Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

I approve this message :wink::thumbup:

αυτο θα πει υπερτατη αισιοδοξια:D

Ωραίοι αυτοί που αποδοκίμαζαν Σπανούλη…και εις τα κατώτερα:):!:

καλα εισαι…αμα εισαι μαγκας θα το δειξεις μεσω της ομαδας σου…πηγαινε στο ΣΕΦ ριξτου μια 20+ διαφορα (λεμε τωρα) και μετα μερικοι θα αρχισουν να μετανιωνουν που αλλαξαν ομαδα

[SIZE=“7”][CENTER]ΕΠΟΣ[/CENTER][/SIZE]

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ

γαμηστε τους πουστηδες τους teontosits(ξερουμε τι πουστακι ειναι),τον kesseli ξερει να ριχνει και μπουνιες στον τσαρτσαρη και τον kristits ακου που τολμησε να πεταξει καρεκλα στον μπουρουση …επρεπε να τους παιξει και αλλες ο σοφο:blow::blow::blow::blow::blow::blow:

της καραπουταναρας!
ελπιζω να εχουν σκισει τον κρστιτς ο σοφο και ο μπουρουσης στα αποδυτηρια.βεβαια ομως καλα μουνακια και ο τεοντοσιτς με τον φωτση.

Αυτό!! Δεν έχω δει το expendables αλλά δεν παίζει να είναι καλύτερο…:stuck_out_tongue:

http://www.sport-fm.gr/article/288148 για οσους δεν καταλαβαν τι εγινε

με σειρά μαλακίας …

διαιτητές
φωτσης
τεοντοσιτς
kristits ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.!!!???
και ολοι που νομίζουν οτι τα μπράτσα και τα μαλλιά σε κάνουν άνθρωπο…

και αν δεν καταλάβατε μόλις τελείωσε το μουντομπασκετ για ελλαδα και σερβια…

*είδαμε το expendables μέσα σε 2,5 λεπτά…!!!

σωστος σε ολα.νομιζω οτι εκτος μουντομπασκετ ειναι ηδη οι τεοντοσιτς,κρστιτς,σοφο,φωτσης και ισως και αλλοι.

γιατι ο φωτσης φταιει περισσοτερο απο τον τεοντοσιτς εξαλλου ο τεο του εριξε πρω:papas:τος μπουνια

και θα εχει και επιπτώσεις και στο επόμενο ολυμπιακός-παναθηναϊκός…
αν δεν θέλουν νεκρούς να τιμωρηθούν όλοι τώρα…!!
και από τις ίδιες τις ομάδες τους…
έτσι και δεν τιμωρηθεί κανείς θα μπω στο πρώτο γήπεδο που θα βρω και θα τα κάνω όλα πουτάνα…

το στόμα του φωτση ειναι γνωστό σε ολο τον πλανήτη…αν πρόσεξες κάτι του λέει και τα παίρνει ο τεοντοσιτς(καλό μπουμπούκι και αυτό)

δεν ειπα οτι φταιει περισσοτερο ο φωτσης,ειπα οτι φταιει ΚΑΙ ο φωτσης:)

σε εμενα το λεει

μα αυτο θα γινει οταν τους αφηνουν ατιμωριτους εξαγριωνουν ακομα πιο πολυ τους οπαδους-φιλαθλους…αλλα ρε γαμωτο δεν ξερω για σας αλλα οταν ειδα τον σοφο κατω και να ειναι απο πανω ο αλλος να του ριχνει ακαταπαυστες μπουνιες ΛΥΣΑΛΕΑ σαν να του ειχε σκοτωσει την μανα μου ηρθε να σπασω την tv

Ο Ιβκοβιτς είπε όλα ξεκινησαν απο τους διαιτητες αλλα ακόμα και έτσι να είναι δεν θυμάμαι να είπε τίποτα για τους διαιτητες στον αγώνα με την Σλοβενία που εκεί έφαγαν οι Σλοβένοι 2 σερι τεχνικές ποινές και πηραν τελικά τον αγώνα στο πόντο οι Σερβοι. Εκεί δεν είδα επίσης τους Σλοβένους να τα κάνουν όλα πουτάνα και να αρχίζουν τις μπουνιές.

Ο Φωτσης δεν πήγε πανω στον Τεοντσοσιτς για πλακά, προφανώς θα έφαγε καμία ανάποδη στο σουτ που έκανε. Και μετά έφαγε και δευτερη ανάποδη όταν του ζητησε τον λόγο. Δυστυχώς για τουλάχιστον 2-3 δικους μας το παγκοσμιο εφτασε στο τέλος του. Αυτός ο kristits δεν πρέπει να ξαπαιξει μπασκετ πουθενά, κριμα απο την μια που δεν τον έπιασε ο Σοφο στα χέρια ευτυχώς απο την άλλη γιατι αναλογη σκληρη τιμωρία ίσως φάει και ο Σοφο.

Τωρα αν θα έχουμε τιμωρίες ή όχι αυτό είναι άλλη ιστορία ο επαγγελματίας δολοφόνος Βαρεχάο δεν έφαγε καμια απολύτως τιμωρία και μάλιστα σε πολύ χειρότερο χτυπημα σε επίσημο αγώνα δεν θα μου κάνει εντυπωση αν την γλυτώσουν σήμερα οι Σέρβοι με τους δικούς μας.

πωπω συμφορα…

Εγώ πάντως είμαι υπέρ του να την γλιτώσουν οι παίκτες και των 2 ομάδων και να κάνουν ξανά τα ίδια σε ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Όχι Αυγουστιάτικα, μπροστά σε μικρά παιδιά :smiley:

εγώ πιστεύω οτι παίζει να μην κανέναν παίκτη.όπως ειπώθηκε ο φονιάς ο βαρεχάο είχε σφυρίξει ηθελημένο αγκωνίδι στον ζήση και δεν τον τιμωρήσαν.αν βέβαια δε τιμωρηθεί κανείς περιμένω να δώ τι θα γίνει σε ματς ελλάδα-σερβία στο μουντομπάσκετ…