έπρεπε να περάσουν 30’ για να παίξουμε έτσι…
Τελευταία φάση και έκλαιγα απο τα νεύρα μου…τι λάθη είναι αυτά
γαμω τα ριμπαουντ μας ΓΑΜΩ
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΤΗ ΓΑΜΩΜΠΑΛΑ
ΕΔΙΤ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΖΗΣΗ ΑΡΧΙΔΑΡΑ, ΕΧΩ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΤΕΙ Ο,ΤΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ
Χτυπιέμαι! Γιατί ρε Σπανούλη γιατί;!
Ελα δεν ειναι δυνατον να κανεις αυτη την επιλογη σε αυτη την επιθεση, δεν εισαι ο Μαραβιτς,γαμω το σπιτι των Σλοβενων. Να αρπαξει φωτια ο παγκος σας. Μουνακια
ναι χαστε κι αλλο τριποντο. Κριμα κριμα για ολη την προσπαθεια ολων των παιδιων. Εξω και η βολη, τελος.
Τωρα νικαμε Κροατια και τι πρεπει να γινει στα αλλα ματς για να περασουμε?
3 λαθη τελειωσαν το παιχνιδι…
We were close… 4η περίοδος θα μείνει στην ιστορία. Είσασταν καλοί παιδιά αλλά… Τρινκιέρι… τι να σου πεί κάνεις. Άντε και του χρόνου :lol:
Αν δεν ξεφευγε στους 26 τους ειχαμε,αλλα…τι να πεις…
Ε μα! Ανύπαρκτη άμυνα τις δύο πρώτες περιόδους. Ότι ήθελαν έκαναν οι Σλοβένοι
Κριμα.Αμα κερδισουμε Κροατια περναμε η χρειαζεται και συνδυασμος αλλον αποτελεσματων;;;
Τώρα πάμε για το θαύμα… να νικήσουμε την Κροατία και να νικήσουν οι Ιταλοί τους Ισπανούς…
Ταπεινή μου άποψη…οι Ιταλοί τους έχουν τους Ισπανούς. Εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε
προφανώς εννοείς τις 3 πρώτες περιόδους
κρίμα. Μπράβο στα παίδια, ας ελπίσουμε να μας δώσει κάποια wild card η fiba για του χρόνου…
Περαστικά στον Παπ, να γυρίσει σιδερένιος.
Γλυτώσαμε το στραπάτσο. Σπανούλης τεράστιος παίκτης αυτά τα εύκολα λάθη να μην είχε και θα ήταν τέλειος πραγματικά. Αλλά πολύ μόνος επιθετικά σε αυτή την ομάδα.
Κρίμα πάντως για 3 περιόδους κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας ever, αυτά τα ριμπάουντ ούτε στο 2κ13 δεν χάνονταν τόσο πολύ ρε γαμώτο.
Ακόμα και έτσι μπράβο.
Ευχαριστώ που με κάνατε να το πιστέψω.
Δυστυχώς όλα κρίθηκαν από το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τη Φινλανδία.
Μακάρι να κερδίσουμε τους Κροάτες και οι Ιταλοί τους Ισπανούς, αλλά με τρεις ήττες (έως τώρα) ειλικρινά δεν πιστεύω ότι αξίζουμε κάτι παραπάνω. Πολλά τα λάθη σε όλα τα επίπεδα. Τέλος πάντων, τουλάχιστον νικήσαμε τους Ισπανούς. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια πάντως.
Έχω καλυφθεί λίγο-πολύ απ’ τους προλαλήσαντες. Παρά την πίκρα του αποκλεισμού (παιδιά ξεχάστε το για Ιταλία ε, είναι επί της ουσίας αδιάφορη για μεθαύριο μετά το δικό μας αποψινό αποτέλεσμα), μου έχει μείνει μια ικανοποίηση από την υπερπροσπάθεια της ομάδας στην τελευταία περίοδο. Μπράβο σε όλα τα παιδιά της Εθνικής που πάλεψαν σαν λιοντάρια για την ανατροπή, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, σαν ακυβέρνητο καράβι που οι ναύτες προσπαθούν να το σώσουν από το ναυάγιο χωρίς να περιμένουν εντολές (αφού στην ουσία αυτές δεν ενέπνεαν καμία εμπιστοσύνη). Αυτός άλλωστε ήταν, νομίζω, και ο λόγος των πολλών λαθών ακόμα και στο τέλος, του αλλοπρόσαλλου παιχνιδιού και της τελικής ήττας: υπήρχε περίσσευμα πάθους αλλά όχι καθοδήγηση και ξεκάθαρο σχέδιο. Αυτό ήταν που έσωσε και τους ταλαντούχους αλλά αιωνίως κλασομεντέδες και “μικρούς” Σλοβένους.
Απόψε θα κοιμηθώ ήρεμος, και νομίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι ήρεμος, τουλάχιστον μέχρι να ξυπνήσουν οι εγχώριοι “αναλυτές” και αρχίσουν πάλι να γράφουν ότι “δε φταίει μόνο ο προπονητής, μπλαμπλαμπλά, κλασσικοί Έλληνες που το παίζουν προπονητές (μόνο ΕΜΕΙΣ ξέρουμε από μπάσκετ), μπλαμπλαμπλά”.
Εγώ πάλι τα “πάλεψαν τα παιδιά δεν πειράζει” και λοιπά, όπως επίσης τα “κερδίσαμε τους Ισπανούς τώρα και να αποκλειστούμε δεν με νοιάζει” τα ακούω βερεσέ. Δεν είναι η ατάλαντη Εθνική ποδοσφαίρου που μας αρκεί να παίξουμε καλά ή να κάνουμε μία μεγάλη νίκη.
Εχουμε μια παραδοσιακή μπλα μπλα μπλα φανέλα, με ρόστερ που έπρεπε να πάει τετράδα ξεκάθαρα. Καμία ικανοποίηση, μόνο κατήφεια.
Εν τέλει ήμασταν σταθερά ασταθείς από τα φιλικά κιόλας και μείναμε έτσι. Για κάποιο παράξενο λόγο το έβλεπα να έρχεται για αυτό και μετά απο το ματς με την Τουρκία που μερικοι είχαν ήδη βγάλει μπλουζάκια “European Champions 2013” έλεγα “χαμηλά η μπάλα”.
Κατα τ’αλλα δεν βρίσκω κάτι αγωνιστικό να πω. Ο Τρινκιέρι φάνηκε όντως λίγος και στα δύσκολα περίμενε απλά να βγάλει ο Σπανούλης το φίδι από την τρύπα. Όντως φταίει αλλά και πάλι το ματς με την Φινλανδία και τον Μπάμπη τον Τεννε να είχες στον πάγκο έπρεπε να το πάρεις.
Bonus [SPOILER][/SPOILER]