Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

σας κυνηγάει όλη η υφήλιος, τι να πεις…

σας πήρε ώρα το έρπην μέσα από τη τάφρο?

Ναι, πηρε ωρα, γιατι εσεις με τις εμφανισεις των σεκιουριταδων και οι μπατσοφιλοι σας μας κλασατε τα αρχιδια. :lol:

Τελος συζητησης.

Οσο καταλαβαινει κανεις.

:slight_smile:

Λοιπόν αρχικά, μπαίνεις ως τρίτος και σχολιάζεις για κάτι και πετάς ένα “ζέλες”. πχ θα μπορούσα να αρχίσω να κλαίγομαι κι εγώ που στο σεφ στο 4ο τελικό το παιχνίδι δεν τελείωσε και θα έπρεπε ο γαύρος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2 και μπλα μπλα μπλα και να απαντάει ο άλλος και αλλά αλλά αλλά
Στη προπαγάνδα του καθένα έχω δικαίωμα να απαντήσω με προπαγάνδα. Επειδή μετά η συζήτηση αρχίζει να πουτανιάζεται για το ποιος την έχει πιο μεγάλη και φαρδιά και τα παιδιά εδώ μέσα κρατάνε ένα επίπεδο χωρίς greeklish με αρκετά ανεβασμένο επίπεδο, δεν έχω ουδεμία διάθεση να συμβάλω σε πισωγύρισμα. Τα πράγματα είναι απλά. Πουστιές έχουν κάνει όλοι. Και οι γαύροι και οι βάζελοι και τα χανούμια και οι γύφτοι και τα σκουλήκια, ο καθένας ανάλογα με το μέγεθος οικονομικής κυρίως και πολιτικής εκτόπισης που διαθέτει. Πραγματικά έχουμε χάσει το μέτρο με τόσα δεδικασμένα που υπάρχουν και δεν ξέρουμε τι πρέπει πραγματικά να συμβεί όταν πχ. διακόπτεται ένα παιχνίδι με είσοδο οπαδών ή πετάγεται μια φωτοβολίδα με κίνδυνο τραυματισμού παίκτη. Ας κάτσει η αθλητική δικαιοσύνη ένα καλοκαίρι που έχουν τελειώσει όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε όλα τα σπορ και ας πει: [I]Μάγκες ότι έχει γίνει έχει γίνει, δεν παίρνω πλέον υπόψιν δεδικασμένα και δε ξέρω γω τι, αν συμβεί αυτό θα έχεις αυτές τις κυρώσεις, αν το άλλο τις αντίστοιχες άλλες[/I]. Αλλά να εφαρμοστει όμως για όλους ανεξαιρέτως απ’ την πρώτη περίπτωση. Στη Μπανανία όμως που ζούμε…

Μετά για να το παίξεις μεγάλος και σκληρός επειδή σου απάντησα πιάνεις τα σκηνικά.
Φιλαράκο ξέρεις πολύ καλά αν ήσουνα ΟΑΚΑ στο τελικό ότι την ώρα που γινόμουν με τσέους αν δεν ερχόσουν απ’ την τάφρο να κάνεις τις κοτιές σου, στα μεταξύ μας τίποτα δεν θα γινόταν, οπότε μη κλαίγεσαι. Αυτό και για σκηνικά δε ξαναγράφω τίποτα άλλο γιατί σέβομαι το χώρο που με φιλοξενεί και ουδέποτε πιστεύω έχω δώσει το δικαίωμα πρώτος αν και έχω παρεκτραπεί στιγμές μέσα στα νεύρα και απαντάω κάφρικα σε προπαγάνδες άλλων, πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Πουστιες εχουν κανει ολοι, αναλογα με τη δυναμη που εχουν.

Το θεμα ειναι οταν υποστηριζεις αυτον που εχει κανει την πουστια σε μεγαλυτερο βαθμο, να εχεις τα κακαλα να το πεις.

Κι αυτο για το μπασκετικο Παναθηναϊκο ή τον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ειναι αδιαμφισβητητο.

Κατα τα αλλα, θα 'χε οντως ενδιαφερον να αρθουν τα οποια “δεδικασμενα”, αλλα νταξ, ας εχουμε συναισθηση του πού βρισκομαστε.

Ουτε γω θα επεκταθω σε σκηνικα περισσοτερο, αλλα νομιζω ξερεις πως ξεκινησε η φαση, με “σεκιουριταδες” να πετανε φωτοβολιδες στην κερκιδα μας.

Πουστιές έχουν κάνει όλοι. Και οι γαύροι και οι βάζελοι και τα χανούμια και οι γύφτοι και τα σκουλήκια, ο καθένας ανάλογα με το μέγεθος οικονομικής κυρίως και πολιτικής εκτόπισης που διαθέτει.

Νομίζω η σειρά που έχω βάλει τις ομάδες απαντά στα μπολνταρισμένα…

απο www.superbasket.gr, οι δηλωσεις του κοκορικου μας…

[I]Για πρώτη φορά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε ανοιχτά για τη νέα λίγκα της Μεσογείου. Το έκανε στην κοπή της πίτας της ΕΣΚΑ, σε μίνι συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport Tv.

O πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε πρώτα απ’ όλα στην ΕΣΚΑ και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον πρόεδρο Δημήτρη Μπασούρη και το υπόλοιπο ΔΣ. 'Για την Ενωση έχω να πω ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση. Δουλεύει πολύ, ώστε να ενισχύσει τα θεμέλια ελληνικού μπάσκετ και του μπάσκετ στην Ελλάδα και οπωσδήποτε αποτελεί τον οργανισμό εκείνο, ο οποίος τροφοδοτεί συνέχεια με νέο αίμα σε όλα επίπεδα. Και σε επίπεδο παραγόντων και σε επίπεδο διαιτητών, αλλά κυρίως σε επίπεδο νέων παιδιών το ελληνικό μπάσκετ?

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το θέμα του προπονητή της Εθνικής: ?Υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις σε εξέλιξη, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και γι αυτό δεν μπορώ να κάνω καμία ανακοίνωση. Σας διαβεβαιώνω ότι η Εθνική ομάδα θα είναι έτοιμη τον Σεπτέμβρη για το Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανία και θα πάμε καλά?.

Η τελευταία ερώτηση αφορούσε στο μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος: ?Η Α1 δυστυχώς δεν εκπροσωπεί το ελληνικό μπάσκετ, εκπροσωπεί το μπάσκετ στην Ελλάδα. Και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, διότι καλό είναι να κάνουμε ανταγωνιστικό το το πρωτάθλημα, αλλά το θέμα είναι πώς θα γίνει τελικά ανταγωνιστικό. Και λύση με τη μορφή που διεξάγεται σήμερα δεν βλέπω να υπάρχει. Η λίγκα αυτή που οραματιζόμαστε για τη Νοτιονατολική Μεσόγειο, με συμμετοχή αραβικών κρατών, είναι η μόνη διέξοδος για κάποια σωματεία που θέλουν να πρωταγωνιστούν στο χώρο τον ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο. Και ίσως είναι και μια διέξοδος, για τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει σήμερα η Α1. Γι αυτό και δουλεύουμε πάρα πολύ. Αλλά κι επειδή κι εδώ δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο, μέσα στο Φεβρουάριο θα υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις?.[/I]

το θεμα ειναι οτι αν ασχοληθει με τη λιγκα αυτος ο τρομπας δεν αλαζει τπτ σε σχεση με την α1…

Ρε μαλακες, ο αλλος εφτιαξε δικο του κανονισμο για μια κατοχη ρε. :lol:

Γενικα, κριμα που ο ΑΡΗΣ ειναι τοσο επιπολαιος και δεν εκμεταλλευεται τη μετριοτητα του οσφπ.

[B]edit:[/B]H σημερινη διαφορα οφειλεται στην περιφερειακη αμυνα, που ο ΑΡΗΣ ποτε δεν επαιξε.

Ο οσφπ ειναι ξανα μετριος και συ οχι μονο δεν τον χτυπας, αλλα ουτε κανα προσπαθεις.

Εχουμε βαρεθει να μαζευουμε 30αρες φετος γαμω τις μανες σας.

ραιο μπασκετ παιξαμε σημερα,κυριως στο δευτερο ημιχρονο,αλλα εγω περισσοτερο και απο την τριανταρα(σχεδον)χαρηκα τον βασιλοπουλο.στην τριτη περιοδο εδικα,ηταν παρα πολυ καλος και μακαρι να αρχισει να βρισκει σιγα σιγα τη φορμα του.

Ωραια… νομιζα πως παιζαμε το απογευμα, καλα που δεν πηγα και γηπεδο δλδ, γιατι στο σκουπισμα θα βοηθουσα:lol:

ραιο μπασκετ παιξαμε σημερα,κυριως στο δευτερο ημιχρονο,αλλα εγω περισσοτερο και απο την τριανταρα(σχεδον)χαρηκα τον βασιλοπουλο.στην τριτη περιοδο εδικα,ηταν παρα πολυ καλος και μακαρι να αρχισει να βρισκει σιγα σιγα τη φορμα του.

Nike Air Max 2009 Shoes

UGG Classic AAA Boots

οχι ρε πουστη,η γρια πηρε την λατρεια μου τον Σμους Παρκερ.

ΠΡΟΔΟΤΗ!

Αυτός ο παίκτης νομίζω έπαιζε για την πλάκα σε Ολυμπιακό-π.α.ο., και μπορώ να καταλάβω γιατί οι Αγγελόπουλοι δεν πήγαν να πάρουν τον παίκτη απ’το Καλοκαίρι…θά’μασταν πολύ καλύτεροι τώρα:):!:

να ρωτησω κατι…ο Πριντεζης πως μπορει μεχρι τωρα και βρισκει συμβολαιο σε ομαδες επιπεδου Ευρωλιγκας; οκ μπορει σημερα να παρει το παιχνιδι πανω του αμα κοιμηθει ο θεος αλλα μονο εγω τον βλεπω ως μια τεραστια μπασκετικη απατη;;

δεν ειναι κακος για μενα. απλα δεν εχει εκεινο το κλικ για το κατι παραπανω. ειναι σαν τον φωτση και τον τσαρτσαρη. και δεν μιλαω για το φωτση τον παλιο, μιλαω για τον τωρινο

να πως

[SPOILER]
[/SPOILER]

:lol::lol::lol:

Μια χαρα παικτης ειναι, απλα δεν ειναι ο μεγαλος παικτης. Δεν με χαλαγε να γυρναγε στον Ολυμπιακο, ειδικα οταν βλεπω τις τωρινες επιλογες στην θεση του.

Μην γίνει καμιά στραβή απόψε και στην καλαθόσφαιρα
…[SPOILER]γιατί θα σκάσω, θα σκάσω, θα σκάσω[/SPOILER]
:):!:

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=86300

καλυτερο δεν μπορουν να βρουν?

…και με πιανει μελαγχολια, οταν βλεπω τον Ζουρο τον Ηλια