Υπάρχει και κάποια κόντρα βέβαια.
Σιγουρα υπαρχει κοντρα αλλα παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες
Δεν είναι και εύκολο να βρουν αγοραστές
…ποιος θα βάλει τα λευτά του, χωρίς καμιά προοπτική να τα πάρει πίσω;
:):!:
Ακριβως γι αυτο ριχνουν και το μπατζετ 40%
…τυο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν έσοδα, καθώς κανείς απ’τους δύο δεν έχει γήπεδο, όπως ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, και τα εισιτήρια είναι τουλάχιστον για τον Ολυμπιακό, θλιβερά
…και αυτό βαρύνει και εμένα που δεν πάω
:):!:
μην περιμενεις εσοδα και στη νεα χρονια
ποιος θα παει?
Και στον παναθηναικο τα ιδια συμβαινουν περα απο τα μεγαλα παιχνιδια ειναι ζητημα να εχουμε 2000 με 3000 στο οακα
Πολλες οι πιθανοτητες να ηταν μιλημενοι και να ηταν ολα κολπακι, αλλιως πως εξηγειται τετοιος συγχρονισμος? Το θεμα ειναι οτι μου φαινεται λογικο να θελουν να μειωσουν το μπατζετ σε καιρο κρισης και μαλιστα απο την στιγμη που τα προηγουμενα χρονια ειχε εκτοξευτει στα ουρανια.
:!:[B]Η Μπεσίκτας κατάφερε να κάνει και φέτος ένα τεράστιο «μπαμ» με τις μεταγραφές της, καθώς συμφώνησε με τον All Star γκαρντ, Ντερόν Ουίλιαμς![/B]
Ο 27χρονος γκαρντ των Νετς θα αγωνιστεί στην τουρκική ομάδα μέχρι το πέρας του lockout στο ΝΒΑ, ενώ η αμοιβή του θα ανέρχεται στα 200.000 δολάρια τον μήνα.
Η Μπεσίκτας φρόντισε να δώσει συνέχεια στις «ηχηρές» της μεταγραφές, καθώς μετά την περσινή απόκτηση του Άλεν Άιβερσον, ακόμα ένας σούπερ σταρ του ΝΒΑ ετοιμάζεται πλέον να αγωνιστεί στο γειτονικό πρωτάθλημα!
αυτα δε μου λενε τιποτα…
Ου ρε ο χοντρός:!:
η φάση είναι το συμβόλαιο του που θα είναι μέχρι να λήξει το λοκ αουτ…θα παρακαλάνε στην τουρκια να μην τελειώσει ποτέ.
μετρια κληρωση για τον ουτως ή αλλως αποδυναμωμενο θρυλο,καλη για τον ΠΑΟ και πολυ κακη για παοκ,στα της ευρωλιγκας.
ηδη εχω λατρεψει τον τριτο ομιλο με ρεαλ,μακαμπι,παρτιζαν,εφες και αρμανι.
βγήκε τέτοιος όμιλος??!! καλή φάση.
Aκόμα και η 6η ομάδα του τρίτου γκρουπ θηριάκι θα είναι…
Όσο για μας, μέχρι και πέρσι δεν θα ασχολείτο κανείς με την κλήρωση… Τώρα έτσι όπως είμαστε…
Εκτος απο τσσκα κατα τα αλλα ηταν καλη η κληρωση για εμας.Βεβαια ολα θα εξαρτηθουν και απο τι ομαδα θα εχουμε του χρονου γιατι μεχρι στιγμης ολα ειναι ρευστα ακομα στο θεμα των συμβολαιων!!!
Οντως ολα ειναι ρευστα σε Ολυμπιακο και Παναθηναϊκο, αλλα μια χαρα ευκολες μου φαινονται οι κληρωσεις.
μια χαρα η κληρωσεις
χαλαρα περναμε και οι δυο
μακαρι να ειμαστε 3 ομαδες και να περασει ο Παοκ
Ο ΠΑΟ αν καταφέρει να κρατήσει όλους τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο (δηλαδή καταφέρει να πείσει τους περισσότερους να δεχτούν τις μειώσεις) και κάνει 1-2 μεταγραφές από την εγχώρια αγορά θα έχει ανταγωνιστική ομάδα και μπορεί να φτάσει σίγουρα μέχρι τους 16.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη δείχνει εικόνα διάλυσης αφού πέραν του Σπανούλη κανείς από τους πρωταγωνιστές της ομάδας δεν θα κάτσει στην ομάδα και του χρόνου. Έχουν ήδη φύγει αρκετοί παίκτες και αναμένεται να φύγουν και άλλοι χωρίς να έχει γίνει μια μεταγραφή. Το χειρότερο φυσικά είναι πως δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες στην αγορά που να παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ καν το ρόστερ της ομάδας για την επόμενη χρονιά και φυσικά η κλήρωση είναι το τελευταία πράγμα που θα τους νοιάζει αφού αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ομάδα.
Ρόστερ θα φτιάξει ο Ολυμπιακός, απ’τις άκρες των πάγκων, ομάδων του NBA, και με καναδυό γυρολόγους απ’την Ευρώπη…την λύση μπορεί να την δώσουν οι Έλληνες που θα έρθουν:):!: