Αν παίζουμε έτσι σεριάνι θα κάνουμε μέχρι το Παρίσι:):!:
κρατα ρε πισινες…ειναι ο πρωτος αντιπαλος (εκτος απο ΠΑΟ) υψηλου επιπεδου που παιζετε για φετος…δεν εχετε παιξει ουτε με Μπαρτσα ουτε με Ρεαλ ουτε με Σιενα…λιγο ψυχραιμια…
E, μέχρι το Παρίσι δεν θα βρούμε κανέναν από αυτούς.
ε ναι…γι αυτο λεω ας κραταμε πισινες…πολλες ομαδες εχουνε παει τρενο στο f4 και μενουν στα κρυα του λουτρου εκει περα…ενω εχει συμβει και το αντιθετο ετσι;;
Τζος Τσίλντρες…: Το αν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση:
"Όχι! Δεν είμαι ακόμα στην καλύτερη κατάσταση, σε αυτή που έχω στόχο να φτάσω. Δουλεύω όμως και πιστεύω δεν θ’ αργήσει η στιγμή που θα μπορώ να παίζω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Στην τρίτη περίοδο έχασα κάποια σουτ και δύο άμυνες και αυτό έγινε γιατί κουράστηκα. Είναι απαράδεκτο για μένα να κουράζομαι!!
θεος…??
Μιας και αναφέρθηκε ο Τσίλι…
Το κάρφωμα που έκανε μέσα στην Caja μου θύμισε αυτό:
Ο Συρίγος λες και περιγράφει συνταγή για κουλουράκια… #-o
Δεν έχει σημασία, και ο Keenan περιγράφει συνταγή για κουλουράκια αλλά είναι πολύ ψαρωτικός.
Post awake για το Χ-Α-Σ-Ι-Μ-Ο της διαστημικής δισκάρας Aenima, is on its way! :lol:
By the way, μεγάλο ματς εκείνο με Ιωαννίδη να φεύγει από ΟΑΚΑ με τα χέρια σηκωμένα ψηλά σε ύφος “προσκυνήστε με”. Άλλο ένα πρωτάθλημα που πουλήσαμε μαζί με αυτά του 99, του 2002 και του 2009.
Τι εννοείς πουλήσαμε το πρωτάθλήμα του 2009? Κάνοντας μια σύγκριση μεταξύ της περσινής και της φετινής ομάδας όλοι βλέπουμε τη τεράστια διαφορά. Οκ , η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ ( όπως εξάλλου και οι κάφροι, που ναι μεν ηλίθιοι αλλά αναμενόμενα αυτά που κάνανε με βάση την ατμόσφαιρα και τους Βαζελοδιαιτητές), αλλά δεν το χαμε και τόσο το περσινό ώστε να το πουλήσουμε. Απλά πήραμε τη πρώτη θέση στην κανονική περίοδο…
Crisp δεν ξερω με ποια λογικη λες οτι το πουλησατε!
Σιγα την εδρα,εχουμε ξαναπερασει δεν ηταν κατι συνταρακτικο το μπρεηκ.
Οσο για την διαιτησια δεν εκρινε το πρωταθλημα για κανεναν λόγο,ουτως η αλλως ετσι οπως επαιξε ο ολυμπιακος δεν αξιζε πρωταθλημα.
Όταν έχεις πλεονέκτημα έδρας και το χάνεις, τότε το πουλάς το πρωτάθλημα.
Και να πεις ότι έπαιξε και κάνα τρομερό μπάσκετ ο ΠΑΟ στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, να πω ΟΚ.
Αυτό έγινε στις χρονιές που αναφέρω.
Ποιος ανέφερε κάτι για διαιτησία, για την απόδοσή μας λέω.
Όταν έχεις πλεονέκτημα έδρας οφείλεις να αποδείξεις ότι δικαίως το έχεις και πρέπει να το υπερασπιστείς. Εγώ θα έγραφα ότι το πουλήσαμε το περσινό αν πίστευα ότι είχαμε καλύτερη ομάδα από τον Πάο πέρσι, πράγμα που δεν το πιστεύω.
Εννοείς δηλαδή ότι η ομάδα που έχασε στο σουτ τον ημιτελικό του Βερολίνου δεν μπορούσε να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα της έδρας? Και ειδικά στον πρώτο τελικό που ο βάζελος δεν έπιασε και καμιά τρομερή απόδοση?
Εγώ διαφωνώ.
Θα μπορουσε.
Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ο παναθηναικος περυσι ειχε καλυτερη ομαδα απο τον ολυμπιακο.
Είχε, αλλά το πλεονέκτημα έδρας έσπασε γιατί στον 1ο τελικό εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός κατώτερος των περιστάσεων και όχι επειδή είδαμε έναν σούπερ ΠΑΟ.
Ναι επαιξε ρολο και η εμφανιση του ολυμπιακου.
Ρε κρισπ πες μου ομως γιατι θα τρελαθω,πριν 2 χρονια ελεγες οτι οι ομαδες ειναι ισαξιες.
Το πιστευεις ακομα για τοτε?
Για τους τελικούς του 2007 λες?
Αν ναι, τότε ας εξηγήσω για μια ακόμα φορά (ξεφύσημα) ότι αναφερόμουν στη σειρά των τότε τελικών ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Καλη δικαιολογια!!!
To break το έκανε ο Πάο πέρσι λόγω διαιτησίας και λόγω μέτριας εμφάνισης των δικών μας στο πρώτο ματς. Ο Βούισιτς π.χ. έπαιζε τρομερά κάποια περίοδο την άνοιξη αλλά αφού τραυματίστηκε και μετά έπαιζε χάλια. Ο Μπουρούσης στον πρώτο τελικό έπαιξε απίστευτα αλλά οι άλλοι δεν ακολούθησαν. Επίσης μην ξεχνάμε πως ο Βασιλόπουλος ήταν off. Επίσης ο Γιαννάκης ξεχνούσε παίκτες στον πάγκο κλπ. Βάζοντας λοιπόν όλα αυτά υπόψη λέω πως δεν το πουλήσαμε πέρσι. Διαφωνούμε αλλά οκ , Τσίλντρες και Κλέιζα φέτος μας έχουν απογειώσει
Μα όταν λέμε ότι “πουλάς ένα παιχνίδι” ακριβώς αυτό εννοούμε. Ότι μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα και δεν τα κάναμε. Είτε αυτά ήταν μέτρια απόδοση καλών παικτών, είτε λάθη του Γιαννάκη ήταν κάτι που εξαρτιόταν από εμάς. Αν ο ΠΑΟ ερχόταν και κέρδιζε με 15 πόντους όπως σε κείνο το ματς με Γουίνστον δεν θα έλεγα τίποτα.
καλα πραγματικα το πιστευεις περι διαιτησιας για το πρωτο ματς;;; μη λεμε οτι θελουμε ρε παιδια…