Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Εγώ ελπίζω να μην κάνει και εκεί αυτόματα redirect από το κανονικό σάητ, γιατί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Εδιτ: Ε, Νίκη Μπάκουλη το υπογράφει το αποπάνω ανέκδοτο, δε χρειαζόταν καν να διαβάσουμε παρακάτω.

Έδιτ 2 (αφιερωμένο στον Γράκχο):

Το τέλος της διαδρομής είναι φυσικά ο στόχος της ΤΣΣΚΑ, που μεταξύ μας, αν συναντήσει για τρίτη συναπτή χρονιά τον Ολυμπιακό, το πιθανότερο είναι [B]να… δηλώσει [size=“5”]κόλλημα[/size][/B] και να μην εμφανιστεί στο παρκέ.

Μεγαλη πενα, βαθιες αναλύσεις, μπασκετικές οσο πρεπει για να το πάρει πρεφα και ο παππούς μου που δεν ξερει καλα καλα ποδόσφαιρο:lol:

Tι έγινε ρε Νικη;

Τέτοιο ρόστερ;; Τι συνέβη;

To ταξιδι της πρασινης αρμαδας του Τρακη μολις αρχισε.Τρεμει η Ευρωπη8)

μυθικη μπαλα απο το καλυτερο ροστερ της διοργανωσης (σας αρεσει δε σας αρεσει)

…εεεέτσι μ’αρέσει…

Γάμησέ τα. :lol: Και μένα μου βγαλε τα μάτια όταν το διάβαζα. Άσε, δεν υπάρχει σωτηρία για τα ελληνικά της συμπαθούς (:wink: εγχώριας αθλητικογραφικής τάξης…

νταξ θετικο πορισμα για τον Παναθηναικο παντως η μυθικη εμφανιση του καλυτερου γκαρντ της Ευρωπης με 14% 3ποντα και 25% βολες.

Αφηστε την πολυ ειρωνεια παντως και οι γαυρουλες, γιατι το ματσακι με τη Μαλαγα ειναι πολυ πιο ζορικο την συγκεκριμενη εποχη απ’οτι φανταζει . Tετοια εποχη περυσι ο νυν κοουτς της Μαλαγα μας ειχε ριξει 15αρα στο ΣΕΦ… Το νου μας

–o--

Edit: Συνεχιζει ακαθεκτη η Μπακουλη

Το καλύτερο ρόστερ, στα χαρτιά

Αν κρίνω από τα σχόλια σας, το “σας αρέσει, δεν σας αρέσει, το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι το καλύτερο της φετινής διοργάνωσης” δεν έγινε απολύτως κατανοητό. Οχι, δεν ετοιμάζομαι να επιδοθώ σε κυβίστηση που θα έδινε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες (δηλαδή, κορυφαίας ποιότητας). [B]Θα κάνω μόνο, μια διευκρίνηση: ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρόστερ, ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ[/B]. Διαθέτει μια λίστα παικτών, της οποίας η συντριπτική πλειοψηφία συνεχίζει από πέρυσι, οπότε διέγραψε μια εξαιρετική χρονιά και υπήρχαν πολλοί καλοί λόγοι για αυτό. Λόγοι που προς το παρόν, δεν βλέπουμε. Γιατί; Ίσως επειδή φέτος ο Αργύρης Πεδουλάκης φέτος έχει ροτέισον 12 παικτών -που στο Βίλνιους ήταν 11 παικτών, γιατί έλειπε ο Μπράμος.

Ευτυχως το διευκρινησε lol

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.-

Bρε καλη μου…

ΤΣΣΚΑ

Ξερω γω;

Βγήκαν και οι σαλιγκαρόγαβροι.
Οι περισσότερο εξ αυτών πριν 2 χρόνια περνούσαν απ’το σεφ μόνο για πάνε δελφινάριο.

…χα χα

Πλάκας είσαι τελικά…

Πες μας κιόλα πότε θες να μιλάμε…

Ελα πες την αληθεια κι εσυ τωρα… τοτε πριν απο κατι… αιωνες στο Ισραηλ στον Παναγιο Ταφο πηγαινες προσκυνηματικη εκδρομη κι απο σποντα ειδες Ολυμπιακο και μας το παιζεις μπασκετικος γαυρος εδω και 2 χρονια…

Να χαρώ κάτι ταλιμπάν του θρύλου.
Είσαστε και στο κορυδαλλό όταν παίζαμε 1η φάση πλεη οφ?

ναι και φωναζαμε οφσαιντ

Μην τον πικράνουμε τον κακομοίρη…

Ότι πεις ρε φίλε…πήγαμε όπου και όποτε ήθελες εσύ…

Και είσαι και πιο κακός και πιο άγριος και ναι, σε φοβόμαστε…

θα χορέψετε κι εφέτος, θα χορέψετε.

σταμάτα να γράφεις σα χαζό κοτζαμάν άντρας να πούμε.

Έχεις πρόβλημα;

Σου λέω εγώ πώς να γράφεις τις παπαριές σου;

Έλα μην αρπάζεσαι αμέσως κι εσύ τώρα.