Αυτό μπήκα να σχολιάσω, ο τύπος δεν παίζεται…
Κι εγω αυτο ηρθα να πω…
Αν δε μας παρει ο υπνος, ισως δουμε τα επεισοδια που θα διακοψουν το ματς το ΠΟΛΥ μεχρι το ημιχρονο. :lol:
Σαν να περιγράφει γκολφ είναι ο τύπος ρε
Κατα τα άλλα ο Ολυμπιακος αποφάσισε να εμφανιστεί στους τελικούς. Κάλιο αργά παρά ποτέ.
δεν το περιμενε οτι θα το δειξει ο ΣΚΑΙ και βαριεται να μιλησει.
Αλλοι απολυονται και αλλοι βαριουνται να κανουν καλα τη δουλεια τους.
αμφιβάλλω ότι είναι δημοσιογράφος ο συγκεκριμένος…
:lol:
και εμεις που δεν ειμαστε,καλυτερα θα περιγραφαμε τον αγωνα
Γαμηθηκαν στα τριποντα εκατερωθεν…
εγω το βλεπω σε γαλλικο λινκ, γελαω με το πως πγοφεγουν τα ονοματά.
παπανικολαού ζεμαπελ μπαλον πουρκουα βασιλής σπανουλής πγιντεζής.
Έχω την εντύπωση ότι έχουν απεργία και λογικά πέταξαν κανα πιτσιρικά να σχολιάσει.
Λοιπόν παιδιά όποιος έχει κάποιες στοιχειώδεις μπασκετικές γνώσεις παρατηρεί ότι τα σφυρίγματα ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ είναι υπερ του βάζελου. Είναι σχετικά διακριτικά αλλά δεν παύουν να τον ευνοούν.
Ήθος.
Απ’το πατριαρχείο τα παλουκάρια?
ή απ’το κατηχητικό μαζί με τους Αγγελόπουλους?
την ωρα που το ειπες βεντερ οχι,η διαιτησια ειχε καλη παρουσια απλα στο τελευταιο εναμιση λεπτο αυτα που σφυριζονται (ή και δεν σφυριζονται) ειναι απλα [B][U]αρρωστημενα[/U][/B].αν δεν ειχα αγχος θα απολαμβανα τον κορυφαιο τελικο των τελευταιων 5-6 ετων,αλλα οκ τωρα βλεπω πως επιτεθηκαν στους παιχτες του παο και αυτοι τρεξανε στα αποδυτηρια, οποτε ολα οκ,ας παρουμε ολοι κανα δυο ανασες μεχρι να εκκνωθει το γηπεδο. Επισης στις 3 τελευταιες επιθεσεις με τον πριντεζη παραλιγο να ραγισει η οθονη απο τα ουρλιαχτα μου, ενα τρελο ματς απο οπου κ αν το πιασεις
Καλά μωρέ ήθοΣ υπάρχει εκατέρωθεν. Καλά η βαζέλα παίζει να έχει βάλει 20 τρίποντα
το καλύτερο παιχνίδι της σειράς. Μόνο οι ταλιμπαν της εξέδρας θα μπορούσαν να το χαλάσουν.
Πότε θα καταφέρουμε σαν χώρα να απαλλαγούμε από τους πίθηκους των γηπέδων επιτέλους. Μέχρι και η ερτ έκλεισε
Οταν ξεφορτωθουμε Κοκκαληδες, Μαρινακηδες, Τρακηδες. Δλδ ποτε
οριστική διακοπή είπαν απο τα μεγάφωνα και αυτοί που είναι στο γήπεδο χειροκρότησαν! :lol2:
[B]Ο γιατρός του Παναθηναϊκού φώναζε «να φύγει ο Τόμιτς από την Ελλάδα».[/B]
χαχαχαχα
Αν με κάνουν να σιχαθώ και το μπάσκετ… πραγματικά δηλαδή.
Εγώ το σιχάθηκα ήδη.
Μα ούτε μια βδομάδα οι τελικοί?
Παρασκευή με Τετάρτη?
τιναυτα ρε.