Απλα ειμαι και το νο. 1 φαινομενο στον ομαδικο αθλητισμο αυτης της χωρας. 8)
το πιο απλο βρε συ, το εχουμε ξαναπει αλλωστε. πολυ καλη ομαδα, παντα ειχατε καλο ροστερ, αλλα και προβολη ειχατε και σπρωξιμο και κονε ειχατε και σε ελλαδα και σε ευρωπη. ουδεις αμφισβητει τα τροπαια σας φυσικα ε? μην τρελαθουμε κιολας.
αν μη τι αλλο προπονηταρας ο ζελικο αλλα τα κονε του παντα τα ειχε και σφυριγματακια επαιρνε. φυσικα σας εκανε ομαδαρα τα τελευταια δεκα χρονια.
Καλά άστα αυτά τώρα. Θα φτάσετε τα μισά μας ευρωπαϊκά αύριο; Λέγε.
Αμφιβάλεις γενικά Γράκχε; Ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει τα μέσα να νικήσει την Ρεαλ;
χαχαχα μακαρι να νικησουμε αυριο. να φτασουμε τα μισα σας φυσικα. κατι που θα γραψει σιγουρα και η αγαπημενη μου τις τελευταιες 2 εβδομαδες πρασινη!! μαλλον και σεις το προτιματε ε? μην παει η ρεαλ στα 9…:roll:
Κατσε μη κανουμε και το three-peat του χρονου Μανο.Και μετα ξες σταματαει κι ο ΔΔ, θα’ ναι ζορικα.
Ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει τα μέσα να νικήσει τη Ρεάλ; Ε ναι, προφανώς και αμφιβάλλω. Το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ! Αρκετά ελκυστικό το μπασκετάκι που παίζει η Ρεάλ (μάλλον το πιο “όμορφο”, θεωρητικά, από τις ομάδες του F4) αλλά χτες νίκησε μια ομάδα που η άμυνά της ειδικά μέσα στο καλάθι είναι ανέκδοτο. Όχι, δεν πιστεύω ότι θα έχει τύχη απέναντι στον σκληροτράχηλο και καμικάζι-στάιλ Ολυμπιακό.
Είχες καμιά αμφιβολία δηλαδή ότι δε θέλουμε να πάει η Ρεάλ στα 9;!
Αφού μετά θα πρέπει να πάρουμε τέσσερα για να τους περάσουμε ρε!
Μα τι ανούσιες ερωτήσεις είναι αυτές που μου κάνουν; [-X
:roll::roll::roll:
πολυ αισιοδοξους μας βλεπω ομως οτι θα το παρουμε και φυσικα δεν μου αρεσει. για μενα η ρεαλ ειναι το φαβορι, οχι εμεις.
…δεν έχεις άδικο:):!:
Αν φερθούν έξυπνα και παίξουν την Ρεαλ όπως πρέπει μπορούν να το πάρουν…αν πάλι λουφάρουν στην άμυνα και δεν αλλάζουν γρήγορα την μπάλα η ρεαλ μπορεί να τους τσακίσει
Tα τελευταία 20 χρόνια :
-14 συμμετοχές ελληνικών ομάδων σε τελικούς euroleague.
- 9 κατακτήσεις
- 2005 εθνική ελλάδος πρωταθλήτρια ευρώπης
- 2006 εθνική ελλάδος δευτεραθλήτρια κόσμου
- αντίστοιχες επιτυχίες σε επίπεδο συλλόγων και σε κυπελλούχων, supporta κλπ…
και όμως αντί να βλέπεις τα γήπεδα μπάσκετ γεμάτα, οι περισότεροι κάθονται και ασχολούνται ακόμη με μαρινακηδες, αλαφουζους, μελισσανιδηδες… Ελλαδάρα εγγυηση…
Μπαρτζώκας, Πεδουλάκης οι νεοι μεγάλοι προπονητές… καλά ο πρώτος πλέον και αποδεδειγμένα μεγάλος προπονητής… Στην επόμενη στροφή είναι σίγουρο ότι οι από πάνω οπαδοί θα τους κράξουν για άμπαλους…
αυτά…
Αυτα που λες συν και οι ίδιες ηλίθιες νοοτροπίες από αυτούς που νομίζουν πως ανήκουν στον μπασκετικο κόσμο που μασουλάνε τις ίδιες άμπαλες πίπες.
Τρανά παραδείγματα το πρήξιμο των λεμφαδένων και οχι μονο με Κατσικάρη,Βασιλειάδη κτλ και το πόσο θεούληδες είναι (που ειναι μεν αλλά άλλου επιπέδου πρωταθλητισμό έκανε και πέτυχε ο Μπαρτζώκας πχ,αλλα τρεχα γύρευε)
ο Μπερτομέου με κασκόλ ΟΣΦΠ!!!
Ι5 λέει?!! :lol2:
κι εγω ερωτω!!
Αφου εχουμε καλους ελληνες προπονητες γιατι στην Εθνικη ομαδα παιρνουμε ξενους?
Δεν μας κανουν οι δικοι μας? [-X
Προπονητης της Εθνικης Κινας ο Γιαννακης
…καλά είπε δυο φορές ‘‘υπομονή’’:lol: στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, σαν προπονητής της Εθνικής Κίνας:):!:
Εφαρμογη του instant replay στα play off
Καλή απόφαση που θα βοηθήσει σίγουρα. Βασικά αυτό στο μπάσκετ έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. Στο ΝΒΑ το replay έχει γίνει κάτι σαν εξτρα διαιτητής. Ακόμα και αν πατούσε γραμμή κάποιος παίκτης σε σουτ 3 πόντων κοιτάνε αν δεν είναι σίγουροι στην πρώτη διακοπή του παιχνιδιού.
Στα Άρης - Ολυμπιακός και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της περσινής χρονιάς μια χαρά χρησιμοποιήθηκε το instant replay. Παράβαση κανονισμών έκαναν τότε οι διαιτητές? :roll: