Μιας και ερχεται τελικος κυπελλου και ως γνωστον ειμαι κομπλεξικος, γραφικος και τα λοιπα, ας κανω μια ερωτηση.
Γιατι καθε χρονο στηνουν κληρωση για να συναντιεστε σε ενα τελικο με 700 εισητηρια;;;
Α, καλε ξεχασα, για το καλο του αθληματος.
Μιας και ερχεται τελικος κυπελλου και ως γνωστον ειμαι κομπλεξικος, γραφικος και τα λοιπα, ας κανω μια ερωτηση.
Γιατι καθε χρονο στηνουν κληρωση για να συναντιεστε σε ενα τελικο με 700 εισητηρια;;;
Α, καλε ξεχασα, για το καλο του αθληματος.
Μπράβο, το πες καλά το μάθημα, δωρεάν εισιτήριο στο επόμενο ματς.
Δωρεαν απο ποιον;;;
Εχω διαρκειας παντως, θενκς.
πλανο για τον τελικο για τις δυο ομαδες με ποst it στο contra.gr…
http://contra.gr/Basketball/Hellas/GreekBasketCup/Olympiacos_Panathinaikos/264102.html
καλο…
Λογικά γαύρος αυριο.
πρωτη φορα εδω και καιρο που μου μoiαζει για 50-50…
προτιμω ολυμπιακο για να μην παρει τα κατω του μετα και δεν εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα…(play off)
Καλά είχα επική συζήτηση σήμερα στο εμεσέν με γαύρο για την υποτιθέμενη παράγκα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ την τελευταία δεκαετία … ρέστα έδωσε ο τύπος λέμε.
Και καλά αύριο αποκλείεται να υπάρξει 50-50, από πλευρά διαιτησίας.
Και καλά σε περίπτωση που υπάρξει 50-50, ο Παναθηναϊκός θα φάει στάνταρ 30 πόντους.
ΡΟΦΛ.
Τέλος πάντων, αν μιλήσουμε σοβαρά, εγώ δίνω πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό. Κυρίως λόγω Κλέιζα αλλά και Τεόντοσιτς.
Ο Γιασικεβίτσιους έχει καιρό να παίξει, θα’χει ενδιαφέρον να τον δούμε πάλι μέσα μετά από πολύ καιρό. Και γενικά θα’χει ενδιαφέρον να δούμε αν η Πανάθα θα δείξει ότι έχει χαρακτήρα νικητή, σε μία χρονιά με αρκετά στραβοπατήματα.
Ο Ολυμπιακός είναι αρκετά γρήγορη ομάδα φέτος, πιστεύω όταν αν παίξει καλή άμυνα στην περιφέρεια έχει σαφές προβάδισμα ειδικά με βάση την εικόνα του Παναθηναϊκού το τελευταίο δίμηνο …
Αυτά, ας κερδίσει ο καλύτερος (που εύχομαι να είναι ο Παναθηναϊκός βέβαια).
Και σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας για τα γνωστά ΖΩΑ που καραδοκούν.
Φιξντ
Θα πάω να σου απαντήσω στο θρεντ περί παράγκας αργότερα. Εδώ μιλάμε για μπάσκετ.
Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να το πάρει ο Ολυμπιακός, για να γίνει μια αλλαγή επιτέλους στο σκηνικό των τελευταίων χρόνων.
Πέρα απ’ αυτό όμως, ελπίζω να γίνει ωραίο παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος.
Έμεις τσακωνόμαστε για τα 85 ευρώ του sonisphere αν είναι πολλά ή λίγα…και είμαστε άνθρωποι με δουλειές, σχολές, μεταπτυχιακά κτλ…είδα τις πρώτες φάτσες που είναι ήδη στο γήπεδο και τόσο εύκολα έσκασαν 75 euro για έναν αγώνα μπάσκετ…σίγουρα έτσι όπως τους είδα έσκασαν με τα κουστούμια τους, με τα audi a8, τις slk και τα porche cayenneκαι μετά λογικά θα πάνε για ποτάκι και φαγητο στο galaxy του hilton…απλά πράγματα…Ε ρε πόσο δουλευόμαστε…και υποτίαεται τα χώσανε οι προπονητές στην κοινή συνέντευξη…ρε δε μπα να πάρει φωτιά το κλειστό του ελληνικού και να καούν σαν τα ποντίκια όλοι εκει μέσα!
ουστ βρωμιαραίοι…κατάμουτρα δούλεμα να πουμε…ΟΥΣΤ!
λιγο πριν ληξει το ημηχρονο…
βλεπω να παει προς πειραια φετος…δεν ξερω ενω παει με το ρυθμο μας ανα διαστηματα ξεφευγει ο γαυρος…
δεν ξερω αν θα αντεξω να δω το δευτερο ημιχρονο
ουτε να πανηγυρισει δεν μπορει ο κλαψας:cry:, χεσμενος ηταν κ δεν το πιστευε… χαχαχαχα
δεν πειραζει ρε παναθα, αφου στην κατασταση που ειμαστε χανουμε τοσο δυσκολα ,παλι γλεντι θα γινει στα πλει-οφ…
[SIZE=“5”][SIZE=“6”]ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ, ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ , ΟΤΙ ΕΧΩ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ[/SIZE][/SIZE]
Σχετικα ευκολα χασατε,μη σε μπερδευει η επιχειρηση αυτοκτονιας μας στο τελος.
χρονια πολλα ρε ΘΟΔΩΡΑ ! ! ! ! !
ουτε να πανηγυρισει δεν μπορει ο κλαψας, χεσμενος ηταν κ δεν το πιστευε… χαχαχαχα
δεν πειραζει ρε παναθα, αφου στην κατασταση που ειμαστε χανουμε τοσο δυσκολα ,παλι γλεντι θα γινει στα πλει-οφ…
ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ, ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ , ΟΤΙ ΕΧΩ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
:bye:
Kαλα ευκολα δεν ηταν… Παρολα αυτα δικαιη νικη!!!
ποσα χρονια τυπωνατε αυτα τα μπλουζακια της απονομης???
γιατι…τα του ποδοσφαιρου?
που του χρονου θα τα φορανε παλι ολοι οι πλανοδιοι στο δρομο?:lol: