να θυμισω οτι στο [B]χαντμπολ[/B] πριν καποια χρονια ειχε αναβληθει τελικος επ αοριστον λογω επεισοδιων μεταξυ οπαδων αεκ παοκ εξω απτο γηπεδο…δηλαδη οταν γινονται αυτα τα πραγματα σε τελικο κυπελλου μπασκετ,δεν πρεπει οχι μονο να αναβληθει ο τελικος,αλλα να αποκλειστουν και οι ομαδες ταυτοχρονα?
ποσο ηλιθια χωρα παιζει να μαστε
EDIT:επεισοδια ειχαν γινει και μεσα στο γηπεδο,ωστοσο αυτο που θελω να πω δεν αλλαζει
Θα σου απαντούσα κατάλληλα αναιδή πιτσιρικά, αλλά το λήγω εδώ καθώς έχω προοειδοποιηθεί με πάσα επισημότητα ότι αν συνεχίσω να είμαι προκλητικός θα φάω σουτ :!:
Λοιπόν πάρε ένα κούιζ τώρα να απασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου
Ποια ομάδα κάτοχος euroleague έκανε 2 ενστάσεις.
Ξεκίνα απ’τα final 4 και μετά, μη σε παιδεύω.
«Το θέμα ξέφυγε από την διαιτησία με τον Χάινς να τραυματίζεται. Καλό είναι να λέμε τι γίνεται με την διανομή των εισιτηρίων. Και στα φάιναλ-φορ έχει πάει ο κόσμος του και η λίστα των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι στην διάθεση τη δική σας και της αστυνομίας. Σήμερα το πρόβλημα ξεκίνησε από τα επίσημα. Όλες διατέθηκαν στις οικογένειες των παικτών οι δικές μας προσκλήσεις. Είδατε ποιοι μπήκαν στα επίσημα και παραμείναν μετά την εκκένωση στην πλευρά του ΠΑΟ.
Μετά την εκκένωση ο πρόεδρος του ΠΑΟ, επέλεξε να κατέβει στο παρκέ και να έχει την συμπεριφορά που είδατε όλοι. Απειλούσε τους διαιτητές συνεχώς. [B]Θα έρθω στο σπίτι σας, όπως του Πηλοίδη, σύμφωνα με μαρτυρίες αθλητών.[/B]
Εδώ που φθάσαμε υπάρχουν δύο δρόμοι. Ο ένας είναι να γίνουμε αλήτες. Να βάζουμε ανθρώπους να χτυπάνε δημοσιογράφους, διαιτητές, για να τα λέμε όλα. Κάποιοι έχουν δεχθεί επιθέσεις και σε πάρκινγκ γηπέδων. Μπορούμε λοιπόν να επιλέξουμε τον δρόμο της αλητείας. Να απειλούμε τους διαιτητές και διάφορα ακόμα.
Ο άλλος είναι να μείνουμε όπως είμαστε. Να πετύχουμε τους στόχους μας, δίχως να αλλάξουμε κάτι από τις αξίες και τον χαρακτήρα μας. Επιλέγουμε τον δεύτερο. Αυτά είπαμε στους παίκτες, με ότι αυτό σημαίνει. Δεν αλλάζουμε. Είναι καθαρά θέμα πολιτείας να επέμβει και να αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Έχουμε κατηγορηθεί πολλές φορές ότι δίνουμε τα εισιτήρια μόνο σε αυτούς με τα διαρκείας, ή τους χορηγούς. Συνεχίζουμε έτσι και πιστεύουμε στην ομάδα μας».
Να σηκώσουν χέρι όσοι στα 2 οφμπαλανς του ούκιτς θυμήθηκαν το Ντράζεν. Κατά τ’άλλα πολύ ωραίο παιχνίδι, και νομίζω πως κέρδισε η ομάδα που ο κοουτς της έκανε τα λιγότερα λάθη. Η στιγμή που ο αρτζι εβαλε διαδοχικά λασμε και καπονο στην 4η περιοδο θύμιζαν ξύπνημα αρκούδας από χειμερία νάρκη. Ο πιο πλήρης τελικός του Διαμαντίδη που θυμάμαι, αυτός ήταν ο μβπ, αλλά ο ρόκο μάλλον όντως ήταν από άλλο πλανήτη.
δικαια χάσαμε μάγκες και ειμαι Ολυμπιακός ο παο το ήθελε και το πήρε…η φάση με την ένσταση ειναι δικαιά διότι αγώνας με ξύλο και φωτοβολίδες δεν ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ να αρχίσει