Στο Sport24 στην κριτική του Μίχαλου για το ματς γραφει σχόλιο από κάτω ένας με το nick “Τσακάλι της 7” (αααατσα ρε τσάκαλε:D) ο οποίος λέει σε κάποιο σημείο, με απόλυτη φυσικότητα, ότι τα επεισόδια έπρεπε να γίνουν 2 με 5 λεπτά νωρίτερα για να σπάσει λέει ο ρυθμός του αντιπάλου#-o.
Λέω να γίνουν και μέρος του μπασκετ σαν παιχνιδιού τα επεισόδια…Να βγει ένας κανονισμός…
απλα αθλιο αυτο το σχολιο. κ γω καταννοω το γιατι εγιναν-οσοι ηταν μεσα θα το καταννοουσαν- αλλα δε παυει να ειναι απαραδεχτη τακτικη που εξαλλου μονο κακο μας εκανε:p
νομιω οτι το ονειρο οσων καθονταν στην θυρα μου ηταν να δειρουν τον ζαβλανο:p
Ρε κωλοπαιδα, λιγο ελειψα και αρχισατε το δουλεμα?:lol:
Σκοπος μου ηταν να δειξω πως η συμπεριφορα του κοσμου δυσκολευει την προσπαθεια της ομαδας του. Το οτι δλδ 1μιση λεπτο και ενω μπορεις ακομα να κερδισεις και εχεις ανεβασει στροφες, μια ανεγκεφαλη κινηση σου κοβει το momentum…
Το πρόβλημα είναι ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στο μπάσκετ στη χώρα μας αποδέχονται πλήρως τον χουλιγκανισμό. Όλα τα άλλα είναι υποκρισίες. Τόσο ο Πάο όσο και ο Ολυμπιακός δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν τα καφριλίκια. Ο Βασιλακόπουλος στα @@ του.
Σε συνέχεια αυτών που συζητάγαμε περί ομάδων, μπάσκετ κλπ παραθέτω δήλωση Γιαννακόπουλου( από το in.gr)
«Η ομάδα μας μετά την μεγάλη της νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Χρειάζεται ακόμη δύο νίκες και η πρώτη από αυτές θα επιτευχθεί την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλάι του και τον ‘6ο παίκτη’ του που είναι ο κόσμος του. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία χρειάζονται την υποστήριξη από τους φίλους της ομάδας, μία υποστήριξη η οποία θα πρέπει να είναι κόσμια και μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, όπως πάντα, να μην απαντήσουν στις όποιες προκλήσεις και να ενισχύσουν την ομάδα με τις φωνές τους και μόνο με αυτές, βοηθώντας την να πάρει την δεύτερη νίκη της».
Πότε δηλαδή κάποιος προκάλεσε τον κόσμο του Πάο? τι εννοεί ως πρόκληση? Το σε “φίλαθλα πλαίσια όπως πάντα” επίσης μου άρεσε πολύ.
Ρε c Blizzora δηλαδή ο Μπουρούσης προκαλεί τους φιλάθλους του Πάο, επειδή στο Βερολίνο τόλμησε και απάντησε σε κάτι κάφρους που τον έβριζαν?? Αν κάνει ξέρω γω κωλοδάχτυλα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ θα πω ναι είναι πρόκληση.
Δλδ οι αλλοι που ακουν γιατι δεν απαντανε?Και πες μου οτι οι παιχτες του Παο δεν εχουν ακουσει τπτ απο τους φιλαθλους του οσφπ…Παντως εγω και περσι θυμαμαι κατι μπουκετα του γουντς στον ηρεμο Τομασεβιτς και κατι ξυλικια του Τομιτς στον Μποντιρογκα
Και ειναι επαγγελματιας μπασκετμπολιστας και ξερει οτι με την οποιαδηποτε συμπεριφορα του απλα θα κανει τα πραγματα χειροτερα.Τι να κανουμε ειναι καφροι οι φιλαθλοι,δεν ειναι αναγκη να τους δινεις και εσυ ο ιδιος να τους ταιζεις.
Και ποιος είπε ρε παίδες ότι μπορούν κάτι θρασυδειλοι οπαδοί να σε βρίζουν εν χορώ και εσύ οφείλεις να μην απαντάς? Ο Γουντς γενικά είχε θέματα :p, ο Μποντίρογκα που αναφέρεις ήταν τρομερός παίκτης και απίστευτος κωλοπαιδαράς και καλά του έκανε ο Τόμιτς:p
Ναι ρε παιδι μου συμφωνω δεν εχουν κανενα δικαιωμα να σε βριζουν αλλα ειναι κατι που αν γινεις επαγγελματιας στην Ελλαδα πρεπει να το καταπιεις.Δλδ φαντασου να απαντουσε χθες ο Σπανουλης πχ.Θα ειχαμε θυματα.Απλως τωρα στον επαναληπτικο ο Μπουρουσης θα ακουσει τα 10πλασια απο οσα θα ακουγε αν δεν ειχε κανει αυτα που εκανε στο Βερολινο.Καλα πηγε τωρα ο στουπος τομιτσ να τα βαλει με τον μποντιρογκα που του ριχνει ενα κεφαλι:P
και εντάξει ρε παιδιά, επειδή είναι ζώα πολλοί οπαδοί ας μην κάνουμε ξενέρωτο το άθλημα. Όπως δε θεωρώ πρόκληση τον Μπουρούση να λέει στην εξέδρα του ΠΑΟ “θα τα πούμε σε 10 μέρες”, έτσι δε θεώρησα ποτέ πρόκληση το Λυμπερόπουλο που μας έδειχνε τη φανέλα του μετά τη γκολάρα που μας είχε πετάξει ή τους παίκτες του Ολυμπιακού να δείχνουν τη δικιά τους φανέλα στο Λυμπερόπουλο μέσα στη Λεωφόρο.
Είναι άλλο πράγμα η πρόκληση κι άλλο η καζούρα. Το ότι κάποιοι κομπλεξικοί τα βλέπουν όλα ως πρόκληση δεν είναι λόγος για να κόψουμε την καζούρα, εφόσον δεν προσβάλλει…
(Προσοχή: εφόσον δεν προσβάλλει, γιατί να λες στον άλλο “σε γάμησα παλιοπούστη” επειδή είδες από τη Τιβι το Σπανούλη να βάζει τρίποντο, δεν είναι καζούρα αλλά θλιβερή ανυπαρξία)
Ποια καζουρα μωρε…Τι καζουρα εκανε ο Μπουρουσης δλδ?Εχανε ο ΟΣΦΠ με 15 ποντους και τον εκραζαν οι φιλαθλοι του Παο.Ηταν νευριασμενος με το αποτελεσμα ακουγε οσα ακουγε και ανταποκριθηκε…Αν ηταν ο Παπαλουκας η ο Διαμαντιδης στην θεση του δεν θα το εκαναν.Ειναι και θεμα παιχτη γιατι οσο παιχταρας να ειναι ο Μπουρουσης τοσο κωλοπαιδο ειναι…
γιατί είναι κωλόπαιδο ρε μπλιτζόρα? Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω… Ούτε έχει προκαλέσει ούτε τίποτα. Του έβριζαν ό,τι έχει ιερό επειδή 2 μέρες πριν πήρε τη τελευταία επίθεση και αυτός απάντησε “σε 10 μέρες τα λέμε”. Και το παλικάρι double double έκανε… Κωλόπαιδα είναι όσοι στο γήπεδο του έβριζαν τη μάνα κι όχι αυτός… Μη φτάνουμε στο άλλο άκρο. Κωλόπαιδο γιατί δεν έσκυψε το κεφάλι…
Ναι ενταξει ισως ημουν υπερβολικος με τον χαρακτηρισμο.Αλλα ρε γαμωτο ολοι λενε και οι παιχτες και οι προπονητες και εμεις οι φιλαθλοι οτι δεν θελουμε να βλεπουμε επεισοδια στα γηπεδα και τα λοιπα.Εχει καθε δικαιωμα ο Μπουρουσης να αντιδρασει στα κωλοπαιδα αλλα ρε παιδι μου ξερεις οτι αυτους θα βλεπεις μπροστα σου στα επομενα χρονια,αστο να παει στο διαολο μην τους δινεις τροφη.Ολοι τα ακουνε δεν ηταν ο μονος,και δεν ειναι ο μονος που θα προσπαθησει να πνιξει τα συναισθηματα του και να σωπασει.Αλλα απο την αλλη ειναι ανθρωπος και οσο να ναι τον καταλαβαινεις.Αλλα τετοιες συμπεριφορες φανατιζουν το κοινο και των 2 ομαδων.Καλα ουτε οι Γιαννακοπουλεοι ειναι αγιοι και αυτοι κατα καιρους κανα απιστευτα καραγκιοζιλικια που ντρεπομαι που ειμαι παναθηναικος.
+10000 Αν και το εχω ξαναπει, εγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα αυτον τον Μπουρουση δεν τον αντεχω… Αν ηταν σοβαρος παιχτης, δεν θα απαντουσε σε αυτα που ακουγε στο βερολινο. Οπως και ο Σοφο, περσυ στους τελικους οταν τον εβριζε ολο το ΟΑΚΑ… Κανενας απο τους δυο δεν θα επρεπε να απαντησει, ειτε με τις χειρονομιες του Σοφο, ειτε με αυτες του Μπουρουση. Ο Γιαννακης, οταν τον εβριζανγιατι δεν απαντησε ? Η ο Σπανουλης χτες ?
Aυτο ακριβως.
Ειναι τραγικο μετα απο καθε ματς να βγαινουν οι ολυμπιακοι και να λενε οτι αδικηθηκαν παλι απο τη διαιτησια. Ολος ο κοσμος γελαει μαζι τους.
Αντι να τσατιζονται με τον παπαλουκα που εχασε το πιο ευκολο καλαθι εβερ, ψαχνουν για ακομη μια φορα λαθη στους διαιτητες. Η διαιτησια χθες ηταν απολυτα δικαιη.