Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είδους χρησιμότητα θα έχει ο Τσακαλίδης στο Ολυμπιακό?Επειδή εγώ δεν το ΄χω ανακαλύψει ακόμα…

Η.Π.Α. και Αργεντινή περάσαν στο τελικό των Παναμερικάνικων,και είναι απευθείας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=58191

Ο Βουγιούκας δεν έχει εμπειρίες και λογικά δεν τον εμπιστεύονται (για αυτό ακούγεται να τον δανείσουν), ο Σόφο ακόμα και αν τα χάσει τα κιλά, μπορεί να τα πάρει ξανά πολύ εύκολα (δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι φέτος θα είναι όπως πρόπερσι… ίσα ίσα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του) και ο καημένος ο Μπουρούσης μπορεί να κατέληγε ο μόνος ψηλός σέντερ και που θα έπρεπε να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά…

Και πάλι,ο Τσακαλίδης προέρχεται από χρόνια απραξίας.Δεν λέω ότι δεν θα τα πάιε καλά,αλλά είναι ένα ρίσκο με πολλές πιθανότητες να μην βγεί.Δεν μπορεί να 'ναι η καλύτερη επιλογή που είχαν,τυολάχιστον εγώ το βρίσκω δύσκολο,εκτός αν έχει να κλανει με τα λεφτά.

Kοίτα, τι είδους χρησιμότητα έχει ο κάθες παίχτης στον Ολυμπιακό, δεν το έχει ανακαλύψει ακριβώς ο Γκέρσον.:-k

Από εκεί και πέρα προφανώς δεν είναι σίγουροι πόσο και αν θα βοηθήσει ο σόφο φέτος.
Τώρα που το σκέφτομαι ο Τσακαλίδης έχει πολύ όμοιο τρόπο παιχνιδιού με τον Γιαφτόκας. Έτσι οι Ολυμπιακοί μπορούν να λένε στους βάζελους ότι τους πήραν το Ζίζιτς, αλλά τους πήαν το Γιαφτόκας.:lol:

Τι να σου πω. Δεν είμαι και μέσα στα αποδυτήρια:lol:

Χρονια απραξιας? Ειχε 315 ματς σε 7 σεζον, δηλαδη 45 ματς ανα σεζον περιπου. Δεν το λες και κατι φοβερο αλλα οχι και απραξια. Τριπλετα Σοφο, Μπουρουση, Τσακαλιδη και γκρινιαζουμε? Ελεος!

1.Λίγα λεπτά συμμετοχής
2.Ειδικά τη=ισ τελευταίες 2 χρονιές σκούοιζε το πάγκο.Θυμάσε τι είχε πεί ο Βαν Γκάντι για αυτόν:wink:

Δεν ειπα οτι ειναι κανενας παιχταρας…

Anyway, τσεκαρε εδω τα στατιστικα του γιατι βαριεμαι να τα γραφω…

http://www.nba.com/playerfile/jake_tsakalidis/career_stats.html

Τα ξέρω τα στατιστικά,απλώς πιστεύω ότι μάλλον αλλού χρειάζετε να δυναμώσει,όχι στο 5.Δεν ξέρω απ’ έξω και ανακατοτά την ομάδα,αλλά αυτή είναι η εντυπωσή μου.Άλωστε κανονικά χρειάζεται τρομερά το τίτλο φέτος.Τεσπα,θα δούμε.Με το στρατό δεν θα έχει πρόβλημα ο Τσακαλίδης?

Τσακαλ:evil: ιδης… %^%$^^&^%$#^$

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=58261

Όποιος έχει διαγράψει τις Η.Π.Α. καλύτερα να με΄ζεψει τα λόγια του,μιας και η ομάδα πήγε και πήε το Παναμερικάνικο χρυσό κάνοντας περίπατο,νικώντας 2 φορές την μεγάλη αντίπαλο Αργεντινή,και μάλιστα με διαφορά.118-81 είναι περίπατος.Κατά τα άλλα οι Βραζλιάνοι χάσανε από τους Πορτορικανούς,και έτσι λήξανε στη 4η θέση.

Κανεις δεν διεγραψε τις ΗΠΑ, οι ιδιες αυτοδιαγραφονταν τοσα χρονια. Μενει να δουμε τι θα κανουν και σε σοβαρες διοργανωσεις…

Η Ολυμπιάδα κοντά είναι…μόνο να μην αλλάξουν πάλι 7-9 παίκετς,γιατί τότε δεν γίνεται τπτ.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι την προσεχή περίοδο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca». Η ισπανική εφημερίδα στη διαδικτυακή της έκδοση αναφέρει πως ο 31χρονος Λιθουανός πλέι μέικερ αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και προτίμησε την καλύτερη οικονομικά πρόταση των «ερυθρολεύκων» (γίνεται λόγος για 5,9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια) από την προσφορά της Μπαρτσελόνα, που επιθυμούσε διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της. Στην απόφαση του «Σάρας», όπως γράφουν οι Ισπανοί, έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του συμπατριώτη του, Αρβίντας Ματσιγιάουσκας, αλλά και του Πίνι Γκέρσον, με τον οποίο είχε άριστη συνεργασία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

:papas: :papas: :papas:

Για να δούμε…ενδιαφέρον θα έχει:-k

O Oλυμπιακός, αν ευσταθεί το δημοσίευμα πιστεύω ότι πλέον έχει τα φόντα να σπάσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού.

Αν ευσταθει…

και ο Μπέιλι που λένε ότι έχουμε ως εναλλακτική πάντως, έχει εντυπωσιακότατα νούμερα…

Μπειλι?Γουατ Μπειλι?Τομπι Μπειλι?

Xaxaxa Τόμπι, μορφή!!