Σε γείωσε ο σύνικ, πήγαινε στο πόντιουμ να ξεδώσεις :!:
Εντάξει είναι αλήθεια πως ο Τεόντοσιτς σε πολλά τέτοια “κόλπα” θυμίζει Αλβέρτη. Ο Φράνκι απλά ήταν πιο αλεπού από τον Σέρβο που εκτίθεται πολλές φορές με αυτά που κάνει.
ο αλβερτης δεν διαμαρτυρόταν …απλά έπεφτε μόνος του…μερικές φόρες και πριν φτάσει ο αντίπαλος…άλλο στυλ ο ένας, άλλο ο άλλος…
σημερα απο ολα τα σουτ που έκανε ο τεοντοσιτς μόνο σε ενα υπήρχε φάουλ που δεν δόθηκε …σε ένα τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο…ας μαθει να σουτάρει για αρχή και μετά ας διαμαρτύρεται…ενα σουτ ίδιο δεν έχω δει από αυτόν τον άνθρωπο…
Λιώνω…
Σχόλια από γαζέλα…
Ο Τζανετάκος του ελληνικού μπάσκετ…
10000 “αγανακτισμένοι” Ολυμπιακοί οδεύουν προς το Σύνταγμα…
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Ντάξει προφανώς ο Νίκολας περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, δεν γίνεται να ξέχασε να παίζει. Δλδ, ούτε τις βολές δεν έβαλλε… Μου αρέσει που ο Ομπράντοβιτς όμως τον εμπιστεύεται και τον άφηνε μέσα να προσπαθει… κάποια στιμγή θα επανέλθει!
IN ZOTS WE TRUST!
Αν και μερικοί θα με φάτε θα πω την άποψη μου για Ολυμπιακό και το όλο θέμα με τους προπονητές.
Ο Γιαννάκης για τα δικά του δεδομένα τα πήγε μια χαρά, αλλά ήταν καταδικασμένος από την αρχή από την στιγμή που φάνηκε πως απόλυτο κουμάντο στην ομάδα έκαναν οι Αγγελόπουλοι και όχι αυτός. Αναθεμά με και αν είχε διαλέξει έστω και έναν παίκτη από όσους είχε αυτά τα 2 χρόνια στην ομάδα. Ο Γιαννάκης ήξερε από άμυνα και… υπομονή, αυτό που είχε ήταν παίκτες που ΔΕΝ έπαιζαν άμυνα και ΔΕΝ είχαν υπομονή Το μεγαλύτερο αγωνιστικό λάθος του ουσιαστικά ήταν η (μη) χρησιμοποίηση του Σόφο την τελευταία του χρονιά μιας και έδειχνε πως ήταν σε καλή κατάσταση αλλά έμενε στον πάγκο.
Προσωπικά διαφωνώ με Chrisp πως η εν λευκώ παράδοση σε Ντούντα είναι λάθος, ίσα ίσα που θα πρέπει να του δώσουν τα κλειδιά με μοναδική τους ανάμειξη να είναι η αγορά παικτών που ο ίδιος θα θέλει στην ομάδα.Ο Σπανούλης δεν ξέρω αν ήταν ο παίκτης που ήθελε ο ο Ιβκοβιτς από την στιγμή που είχε Τεόντοσιτς και σαφώς τον προόριζε για τον ηγέτη της ομάδας, δυστυχώς και οι πιο μεγάλοι προπονητές πολλές φορές λένε το “ναι” όταν βλέπουμε τους προέδρους να παθαίνουν ψύχωση με μεταγραφές συγκεκριμένων παικτών.
Ο Ιβκοβιτς είναι σίγουρα από τους λίγους προπονητές στην Ευρώπη που μπορούν να χτίσουν μια μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι. Αλλά πόσοι προπονητές που προσπαθούν να χτίσουν ομάδα για να χτυπάει Ευρωλιγκα πρωτάθλημα το έχουν καταφέρει από την πρώτη χρονιά; Το ρόστερ θέλει διορθωτικές κινήσεις αλλά όχι και τόσες πολλές, με 2-3 καλές μεταγραφές. Ένα μεγάλο (όχι σε ηλικία ) παίκτη στο 2-3 και έναν σεντερ για αντικαταστάτη του Νεστέροβιτς.
Ωιμέ, ο Ίβκοβιτς θα χτίσει μεγάλη ομάδα στα εβδομήντα του…
Δεν χρειάζεται και μια δεκαετία για να χτιστεί μεγάλη ομάδα πια. Σε 2-3 χρόνια θα κριθεί το έργο του ουσιαστικά. Αν δεν του δώσουν την ομάδα δεν έχει νόημα βασικά. Έναν τέτοιο προπονητή τον παίρνεις ΚΑΙ για αυτό. Αλλιώς θα καταλήξουν σαν τον ποδοσφαιρικό Παο να παίρνουν “προπονητές 5ετιας” και να φεύγουν σε ένα χρόνο.
O Σπανούλης ο ίδιος προόριζε τον εαυτό του για ηγέτη κάποιας ομάδας και αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγε από τον Παναθηναϊκό. Είχε καταλάβει ότι όντας στην ίδια ηλικία σχεδόν με τον Διαμαντίδη, ποτέ η ομάδα δεν θα στηριζόταν σ’αυτόν. Ντάξει… εμένα μου φαίνεται γελοίος όταν βάζει καλάθι να πορώνεται και να σγίγγει τα δόντια, να σηκώνει χέρια πόδια και να καμαρώνει… δλδ… τα ίδια έκανε και όταν ήταν σε μας. Και σήμερα όντας ανύπαρκτος (και κυρίως κακός) σε όλον τον αγώνα, τη στιγμή που έβαλλε καλάθι και φάουλ, (να ουρλιάζει ο χοντρός από την άλλη>> ΝΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ !! ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ…) ο Σπανούλης να καμαρώνει… Δλδ ρε πούστη μου, έκανες τα ίδια με την άλλη ομάδα, γι’αυτήν που παίζεις τώρα… Οικτρός…
Γελάει ο κόσμος,ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να νικήσει αυτόν τον ΠΑΟ.Εντάξει τι να πω.Το έβλεπα μαζί με βάζελο προπονητή Α1 και μου έλεγε ότι θα νικήσει ο ΟΣΦΠ με μεγάλη διαφορά,απλά κάνει μαλακίες.Στο ημίχρονο έφυγε ο άνθρωπος βέβαια:roll:
Εντάξει πραγματικά,λίγο εγωισμό εκεί στο Λιμάνι,δεν γίνεται να σου παίρνει ο Μάριτς παιχνίδι,δεν γίνεται απλά.
Ο Παπαλουκάς να πάει να σηκώσει καμιά μπάρα επειδή δεν πάει άλλο ε.
Α και κάτι ακόμα.
ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΧΑΜΗΛΑ.Θα μου πεις πως να το κάνεις,όταν οι αποστάσεις σου είναι γελοίες;Εμμμμμ,πάρε τον Μάριτς να χαρείς:roll:
το εξυπνο παιχνιδι του νεστεροβιτς ελειπε πολυ χτες. γιατι κακα τα ψεμματα καλος ο πριντεζης αλλα οχι για αλλαγη του και δεν περιμενεις να παιξει με την μια. οπως επισης και ο γλυνιαδακης. στον τελικο ο του κυπελου ο βαζελος ηταν κουρασμενος, οποτε δεν καιγοταν. για το πρωταθλημα ομως και ξεκουραστηκε και φορτσαρε και χωρις νεστεροβιτς μας ειχε οπως αποδειχτηκε.
Ο Νεστέροβιτς έλειψε χθες, αλλά περρισότερο έλειψε η ψυχραιμία και το καθαρό μιαλό
…δεν μπορεί να είναι λογικό, και να χρειάζεται ο Νεστέροβιτς για να μην αστοχούν οι δικοί μας κάτω απ’το καλάθι
…και μπορεί νά’χε δίκιο ο Ίβκοβιτς στην φάση στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά τόσα νεύρα τι τά’θελε;
…πρέπει να το παλέψουμε στο οακα και ότι βγει…με 2-0 τελείωσαν όλα
:):!:
Ολα τα λεφτα πλεον ειναι το παιχνιδι της κυριακης.Πιστευω οτι θα πεσουνε κορμια.Ο ολυμπιακος θα ερθει να τα παιξει ολα για ολα στο οακα γιατι ξερει οτι αμα κανουμε το 2-0 εχουνε τελειωσει ολα.Για να δουμε!!!
Ποιος να πιάσει τον Μάριτς; (που μόνο κακός παίκτης δεν είναι) και σε ποιον να περάσουν χαμηλά την μπάλα που μόνο ο Μαυροκεφαλίδης παίζει ποστ και δεν πήρε εκεί την μπάλα ούτε μια φορά.
Για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ο λόγος που ο Γλυνιαδάκης έμεινε 40 λεπτά στον πάγκο. Δηλαδή φώναζε το πράγμα πως χρειαζόταν ένα βαρύ σεντερ χθες. Για όσους θεωρούν αστείο τον Γλυνιαδάκης σκεφτείτε αν σε ανάλογη περίπτωση ο Ομπράντοβις τον χρησιμοποιούσε η όχι. Μέχρι και παίκτη κλειδί μπορεί να τον είχε κάνει.
Ναι, όπως είχε κάνει και τον Γιαβτόκας.
Τον έβαζε όμως μέσα όταν το ματς το χρειαζόταν έστω να κάνει κανένα φάουλ να σπρώξει στην άμυνα. Αλλά ναι δεν μπόρεσε να τον κάνει σημαντικό για την ομάδα.
Εδώ κρίθηκαν όλα…
- Προηγούμενη χαμένη επίθεση από Τεόντοσιτς και Σπανούλη
- Επιθετικό ριμπάουντ Μπατίστ στο 70-71
+μια επαναφορά του παναθηναϊκού κοντά στο καλάθι του ολυμπιακού που δεν κατάλαβε πως έφαγε καλάθι…
- το κέρατο μας το τράγιο…
Πότε;;;;;
ΠΟΤΕ!!!