:lol::lol::lol:
σαν κάτι τύπους σε καφενεία που σηκώνονται όρθιοι “σε μένα το’πε ρε?”
AC Law για 3d
J: Οκ τοτε. Ας πούμε τους Top 3 combo guards.
A: E ναι τότε προφανώς ο Billy μπαίνει στους Top. Tώρα για τον τρίτο δεν ξέρω. Ας βάλουμε τον Διαμαντίδη, αν και πιστεύω πως δεν είναι ένας απο τους καλύτερους. Σίγουρα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, οπότε ας τον βάλουμε για όλα όσα έχει κατακτήσει. Αλλά δεν νομίζω πως ανήκει στους καλύτερους. Υπάρχουνε και καλύτεροι απο αυτόν, αλλά αυτός κατέκτησε περισσότερα.J: Ποιά η γνώμη σου για τον Δημήτρη Διαμαντίδη;
A: Δεν μου αρέσει να μιλάω άσχημα για ανθρώπους στα Media.J: Δεν είμαστε εδώ για να σε κάψουμε.
A: Πιστεύω πως προστατεύεται πολύ τόσο απο τους συμπαίκτες του, όσο και απο τους διαιτητές. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Είναι σίγουρα ένας σπουδαίος παίχτης, αλλά τόσο αυτός όσο και η ομάδα του έχουν μια μικρή διαιτητική εύνοια. Αμα τον δείτε στην Euroleague και στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα προσέξετε πως είναι σαν να παίζουνε δυο διαφορετικοί παίχτες. Στην Euroleague δεν τον προστατεύουν και τόσο, οπότε δεν είναι και τόσο καλός αμα δείτε.Στοιχηματίζω πως αμα παίξουμε με τον Παναθηναικό στην Euroleague, τότε θα τον κερδίσουμε με 20 πόντους.
J: Οπότε να μην ρωτήσουμε ποιά η γνώμη σου για το μεγάλο δίλλημα στην Ελλάδα. Σπανούλης η Διαμαντίδης;
A: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Δεν υπάρχει κάν δίλλημα. Ο Σπανούλης είναι πολύ καλύτερος.
“Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις Λο…”
Οντως,περιμενα να αποθεωσει διαμαντιδη:!:
Εχει θαρρος γνωμης και μ’αρεσει αυτο. Το 99% των συμπαικτων του (τονιζω το “συμπαικτων” του, οχι απλως συναδελφων του) στοιχηματιζω πως θα απανταγε με καμια λουστραρισμενη κλισεδια μη χαλαστει καμια σχεση, μη… μη… κτλ
Τον βάρεσε η ντόπα στο κεφάλι.
Κρίμα που ήταν “ανέτοιμος” στους περσινούς τελικούς.
…πόση πλάκα…
μπα μονο για τους ελληνες ισχυει αυτο.
Πολλοι ξενοι του ολυμπιακου εχουν κανει παρομοιες δηλώσεις (οχι για το Διαμαντιδη συγκεριμενα αλλα για διατησια κλπ) προχειρα θυμαμαι τσιλντρες κλειζα αντιτς ντορσει τεοντοσιτς
λολ για το σχολιο ρουντολφ :lol:
Άρα, οι Έλληνες του Ολυμπιακού είναι κι αυτοί τσάτσοι του Τράκη :!:
J: Ποιά η γνώμη σου για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;
A: Ε; Ποιός είναι αυτός; Έχουμε τέσσερις Δημήτρηδες στην ομάδα μας.
Πες Τράκη να καταλάβει ο γίγαντας… Άκου Δημήτρη…σνιφφφφ…
Επίσης προφανώς ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ήταν εξαίρεση όταν φορούσε τα πράσινα, δεν τον προστάτευε κανένας διαιτητής, με τη λιμανίσια μαγκιά του τα κατάφερε όλα.
Και ο ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ, εξαιρέσεις, γύρω γύρω γκρι σύννεφα και στη μέση κόκκινη ξαστεριά για τους νυν παίκτες του τρίστερου.
Xεχε:lol:
Βασικα επρεπε να το περιορισω στους Ελληνες που λεει και ο Angel. Κι ο λογος φυσικα και δεν ειναι ο οποιος Τρακης αλλα το οτι οι πρωτοκλασσατοι Ελληνες μεταξυ τους γενικα θελουν να τα εχουν καλα μεταξυ τους. Μια ατυπη μασονια ειναι και αυτοι και να αντιπαθιουνται μεταξυ τους καποιοι δε θα το πουνε δημοσιως. Το “politically correct” παει συννεφο
Ειχε πει και ο Μαυροκεφαλας διαφορα οταν εφυγε απο τον Ολυμπιακο και τωρα μαλλον εχει πρηξει την google να τα σβησει απο καθε πιθανο και απιθανο server…:lol:
[SPOILER]Στα αρχιδια του βασικα, τα φραγκα του μετραει[/SPOILER]
Μπράβο ρε, ημιτελικός κυπέλλου '91 λοιπόν. Σκροπολίθας και Μπράιαν Πλακουράκης.
Αυτές ήταν εποχές, μόνο τηλεόραση, μαμ, κακά και νάνι.
…τρου στόρυ…ωραίες εποχές:):!:
Ε, κι ο Λο αν τύχει καμιά στιγμή και έρθει σε μας (ξέρω ξέρω, “ευσεβείς πόθοι εξασφύριχτρε” κτλ.), αν τον ρωτήσουν “ρε συ AC (see what I did there?), κάτι έλεγες κάποτε για Διαμαντίδη, ΠΑΟ, διαιτητές στην Ελλάδα κτλ., τι παίχτηκε;”, τον ανήξερο θα κάνει.
Και στο ποδόσφαιρο ο Ετό που κάποτε ως παίκτης της Μπαρτσελόνα έβριζε Τσέλσι και Μουρίνιο, τώρα που τρώνε ψωμί (λάθος - παντεσπάνι) μαζί, κάνει πως δε θυμάται τίποτα.
Έτσι πάνε αυτά.
Βέβαια στην παρούσα φάση εκθειάζουμε το θάρρος της γνώμης του Έι-Σι και η παράμετρος “φράγκα” πάει μόνο για τους τσάτσους του Τράκη. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Α, δεν υπονοησα κατι τετοιο ειλικρινα:)
Εαν ο ει σι ρε συ (understand what you did there before) παει στον ΠΑΟ, θα ακουσει τα μπινελικια του απλα τα πραγματα:!: Θα σκισω τη φωτογραφια που βγαλαμε μαζι με τον τελικο του Λονδινου και θα του την στειλω:lol:
Η ουσία είναι ότι ο Λο είναι αμερικάνος, οπότε ό,τι και να πει έχει το ακαταλόγιστο. Κοινώς, βαρεμάρα.
Καλύτερα να αρχίσετε πάλι για τις ροχάλες, για το ποιός είναι ο εφευρέτης της αλητείας, για τις βολές, τα φάουλ, τους τσαμπουκάδες, τι βραβείο πήρε αυτή τη βδομάδα ο Σπανούλης, τέτοια πράγματα, πιο ζουμερά ρε παιδί μου.
Άντε, κάντε με πάλι περήφανο.
εγώ θεωρώ πάντως πως ο δδ έχει γίνει αντιπαθέστατος.
Ρε Μανογουορά ουγκαούγκαλε, σου χω πει χίλιες φορές ότι εσύ δεν πιάνεσαι. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΝΤΕΜΑΪΟ ΣΟΥ.