αφου σου εχω δωσει το ρωσικο ρε
φιλότιμες προσπάθειες για αυτοκτονία στο φινάλε.
Τσαντιστηκε με την εχθρικη περιγραφη.
δεν θέλω να κράξω νυχτιάτικα, άλλωστε έχω να το κάνω πολύ καιρό, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις όπως η σημερινή, δεν έχουμε μέλλον στο Ευρωμπάσκετ…
Γιατί, τι είχε η εμφάνιση?
τον ήπιε η ισπανία από την σλοβενία. πολλές εκπλήξεις ως τώρα.
:? :?
Και πού να χάναμε δηλαδή. Ήρεμα με τις υπερβολές μερικοί ε.
Είδα το δεύτερο ημίχρονο μόνο, και ήταν η πρώτη φορά που είδα την Εθνική. Μπορώ να πω ότι μ’ άρεσε κατά διαστήματα το μπάσκετ μας. Βέβαια είναι φανερό ότι χωρίς Σπανούλη το παιχνίδι γίνεται ολίγον αλλοπρόσαλλο και γενικώς υπάρχει πρόβλημα στην οργάνωση και την κυκλοφορία (κάτι που φάνηκε από τα πολλά λάθη), καθώς ο Ζήσης και ο Σλούκας κάνουν μεν ό,τι μπορούν αλλά δεν μπορούν να τον υποκαταστήσουν για κανένα λόγο. Βλέπω πάντως ότι Περπέρογλου-Καϊμακόγλου-Μαυροκεφαλίδης-Παπανικολάου-Πρίντεζης (με μια μικρή επιφύλαξη οι δύο τελευταίοι γιατί μπορούν και πολύ καλύτερα) βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Τώρα ντάξει, μπορεί στο τέλος να χάθηκε η εικοσάρα ξέρω γω και να μίκρυνε πολύ η διαφορά, αλλά για να μην τρελαθούμε και τελείως, η Ρωσία δεν έχει γίνει και καμιά μπασκετική κωλοπετεινίτσα. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τις μεγάλες ομάδες του παρελθόντος (λογικό αφού απ’ ότι καταλαβαίνω διανύει μια περίοδο ανανέωσης, με ως επί το πλείστον πιτσιρικάδες μέσα), αλλά παραμένει πάντα Ρωσία, δηλαδή μια ομάδα που τρέχει και πιέζει του σκοτωμού, έχει πολύ ταλέντο και βέβαια είναι διαχρονικά η πιο μαχητική μπασκετική εθνική στην Ευρώπη.
Δε νομίζουμε ότι έχουμε λόγο προς το παρόν να είμαστε απασιόδοξοι.
Τώρα αν υπάρχει πρόβλημα με το πόδι του Σπανούλη, αλλάζει το πράγμα, αλλά βλέπουμε…
έντιτ
:!: :!: :!: :!:
Από το 10 μέχρι το 35 κάναμε άριστο παιχνίδι και καθαρίσαμε άνετα το ματς.
Τι άλλο χρειαζόταν δηλαδή, νίκη με μεγάλη διαφορά για να μην έχουμε πρόβλημα στη ρεβάνς της Μόσχας?
:lol: γελαω. ειδε κανείς το ματς της ισπανιας πουθενά να μας πει τι εγινε?
Ο Ιταλός πάντως φαίνεται πως έχει κάνει δουλειά στην εθνική. Πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα αλλά και πάλι το πρόβλημα ήταν στους γκαρντ. Τραυματισμός Σπανούλη- 4ο φάουλ του Ζήση και οι 22 πόντοι έγιναν 8 σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα είναι κρίμα αν η όλη προσπάθεια χαλάσει επειδή δεν πήραμε ακόμα ένα γκαρντ στην ομάδα. Αν ο Σπανούλης έχει πρόβλημα δεν μας βλέπω καλά στην συνέχεια. Πάντως οι περισσότεροι παίκτες φαίνονται να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
…απόψε Τουρκία έτσι?..ο Σπανούλης μάλλον δεν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα και μάλλον παίζει:):!:
αυριο με Τουρκια, σημερα ρεπό
O Σπανούλης μάλλον δεν παίζει αύριο, γιατί φοβούνται υποτροπή…
Ας πάρουμε το ματς και μετά ας παίξει στην άλλη φάση…
Μεταξυ μας τωρα… χεστηκαμε για την επομενη φαση. Μην παθει τπτ χειροτερο και χασει κανα διμηνο - τριμηνο ειναι το θεμα:p
Nα πω και την μαύρη μου σκέψη. Ας ήταν να μείνει κάνα δεκαήμερο έξω, να γύριζε πίσω…
Χαχα, ξομολογήθηκα και δεν υπάρχει αμαρτία…
Πρωτη φορα βλεπω τους Ρωσσους φετος και πραγματικα απογοητευουν. Μαλλον η χειροτερη Ρωσσια που εχω δει, τωρα φαινεται να πηρε μπρος ο Μονια με κατι τριποντα αλλα και αυτος εχει φορτωθει με φαουλ και τον βλεπω να καιγεται.
Εδιτ: Και μολις ο Taylor εκανε three sixty dunk, μετα απο κλεψιμο. Πρωτη φορα βλεπω στην Ευρωπη. Καλα, οι Ρωσσοι απλα εχουν σκορπισει, μηδεν.
Τα εκανε ο Turner αυτα, Θεουλης
Τσοντα.
Επειδη θα χασω το αποψινο ματς, ξερετε αν θα υπαρχει καπου ιντερνετικα ή αν θα το δειξει ο αντενα μαγνητοσκοπηση?
Δεν έχω δει Ισπανία καθόλου αλλά στα παιχνίδια της πρέπει να πέφτει πολύ ξύλο. 40 πόντους από τους Κροάτες 39 από τους Τσέχους… αν περάσεις τους 50 νικάς μάλλον :lol: