Πρώτο δυνατό ματς και γενικά αξιοπρεπής εμφάνιση νομίζω, με έναν Μαυροκεφαλίδη που δε θα έκανε μαλακίες σε κάθε φάση σε επίθεση/άμυνα και με λίγο περισσότερη ψυχραιμία στην 3η περίοδο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Επίσης, τεράστιες οι μπάλες του Ζήση. Άσχετο, παίζει κόντρα με τον Πιανιτζάνι από τότε που ήταν στη Σιένα; Γιατί σε εκείνο το προσωπικό σερί μου φάνηκε ότι κοιτούσε τον ιταλικό πάγκο και έριχνε τα γαλλικά του
Εντάξει φυσιολογική ήτα. Φάνηκε το ξεγύμνωμα στους γκαρντ που κρύψαμε με τους ανύπαρκτους Τούρκους. Ο Τρινκέρι πάντως φοβήθηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο και άφησε πολύ ώρα στον πάγκο τόσο τον Μπορούση όσο και τον Πρίντεζη που ξεκίνησε καλά επειδή ήθελε να ακολουθήσει αμυντικά τα σχήματα των Ιταλών. Δεν του βγήκε όμως ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση το σχέδιο. Σλούκας κακή εμφάνιση έτρεμαν ακόμα και τα αρχίδια του ώρες ώρες, ούτε τις βολές δεν μπορούσε να βάλει. Το κακό είναι πως αύριο ο Σπανούλης πρέπει να παίξει πάση θυσία και από ότι διάβασα δεν είναι σίγουρο πως θα είναι έτοιμος.
Το παλεψαμε σημερα αλλα δεν τα καταφεραμε απεναντι σε μια πολυ καλη Ιταλια. Μας σκοτωσε ο Μπελινελι και σημερα φανηκε η απουσια του Σπανουλη. Αν επαιζε ο Σπανουλης θα το παιρναμε το ματς. Δεν πειραζει παμε οπωσδηποτε για νικη αυριο με Φινλανδια γιατι χρειαζομαστε τους βαθμους. Γουσταρα πολυ με τον Ζηση που εκανε παλι μεγαλο ματς.
O Τρινκιέρι παρασύρθηκε νομίζω από το γεγονός ότι του βγήκε πολύ καλά η αμυντική πεντάδα με τα δύο τεσσάρια στο 4ο δεκάλεπτο όπου σε 7 λεπτά είχαμε φάει 9 πόντους με ένα τρίποντο και έξι βολές. Δυστυχώς οι προπονητές σπάνια αλλάζουν μια πεντάδα που λειτουργεί αμυντικά και κάπως έτσι δεν είχαμε μέσα Μπουρούση και Περπέρογλου που θα μπορούσαν να πάρουν κάποιες επιθέσεις στο 70-72.
Εγώ πάλι νομίζω ότι πήρε το μάτι τους εκείνο το ξανθό στην ιταλική κερκίδα που έδειξε η κάμερα γύρω στο 15’ (όλοι εκτός του Ζήση που ως καλό παιδί έχει μάτια μόνο για τη σύζυγο) και πάθανε τραλαλά.
Εγώ πάντως ακόμα παραμιλάω.
[SPOILER]Εννοείται ότι όποιος πέσει πάνω σε σχετική φωτό μου τη στέλνει με τη μία ε.[/SPOILER]
Ηδονιζομαι με …σεσημασμενο “δημοσιογραφο” gazzetta που του φταιει και η διαιτησια :’). Τεσπα…
Χωρις τον καλυτερο της παικτη η ομαδα σημερα, απεναντι σε μια σοβαρη ομαδα αυτην τη φορα και με εναν κακο σημερα Σλουκα, εμεινε ενας ανελπιστα καλος Ζησης (γενικως αυτες τις μερες) να προσπαθει λιγο να συμμαζεψει τα πραγματα. Και καλα να γινει ο Σπανουλης εναντιον της Ισπανιας των 5 αστερατων guard, η τα guard της Σερβιας η της Σλοβενιας θα εχουμε προβληματακι και το βαρος θα πεσει στη θεση 3 (η οποια δινει παμπολες επιθετικες λυσεις) και στη ρακετα οπου ο Μπουρουσης φαινεται εχει παρει “φαρμακο”:p. Γμτ ο Κατσιβελης η (ο υγιης) Μαντζαρης θα ηταν απιστευτα χρησιμοι απ’οτι φαινεται, αλλα και παλι ποιον να αφηνε απεξω? Αν και εχω την εντυπωση οτι ο Μαντζαρης ισως να ετρωγε τη θεση του Ζηση (με ολα τα πλην και τα συν που θα ειχε κατι τετοιο)
ΥΓ. Αυτος ο Μαυροκεφαλιδης απλα ελπιζω να συνεχισει ετσι ολη τη σεζον… ουτε τα σουτακια του δεν βαζει και για αμυνα το περιμεναμε. Κι ο Φωτσης εχει “κωλοβαρυνει” η μου φαινεται? Πολυ στατικος σε σχεση με το παρελθον. Μακαρι κι αυτος να συνεχισει ετσι:p
ούτε καν. δεν υπάρχει σύγκριση μάντζαρη με ζήση την δεδομένη χρονική στιγμή.ο μάντζαρης είναι ανερχόμενος και θα βοηθήσει πολύ στα επόμενα χρόνια,αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή ο ζήσης είναι καλύτερος.
σήμερα πιστεύω χάσαμε κυρίως λόγω των πολλών λαθών που κάναμε. 14 εμείς 5 η ιταλία. και συνήθως αυτά τα λάθη κατέληγαν σε καλάθι της ιταλίας.
Κι ομως υπαρχει, ο Ζησης ειναι μονο καλυτερος επιθετικα οπου εχει 2-3 τροπους σκοραρισματος σε αντιθεση με τον Μαντζαρη που δεν επιχειρει διεισδυσεις κι απλως εχει ενα καλο ελευθερο σουτ. Αμυντικα ο Μαντζαρης ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος και στην οργανωση του παιχνιδιου ειναι μεν αλανθαστος, πολυ ψυχραιμος αλλα και δεν επιχειρει και κατι το εξεζητημενο ως προς τις πασες του. Σπανιως πουλαει μπαλα. Kατι θα κερδιζε η εθνικη, κατι θα εχανε αμα ηταν αυτος στη θεση του Ζηση. Θα φανει στον επομενο γυρω στα ματς με την Ισπανια ισως αυτο… Θα δουμε
θεωρώ καλύτερο τον ζήση από τον μάντζαρη και επιθετικά και οργανωτικά (δεν νομίζω να μην είναι καλός οργανωτής αυτός που είναι 4ος στα στατιστικά σε ασσίστ).
αμυντικά είναι καλύτερος ο μάντζαρης χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ο ζήσης δεν είναι καλός αμυντικά.
σλοβενία-κροατία 74-76 . αν υποθέσουμε οτι ο όμιλος μας θα είναι ισπανία,κροατία,σλοβενία,ιταλία,ελλάδα και φινλανδία πρέπει όπωσδήποτε να κερδίσουμε αύριο τους φινλανδούς ώστε να έχουμε 3 βαθμούς στην επόμενη φάση. η βαθμολογία θα είναι
ιταλία 4
ισπανία 3
κροατία 3 (αν κερδίσει αύριο την τσεχία)
σλοβενία 3
ελλάδα 3
φινλανδία 2
αν κερδίσει η τσεχία την κροατία ο όμιλος θα είναι
ιταλία 4
σλοβενία 4
ισπανία 3
ελλάδα 3
φινλανδία 2
τσεχία 2
αν κερδίσουμε αύριο την φινλανδία με μία νίκη τουλάχιστον στην 2η φάση περνάμε προημιτελικά σαν τέταρτοι.
το θέμα βέβαια είναι να νικήσουμε πρώτα αύριο την φινλανδία και να μην κάνουμε μόνο μία νίκη στην 2η φάση ώστε να έχουμε όσο γίνεται καλύτερη διασταύρωση στα προημιτελικά.
μονο εγω πιστευω οτι θα επρεπε να παρει λιγο χρονο ο Καββαδας? και ξυλο ριχνει και κανα ριμπαουντ παιρνει, πιστευω ειναι μια καλη εναλλακτικη για λιγη ωρα!