Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

νειμλες ελα τωρα. δεν θέλω να πιάνεις τα ιερά στο στόμα σου

Ζητώ συγγνώμη αλλά πήγα προχτες να κουρευτώ και με σταμάταγαν κάθε 5 βήματα “πρόεδρε τι θα γίνει με το Γρηγόρη και πρόεδρε τι θα γίνει με το Γρηγόρη”

Kαλα ο Μακαρος,αλλα και ο δημοσιογραφος που λεει οτι ο Σαμπονις ειναι ετοιμος να παει στους Lakers του Portland δεν ειναι και πολυ πιο σχετικος μου φαινεται :lol:#-o

Δεν ο δημοσιογράφος έτσι απλά.
Είναι το ίνδαλμα Χάρης Αλευρόπουλος.

Α, και δεν λέει Λέικερς, Μπλέιζερς λέει.

αμα εσυ μεσα σε αυτη τη λεξη που λεει ακους “μπ” και “ζ” εγω παραιτουμαι…

http://www.youtube.com/watch?v=SiexxpQFhpE

…:lol::lol::lol:πολύ καλό:):!:

[B][I][U]Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ με 32 ομάδες![/U][/I][/B]

Αντιγραφή από το ποδόσφαιρο βέβαια αλλά,εμένα μου αρέσει η ιδέα. Επίσης επιτέλους θα πάψει αυτή η γελοιότητα με τα κάθε δύο χρόνια Ευρομπάσκετ. Εκτός του ότι καιγόντουσαν οι παίχτες, έχανε αίγλη η διοργάνωση και το στοιχείο της έκπληξης, αφού δεν αλλάζουν και τόσο οι ομάδες μέσα σε δύο χρόνια.

Συμφωνω με πληρως με τη μεταφορα των διοργανωσεων σε μονες χρονιες (να μην πεφτει σε χρονια Παγκοσμιου Κυπελλου ποδοσφαιρου, ηθελαν οι της FIBA και του ΝΒΑ απ’οτι ειχαν πει παλαιοτερα που το επεξεργαζονταν) και με την διεξαγωγη του Ευρωμπασκετ καθε 4.

Διαφωνω με το 32 ομαδες στο FIBA World Cup… Δεν υπαρχουν καν 32 χωρες στον πλανητη που να παιζουν σοβαρο μπασκετ

Ναι έχεις δίκαιο ,το χα στο νου μου αλλά ξέχασα να το πω. Υποθέτω πως η ιδέα των 32 είναι μήπως και διαδοθεί/αναπτυχθεί και σε άλλες χώρες που δεν το μυρίζουν το άθλημα. Να " ανοίξει" λίγο το άθλημα και να αυξηθεί η δημοτικότητα του,γιατί από δημιουργίας του σχεδόν τα πράγματα είναι στάνταρ . :stuck_out_tongue:

Τουλαχιστον ας κανουν 8 ομιλους των 4 στον πρωτο γυρο να δινουν 3 αγωνες τα καφενεια (να υπαρχει και περιθωριο εκπληξης σε τελικη αναλυση) και μετα στους 16 να αρχιζει το καλο το μπασκετ

Κλαιω λεμε, κυλιεμαι στα πατωματα…:lol3:

Ωραια ιδεα το FIBA World Cup, αλλα θα ηταν πιο λογικο να ηταν με 24 ομαδες, δεν εχει νοημα να ειναι πιο πολλες.

έχει και τα καλά του το twitter τελικά

http://www.sport24.gr/Paraxena/stomatiko_seks_gia_toys_maiami_xit.2013281.html

[B]Division III Grinnell’s Jack Taylor scores 138 points against Faith Baptist Bible to set NCAA scoring record
[/B]

After a poor shooting weekend, Grinnell point guard Jack Taylor was given the green light to shoot his way out of a slump.

It only took 108 shots for Taylor to make a mockery of the college basketball record books.

Taylor scored 138 points to shatter the NCAA scoring record in Division III Grinnell?s 179-104 victory over Faith Baptist Bible on Tuesday night in Grinnell, Iowa. Taylor, a 5-foot-10, 170-pound sophomore from Black River Falls, Wis., made 27 of 71 3-point attempts, was 52 of 108 overall from the field and added seven free throws on 10 attempts in 36 minutes.

Taylor had 58 points at halftime.

Then he got hot.

Taylor was 32 of 58 shooting ? including 18 3s ? in the final 20 minutes and averaged an astounding four points a minute in the second half.

?I don?t think reality has set in yet,? Taylor said.

Carmelo Anthony and the New York Knicks were amazed by the feat when they heard about it after their victory in New Orleans.

“I never heard of nothing like that. That’s like a video game,” Anthony said, an incredulous look on his face. “How can you shoot 100 times, though?”

He joked that from now on when someone asks if he’s taking too many shots, he’ll mention “that someone shot it 108 times.”

Raymond Felton also was astounded by the 108 shots.

“His elbow has got to be sore,” Felton said.

Πολύ σοβαρό μπάσκετ / άμυνα παίζουν εκεί.

:):):):slight_smile:

μεγαλοι παιχτες!!!

ναι μεν, αλλα…

http://www.gazzetta.gr/ellada/article/347653-apo-giorti-ntropi-vids

Πραγματικά δεν εχω ξαναδει τετοιο φινάλε8O8O8O Ο εκφωνητής πρεπει να εφτασε σε κορυφωση!!! Κατι τετοια γυρισματα μονο αυτό το αθλημα ρε γαμωτο,μονο αυτό…

[U]Απίστευτο Φινάλε σε Αγώνα Μπάσκετ![/U]