ΝΕΤ από τις διαφημίσεις;) αλλά και το ματς ως ματς ήταν μεγάλη φλόμπα.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την κάθε ομάδα να έχει 30 πόντους και να έχει παιχτεί μποξ. Ο Ολυμπιακός τα σκάτωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αν θέλει να ελπίζει σε κάτι παραπάνω φέτος, πρέπει να ξεσκιστεί να πάρει το ματς την Κυριακή, ώστε να έχει πλεονέκτημα έδρας. Δίχως έδρα, αυτή η ομάδα δε μπορεί να πάρει τίτλο φέτος από ΠΑΟ.
Μπράβο στον ΠΑΟ (κυρίως σε Διαμαντίδη και μετά Περπέρογλου) το πήρε δίκαια.
Απορία, επειδή δε γνωρίζω: Επειδή είδα 2 βήματα από ΠΑΟ και ένα από εμάς που δε σφυρίχτηκαν, έχει αλλάξει τίποτα στους κανονισμούς; Μου φάνηκαν και τα 3 εξώφθαλμα…
Είπα και παραπάνω ότι δεν έχουμε παίχτες ηγέτες. Δηλαδή τι θες να μπει ο Γιαννάκης μέσα να παίξει σωστ΄η άμυνα??? Άμα δεν μπορούν να το άνουν οι παίχτες ο Γιαννάκης φταίει??? Άμα στην επίθεση ο καθένας κάνει την μαλακία του ο Γιαννάκης φταίει??? Στο Μαρούσι με πολύ μικρότερο μπατζετ ο Γιαννάκης ήταν 'αχρηστος μήπως???
@ Cynic sorry αλλά αυτά που λες είναι ασόβαρα
Αλλα προσοντα χρειαζονται για να διακριθεις με το Μαρουσι κι αλλα για να κανεις πρωταθλητισμο σε επιπεδο συλλογων.Α δεν ειναι λοιπον καλο το ροστερ,δε φταιει καθολου ο Δρακος…Και τους παικτες ποιος τους διαλεξε ρε φιλε?Εγω η εσυ?
Και παλι δε στεκει αυτο που λες γιατι αμα τους παρεις εναν εναν θα δεις οτι στον Θρυλο μια χαρα αμυντικοι υπαρχουν…
Και ΝΑΙ προφανως αμα κανει ο καθενας τη μαλακια του στην επιθεση φταιει ο Γιαννακης…Ποιος μπορει να φταιει για την ανοργανωσια στην επιθεση και την ανυπαρξια οταν χρειαζεται της περιφερειακης αμυνας??
Δηλαδη του πουστη,αυτα ειναι καθαρα θεμα προπονησης και δουλειας…
Καλά ο Γιαννάκης έκανε μεγάλη μαλακία που παράτησε την Εθνική για να αναλάβει σύλλογο (τον οποιοδήποτε σύλλογο, και στον Παναθηναϊκό να πήγαινε το ίδιο θα έλεγα). Πριν στην χειρότερη τον σέβονταν όλοι και στην καλύτερη τον αποθέωναν, ενώ τώρα βρίσκεται σε μια κατάσταση που τον βρίζουν όλοι (βάζελοι, γαύροι κτλ. αδελφωμένοι). Σε τι λούκια βάζει ένας άνθρωπος τον εαυτό του για ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο…
Οκ κατι θα ξερεις… Να σε εμπιστευτω ε???
Μιλωντας παντως μπασκετικα, ναι ο Γιαννακης εχει κανει απειρα λαθη. Σαν προπονητης προσωπκα δεν μ κανει… Ειναι παραξενο που στα τοσα παιχνιδια με τον ΠΑΟ κανει ακριβως τα ιδια λαθη??
Προφανώς φταίει και ο Γιαννάκης αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο ΠΑΟ έχει σαφώς καλύτερη ομάδα και σήμερα τον κοντράραμε στα ίσια μέχρι που κάπου χάθηκε το καθαρό μυαλό. Δυστυχώς δεν μπορείς να βρεις έναν τόσο καλό κοουτς όσο είναι ο Ομπράντοβιτς. Θέλει υπομονή.
Τελικα γιατι χασαμε?Μου τα μπερδευεις λιγο…Καθαρο μυαλο,ατομικη ανικανοτητα μαρκαρισματος η κατι αλλο?
Ποση υπομονη δικαιολογειται?Ειναι λιγο παγιδα,να το βλεπουμε καθε φορα ετσι…
Τεσπα ας περιμενουμε και τις αλλες 2 διοργανωσεις και να κανουμε σουμα τοτε…
Αυτό ακριβώς. Και γαμώ τις φάσεις και είχα πορωθεί όταν έγινε (γενικά τα facial dunks είναι ότι καλύτερο μπορεί να δεί κανείς σε τέτοια μάτς :D).
Τώρα γενικά για το μάτς, δε νομίζω ότι μπορεί να πεί κανείς πολλά. Για εμένα όλα συνοψίζονται σε μία και μόνο φάση: όταν το σκόρ ήταν αν θυμάμαι σωστά 66 - 64, και παίρνει ο Διαμαντίδης την μπάλα κάπου στα 6,5 μέτρα, και τον μαρκάρουν με τα μάτια. Τραγικές άμυνες στο τέλος και έτσι τίτλο δε παίρνει ούτε φέτος ο Ολυμπιακός. Και σε αυτό κατ’ εμέ δεν φταίει μόνο ο Γιαννάκης,. Και οι παίκτες του συνέχεια δείχνουν ότι δεν είναι ικανοί (ή δεν έχουν αρκετό πάθος και θέληση, τι να πώ) να κερδίσουν τους ίδιους αντιπάλους και να αντιστρέψουν τη κατάσταση.
Ο Πάργκο μέχρι να τη δεί Τζόρνταν καλά τα πήγε, ο Παπαλουκάς όχι κάτι ιδιαίτερο, ο Διαμαντίδης ρισπέκτ (τρελό γέλιο όταν ο Χαλπερίν ζήτησε να τον μαρκάρει γιατί τον είχε και στην επόμενη φάση τον έχει περάσει 2 βήματα ο Διαμαντίδης).
Για να δούμε τι θα γίνει και τη Κυριακή…