Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Αφου καθε φορα που επιχειρει μπασιμο, λες ‘‘παει, του εφυγε η μπαλα απο τα χερια’’ ή απλα την πεταει στο ταμπλο και οπου καταληξει. :lol:

Τώρα είδα το προηγούμενο ποστ σου,ε όχι ότι το παρατήρησα και τώρα!
Έχω βαρεθεί να τα λέω αλλά οι Παναθηναϊκοί ξέρουν από μπάσκετ,δεν είναι σαν τους γαύρους,και απλώς τον λένε “νέο μεσσία” κτλ.:lol::lol:

Μόνο εγώ σκέφτομαι ότι οι βάζελοι ψιλοέκατσαν και έχασαν για να φύγουν σώοι από το ΣΕΦ και για να κάνουν φιέστα άνετα την Κυριακή στην έδρα τους?

Elwing η γραφικότητά σου είναι απερίγραπτη! :lol:

Το ματς είναι καρμπόν με το 2ο με αντιστραμμένους ρόλους για να κατευναστεί λίγο η δυσαρέσκεια.

Ο βάζελος πολύ καλύτερος σε δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό να πελαγοδρομεί και να μένει στο παιχνίδι λόγω αβάντας από διαιτησία (στη ρακέτα του ΠΑΟ σφύριζαν σχεδόν τα πάντα, στη δική μας 1 στα 3 φάουλ). Κάποια στιγμή μπήκαν 2-3 τρίποντα (το από ποιους προτιμώ να μην το σχολιάσω :roll:), γκάριξε λίγο και ο κόσμος και γύρισε το ματς.

Τελικά οι καλύτερες σειρές τελικών ήταν αυτές με τον Γκέρσον το 2007, άντε και της επόμενης χρονιάς.

Γιατί έχω και γω αυτήν την εντύπωση? Το σκορ είναι 61 - 66, πετάγομαι μια στιγμή για κατούρημα και το βρίσκω 68-66. Και βλέπω έναν βάζελο που απο εκεί που έδειχνε ότι το παιχνίδι είναι δικό του και κάνει πλάκα, μέχρι το τέλος αυτού βάζει 2 πόντους μόνο και αυτούς με βολές.

Ναι κάθε φορά που ο βάζελος χάνει, κάθεται και χάνει από μόνος του.

Ο ΠΑΟ στο τέλος έκανε το πιο προφανές. Σκληρά νταμπλ τημ σε Σπανούλη, Μίλος, Μπουρούση και άφησε (ως λογικότατα σκεπτόμενος ο Ζοτς) ελεύθερα σουτ σε Πρίντεζη και Πελεκάνο. Που να το φανταστεί ο άμοιρος αυτό που τον περίμενε.

προσπαθώ να τους κοιμίσω για να τους κλέψουμε το πρωτάθλημα αλλά δεν μαφήνεις :stuck_out_tongue:

Γιατί το λες αυτό, δε σου άρεσε ο “ΕΒΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”? :slight_smile:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλο ματσακι ομως…γενικως ολα τα μεταξυ τους εχουν ενδιαφερον.
Αν και μπασκετ δεν…(διοτι οτι παιζετε με τα χερια ειναι μ…α), την μεχρι τωρα τριπλετα την παρακολουθησα.

Ήταν προς τιμήν του Μαρινάκη αυτό.
Σε ένα-δυο χρόνια αναλαμβάνει και το μπάσκετ με Μπέο γενικό αρχηγό.

Nα ανοιγες και το spoiler που υπηρχε απο κατω, καλα θα ηταν:lol:

Ρε έχει πολλή πλάκα, παίζει να γράψει κανείς σε κάνα θρεντ για οδήγηση “η οδός Δ.Διαμαντίδη στο Ψυχικό έχει λακούβες και είναι επικίνδυνη” και o/η Elwing θα ποστάρει απο κάτω “καλά μόνο εσείς οι γαύροι δε θα αναγνωρίζατε αυτόν τον παικταρά τον ΜΗΤΣΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!”. :lol2:

:lol::lol::lol:

αυτό το είδα και εγώ…
φαντάζομαι σκηνή…

• ε-β-α-…
  • ρε μαλάκα χοντρέ…τι γράφεις?
  • τι? έκανα λάθος το ε? :lol:

Καλα το 0/9 των τριων ειναι τοσο απροβλεπτο πια οσο και ενα χαμενο τετατετ του Σαλπιγγιδη…Τα 4/5 των αλλων δυο(και γενικοτερα η αποδοση τους) ηταν ο απροβλεπτος παραγοντας που αιφνιδιασε και τον ιδιο τον Ζοτς ,οποτε ηταν και σημειο κλειδι.

Μια χαρα εδρα επαιξε η διαιτησια(στα κρισιμα ειδικα σημεια) ,οπως αναμενοταν αλλωστε. :wink:

Καλα εννοειται πως οχι,αλλα ομολογω πως τα “παιδια” πετυχαν διανοια στο “ποτε ακριβως” θα κανανε τις “ομορφιες” τους και μετρησε και αυτο.

Κατα τ αλλα ευκολος ασσος την Κυριακη με 70/30 διαιτησια και καλο καλοκαιρι σε ολους. :!:

Η πλάκα είναι ότι κάποιος το είδε πριν ολοκληρώσει το Β, οπότε από πάνω ήταν Β και μετά γινόταν Υ, δεν ξανάκλεινε από κάτω! Βαρεθήκανε να το ξαναφτιάξουνε τα ζα…Ασχολίαστο το ότι βρήκαν να το παίξουν ιστορία στον Ευαγγελισμό -γιατί από Μιχαλακοπούλου και πάνω δεν τολμάει γαύρος να φωνάξει ΓΚΟΛ στο σαλόνι του- δε θα λύσουμε τα οπαδικά μας εδώ πέρα. Επιπλέον μνεία και στη “Λευτεριά στον προφυλακιστέο”…αν είναι ήδη μέσα, είναι προφυλακισμένος και όχι -στέος. Αν είναι προφυλακιστέος πάει να πει ότι ΘΑ προφυλακιστεί, και άρα λευτεριά από πού; Επιστήμονες μια ζωή.

Στα περί του ματς. Κατά τη γνώμη μου, ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά λιγότερο συγκεντρωμένος όταν έπρεπε. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να πω “έκατσε κι έχασε”, αν και η αλήθεια είναι ότι η σκούπα στους τελικούς θα ήταν το μεγαλύτερο μπασκετικό κάζο έβερ - σκούπα με δύο νίκες μέσα στο ΣΕΦ! Θα είχαμε ζούγκλες πάλι αλλά ας πούμε απλά ότι ο ΟΣΦΠ καιγόταν να κερδίσει και αυτό φάνηκε. Περισσότερα φάουλ σε Ολυμπιακό, αν και δεν έχει σημασία. Στην τελική, δείχνει σε ένα βαθμό και την ενέργεια που βγάζεις και στην άμυνα-ο ΟΣΦΠ χρησιμοποίησε πολλά του φάουλ με σωστό τρόπο, για να κόψει αιφνιδιασμούς κλπ.

Και τέλος. Μα σοβαρά, ο Παπαλουκάς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στην Ελλάδα ετησίως (ανεξαρτήτως αθλήματος); Ρητορικό το ερώτημα, είναι. Σπίτι σου μούμια#-o

To xω ακουσει και εγω αυτο.Λεγεται μαλιστα πως θα φτιαξει νεο γηπεδο που θα το ονομασει τηγανΗ . :smiley:

5.000 ευρω το παλαμακι παει . :!:

Όπως θα έλεγε κι ο Χατζηχρήστος, “να παλαμοκορτάνε αυτοί που δίνουν. Όχι εσύ που θέλουμε 2 κιμωλίες τη βδομάδα στο γράψε-σβήσε”

Ναι πάλι καλά που η διαιτησία έπαιξε έδρα και νίκησε ο Ολυμπιακός χθες#-o
Και σιγά το πράγμα δηλαδή που είναι άξιο αναφοράς,αφήστε που γνώμη μου είναι πως στον Μπατίστ γενικά δεν σφυρίζουν πολλά φάουλ που γίνονται πάνω του.

ώπα φίλε κόψε. Ο Mike καταρχήν ΔΕΝ κάνει φάουλ και ΔΕΝ κάνει κινητά σκριν. ΠΟΤΕ! οπότε ξεκόλλα μην έχουμε άλλα :!:

:lol::lol:
Απλώς ήθελα να τονίσω ότι ειδικά ο Μπατίστ τρώει πολύ ξύλο σε ορισμένες φάσεις και κάποιες φορές δεν του δίνουν τα φάουλ.Καλά ότι κάνει και αυτός ναι,ειδικά αυτό τα σκρην,αν και τα έχει περιορίσει,είναι άλλο πράμα:roll:
Δεν μιλάω για αγκώνες Διαμαντίδη επειδή θα θέλω συνοδεία για έξω:lol::lol: