Το μουνί της μάνας τους στο γαμωΑντ1 ψόφος και σε όποιον είναι υπεύθυνος από την μπασκετική ομοσπονδία που τα δικαιώματα πήγαν σε αυτό το γαμωκάναλο γνωστό για αυτές τις μαλακίες. Stream και πάλι stream και ευτυχώς που σήμερα τον αγώνα τον τελειώσαμε γρήγορα.
Κατά τα άλλα στα 3 και κάτι δεκάλεπτα που είδα πριν μου σπάσει τα αρχίδια ο γαμωτΑντ1, μόλις ο Τρινκέρι έβαλε μέσα ένα ορθολογικό σχήμα με 2 γκαρντ και Μπουρούση ψηλό η εθνική καθάρισε το ματς. Νομίζω όμως πως θα έχουμε μεγάλο θέμα στα δύσκολα σε σχήματα με 1 γκαρντ μέσα, ο Μπράμος που φαίνεται να προορίζει για 2ο γκαρντ και part time χειριστή δεν το έχει το θέμα.
Οι Σέρβοι κάνουν προπόνηση στις βολές από εφταμηνήτικα στη θερμοκυττίδα, παραδεχτείτε το να τελειώνουμε.
Εθνική γενικά ΟΚ, φχαριστήθηκα Μπουρούση (επιτέλους ρε αγόρι μου) αλλά βλέπω πρόβλημα στα γκαρντ. Στην άμυνα όλα καλά, στην επίθεση συχνά σκαλώνουμε. Προφανώς είναι ανώφελο να το ζητάμε από Σπανούλη αυτό, Ζήσης…Ζήσης, Μπράμος δεν είναι άσος οπότε βασιζόμαστε αρκετά σε Σλούκα. Κι αν από αυτή την ισχνή backcourt σου ψοφήσει ένας να κυνηγάει κάποιον Rubio/Calderon/Sved/Bellineli, ψιλογαμήθηκες. Τον θέλαμε τον Κατσίβελη τελικά.
Μάλλον τον θέλαμε τον Κατσίβελη, αλλά θα έπρεπε να θυσιαστεί ένας εκ των Πέρπε, Καϊμακόγλου. Περίεργη κατάσταση γιατί και ο Κατσίβελης δεν είναι ακριβώς σε επίπεδο να παίξει Ευρωμπάσκετ. Θα δείξει πάντως, αλλά πρέπει όντως Σπανούλης, Ζήσης, Σλου να παίζουν συνεχώς στην τσίτα. Μετά την ήττα της Ρωσίας, έχουμε τρομερή ευκαιρία αύριο να τελειώσουμε την πρόκριση.
Κατά τ’ άλλα, ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ντούντα, έχει μια Σερβία με τραγική ποιότητα πλην Κρστιτς, Μπιέλιτσα, Νέντοβιτς, άντε και Μάρκοβιτς και κερδίζει άνετα τους Λιθουανούς. Οι οποίοι Λιθουανοί βέβαια έχουν κατέβει με ΚΑΝΕΝΑΝ πόιντ γκαρντ, αφού ο Καλνιέτις είναι “δώστε μου τη μπάλα να μπουκάρω” φάση.
Η ήττα των Τούρκων δεν ήταν και τόσο έκπληξη, μπορεί να χουν δυνατές μονάδες αλλά ομάδα δεν ήταν ποτέ και τις 2 φορές που πήγαν σε τελικούς διοργανώσεων ήταν με καροτσάκι-χορηγία FIBA. Αυτοί που είναι ανεκδιήγητοι πραγματικά είναι οι Γάλλοι, ενώ απορώ πώς κατάφερε η Κροατία να βάλει μόνο 40 πόντους. Πού ήταν ο ΜΕΓΑΣ Ρόκο-Λένι?
Το τι δηλωσε ΑΚΡΙΒΩΣ ο Μπαρτζωκας ειναι αχρειαστες λεπτομερειες για την ΚΑΕ ΠΑΟ…
Το τι έγινε με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ το καλοκαίρι: «Καταρχήν τώρα εδώ είμαστε για το γεγονός πως η ομάδα φεύγει για προετοιμασία και το να το εξατομικεύουμε είναι λίγο λάθος. Αφού με ρωτάτε και πρέπει να απαντήσω κάτι, θα σας πω ότι τα πράγματα παρουσιάστηκαν έτσι ήθελε το συγκεκριμένο μέσο να παρουσιαστούν. Ήταν η μισή αλήθεια ό,τι γράφτηκε,[B] όπως ξέρετε δεν είχα οψιόν για τη δεύτερη χρονιά στο συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός είχε μόνο. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αποφασίσει εάν θα είμαι στην ομάδα την επόμενη χρονιά[/B] , δηλαδή τη φετινή, ή δεν θα είμαι. [B]Η συμφωνία λοιπόν που είχα κάνει με τη Φενέρ ήταν εάν ο Ολυμπιακός δεν με ήθελε. Και ήταν ξεκάθαρο αυτό, φυσικά αυτό δεν βγήκε ποτέ στην επικαιρότητα. Εγώ είχα συμφωνήσει να πάω εάν ο Ολυμπιακός δεν με ήθελε. Ήταν ξεκάθαρο αυτό. Εφόσον ο Ολυμπιακός με ήθελε δεν υπήρχε άλλη σκέψη στο μυαλό μου».[/B]
Τι τους κοφτει κιολας που εβαλε την υπογραφη του ο Μπαρτζωκας… Δεν επαιξε τρομερα και κανας παικτης του ΠΑΟ χθες να τον κανουν εξωφυλλο μαλλον