Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ισχύει αυτό που λες Mike Patton.

Το θέμα είναι ότι συγκεκριμένος μοντ, γνωστή γαυροκουφάλα ων, δεν έχει παραδεχτεί ακόμα ούτε καν αυτό το αντικειμενικό γεγονός. :lol:

δίκιο έχεις σ’αυτό.αλλά από τη μία, ο τεόντοσιτς προκαλεί επενειλημμένα.από την άλλη, το θέμα της αντίδρασης εναποτίθεται όπως είπα στην κρίση του καθενός.

να μάθει και ο τεό τότε να προκαλεί άτομα στο μπόι του.:stuck_out_tongue:
α, και το “ίσως” είναι περιττό…

Το καλύτερο θα είναι να κλειδώσουν σε ένα δωμάτιο τον Kristic με τον Σχορτσιανίτη . Να τους αφήσουν μια ωρίτσα να τα βρούνε. Μεγάλα παιδιά είναι :smiley:

Μόλις τώρα είδα το βίντεο . Μεγαλεία. Ο Μίλος καλά έκανε και του την έσκασε του Φώτση :smiley:

κοιτα προφανως διαφωνουμε στο ποιος προκαλεσε και ποιος αντεδρασε.Απλα στον αγωνα πανω πολλα λεγονται παντα και οι διαιτητες ειναι υπευθυνοι για τα φαουλ τις αποβολες κλπ.Ο Φωτσης μετα απ’ολα αυτα κ αφου σφυριχτηκε το φαουλ ξεκιναει να βριζει να σηκωνει δακτυλα να σπρωχνει ε και εκει υπαρχει η αντιδραση.Τωρα ποιος το εχει ξεκινησει και τι εχει γινει δεν μπορουμε να ξερουμε

Το θεμα μου παντως ειναι οτι ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν θα τιμωρηθει κανενας…εγω να πω την αληθεια θα γουσταρα οσοι μπλεχτηκαν να μην πανε μουντομπασκετ ασχετως υπαιτιοτητας…ακομα και οι δηλωσεις μετα το ματς εμπρηστικες ητανε κατ’έμε.Δεν ηταν απλες μπουνιες και ολο αυτο κραταει απο την κοντρα οσφπ-παο…φαντασου τι εχει να γινει στα ντερμπυ…#-o

υ.γ:Οχι το ισως το βαζω γιατι εφαγε 2 καλα ο Φωτσης στην αρχη,μετα ξαναπιαστηκαν και αν το δεις βαρανε οτι και οπου ναναι, οσπου καταληγουν παρεα στο παρκε και μαλλιαααα κουβαρια ολοι:p:lol:8).

Χαχ, πληροφορία “από μέσα” κι όποιος την πιστεύει, έχει καλώς.

Ατάκα Σόφο στον αδερφό του, ο οποίος όπως ακούγεται είναι εξ’ ίσου τέρας εμφανισιακά κτλ. και ήταν κάπου εκεί όταν έγινε το τζέρτζελο: “ρε μαλάκα, δε χώθηκες. Γιατί δε χώθηκες”.

:lol3::lol3::lol3:

Μπορώ να επιβεβαιώσω το μέγεθος του αδερφού Σχορτσιανίτη γιατί έχουμε παίξει αντίπαλοι στο unibasket…:wink:

Καλά αν έπαιξε τέτοια ατάκα μιλάμε για έπος. ΕΠΟΣ!

Τι να παραδεχτώ μωρέ; Πως όταν ο Φώτσης πάλευε σαν γυναικούλα που τις πήραν τη τσάντα με έκπτωση μέσα από τα χέρια της (δηλαδή ίσιο κορμί, κλειστά μάτια, και χέρια τεντωμένα να πηγαίνουν πάνω κάτω) έριχνε παραπάνω χαστουκάκια στον Τεόντοσιτς, γιατί είχε μακρύτερα χέρια; Τον Φώτση ήθελα να τον έβλεπα όταν έπρεπε! Όταν πήγε να σκάσει αντρίκιο μπουκέτο και τελικά την έφαγε στα δόντια!

Τεόντοσιιιιιιιτς!
Παπαραπαπέρομ περόμ, παπαραπαπέρομ περόμ, παπαραπάαααααααα
Τεόντοσιιιιιτς! :razz:

Εξακολουθω να απορω με την χθεσινη μανια του Σχορτσανιτη μην τυχον και φαει καμμια παραπανω ο Διαμαντιδης, ο Τσαρτσαρης και ο Φωτσης… αντιθετα του εφταιξε ο Τεοντοσιτς.

Τι εγινε ρε Σοφο, ξεχασες τα ταξιδακια στην Ελβετια, ξεχασες οτι σε καναμε να ξαναπαιξεις μπασκετ, ξεχασες πως σε ρεζιλευε ο πρασινος λαος και τα κορακια οταν πατουσες το ποδι σου στο ΟΑΚΑ… τοτε ησουν ΜΕΓΑΛΗ κοτα.

Καλά έλεγα πότε θα γίνει κι αυτό. Γαύροι έξω φρενών με το Σόφο επειδή υπερασπίστηκε παίκτες του βάζελου. ΕΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

@Κάρβου: σε ΤΣΟΥΖΕΙ ρε φίλε… :D:D

Ρε οι περισσότεροι μπασκετμπολίστες με δυσκολία συντάσσουν μια πρόταση τι ψάχνεις τώρα :stuck_out_tongue:

Πολλοι δεν καταλαβαινετε ενα πραγμα!Την ωρα που παιζουν μπασκετ,κοντα στο τελος,με 1 ποντο διαφορα,που η αδρεναλινη εχει χτυπησει κοκκινο,περιμενεις ο αλλος να του φταιει καποιος η πιστευετε οτι ολα αυτα εγιναν για καποια σοβαρη αιτια???Κανενας δεν του εφταιγε του Σχορτσανιτη ουτε αμα τον βαζαμε σε ενα δωματιο με τον Kristic ΤΩΡΑ και το τονιζω ΤΩΡΑ δεν προκειτε να παιζανε μπουνιες!!Εμεις φιλοι μεταξυ μας παιζουμε μπασκετ η ποδοσφαιρο για πλακα και σχεδον ΚΑΘΕ φορα τσακωνομαστε για το ενα το αλλο και μπορει να ριξουμε και καμια σπρωξια αλλα μολις σταματησουμε δεν ξερουμε καν γιατι τσακωνομασταν κι ολα ειναι μια χαρα!Ειναι γεγονος οτι την ωρα που αθλησε παθιαζεσε,πολλες φορες υπερβολικα.Και δεν ειναι τυχαιο το οτι εγινε στο τελος,που υπαρχει περισσοτερη εξαντληση και που και οι δυο ομαδες παιζουν για την νικη.Αμα γινοταν κατι παρομοιο στην 1η περιοδο ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα γινοταν τιποτα τεοτοιο!

θα με έτσουζε αν ήμουν ο Φώτσης :razz:

οι μπασκετμπολίστες μια χαρά τεκμηριωμένη άποψη έχουν.με τους ποδοσφαιριστές συμβαίνει αυτό που λες.
πάντως ό,τι και να λέτε ο φώτσης δεν είναι αυτός που τον έβαλε κάτω τον τεόντοσιτς?και ο τεόντοσιτς δεν ήταν η ΤΙΤΙΚΑ που έριξε τη γροθιά και έφυγε.
τεσπα, τον περιμένουμε στο οακα τον μίλος…8)

ο Φώτσης πάντως και ο σχορτσιανίτης με δυσκολία μιλάνε :stuck_out_tongue:
Τώρα για το “τον περιμένουμε στο ΟΑΚΑ” …

Ένας φίλος μου βάζελος το έχει καημό με τον Φώτση, για το πότε θα μάθει να λέει σωστά το όνομα της ομάδας.
Μα Παθαναϊκός??? Έλεος

Ο Σόφο όσο τον έχω ακούσει, μια χαρά μιλάει.

απαντάω στο ίδιο ύφος…:wink:

απλά εγώ όσα παιδιά ξέρω να ασχολούνται με μπάσκετ είναι και από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα που γνωρίζω.και επίσης πολλοί παίκτες από την εθνική ομάδα έχουν άποψη για τα πράγματα.
όπως επίσης αν πάρεις τον κόσμο του μπάσκετ (και μιλάω αυτόν που πραγματικά ασχολείται με το μπάσκετ), είναι πολύ πιο ποιοτικός από αυτόν του ποδοσφαίρου.

Άποψη? Ποιος παίκτης της εθνικής ομάδας εξέφρασε άποψη για το δντ ας πούμε?

γιατί, θά’πρεπε?
απλά παίκτες όπως ο διαμαντίδης, ο παπαλουκάς, ο βασιλόπουλος ή παλιότερα ο κακιούζης έβλεπες πως έχουν αντίληψη των πραγμάτων και δεν είναι ζώα όπως ο μπασινάς ή ο γκέκας π.χ.