Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Πάντως ο Γουντς χθες έχωσε 23 πόντους…

o Διαμαντόπουλος το είπε αυτό που είπα για τον Γουντς σήμερα στο ράδιο. Είπε ότι αν ο Σόφο και ο Τσακαλίδης είναι σε καλή κατάσταση, τότε ο Γουντς θα είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Ελλάδα και ο Ρόμπερτς θα παίζει μόνο Ευρωλίγκα.

Όπως και να πάει το πράγμα, το Δεκέμβρη μπορεί να αλλάξει εξάλλου. Σωστά?

[SIZE=“3”]Ολυμπιακός[/SIZE]

[ol]
[li]Μπελ, Μπλακνεϊ, Τεοντοσιτς, Αποστολιδης, Καυκης
[/li][li]Μασιγιαουσκας, Σεϊμπουτις, Παπαμακαριος
[/li][li]Βασιλοπουλος, Βασιλειαδης, Γουντς
[/li][li]Ρομπερτς, Μαυροκεφαλιδης, Πριντεζης
[/li][li]Μπουρουσης, Σχορτσιανιτης, Τσακαλιδης, Βουγιουκας
[/li][/ol]

[SIZE=“3”]Παναθηναικός[/SIZE]

Βούγιανιτς Μίλος
Διαμαντίδης Δημήτρης
Σπανούλης Βασίλης
Ταταρούνης Άρης
Μπετσίροβιτς Σάνι
Χατζηβρέττας Νίκος
Αλβέρτης Φραγκίσκος
Ουίνστον Κένεντι
Περπέρογλου Στράτος
Μπατίστ Μάικ
Ντικούδης Δήμος
Τσαρτσαρής Κώστας
Ζίζιτς Άντρια
Τομάσεβιτς Nτέγιαν

Τα ως τώρα ρόστερς των 2 ομάδων…ποιος πιστε’υετε ότι είναι πιο πλήρης?

Και οι δύο είναι πολύ δυνατοί, ελάχιστα πιό πλήρης μου φαίνεται ο Παναθηναϊκός, ειδικά αν βάλουμε και προπονητές μέσα…

Σαν παικτες πιστευω ο Ολυμπιακος. Αλλα ο ΠΑΟ εχει ηδη ομαδα στρωμενη εδω και τοσα χρονια. Ο Σπανουλης ειναι καλυτερος του Ντελκ (αρκει να μην ειναι τοσο χωμα οπως στην Εθνικη) και ο Ζιζιτς πιο χρησιμος στον Ομπραντοβιτς απο τον Γιαβτοκας. Μενει να δουμε πως θα καλυψουν το κενο του Σισκαουσκας οι Περπερογλου και Ουινστον. Εκει υπαρχουν αμφιβολιες…

Παντως ο ΠΑΟ ειναι φαβορι…

Βασικά ChrisP η απορία μου είναι σε ποιες θέσεις πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο πλήρης και σε ποιές όχι.Εγώ θα πόνταρα στο βάζελο,αλλά θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες.Αυτό για όσους έχουν βέβαια την υπομονή να γράφουν.:stuck_out_tongue: :lol:

Σε ολες αν και δεν εχουμε Διαμαντιδη και μενει να αποδειχθει αν ο Ρομπερτς ειναι εφαμιλλος του Μπατιστ. Αλλα δεν εχει σημασια, τους τιτλους τους φερνει η ομαδα…

οι φετινές μεταγραφές του ΟΣΦΠ μού θυμίζουν λίγο ΠΑΟ 97…όπου πήρε παικταράδες,αλλά λίγο…ό,τι να’ναι…ποτέ δεν έδεσε η ομάδα και όλοι θυμόμαστε τι έγινε…

Θα θελες! Στην πραγματικοτητα τρεμεις! :stuck_out_tongue:

Ο ΠΑΟ του 97 ειχε ως επι το πλειστον κοινοτικους. Καλους μεν αλλα απο διαφορετικες σχολες. Ειχε Κοχ, Νικολα, Σκονοκινι, Φεραν και αλλους που δεν θυμαμαι τωρα…

Οι μεταγραφες μας φετος εχουν μια λογικη, οτι παιρνουμε μια παρεα που γνωριζεται (Εθνικη Νεων) συν ποιοτικους Αμερικανους (απο οτι φαινεται τουλαχιστον) συν εμπειρους τυπου Μπλακνεϊ, Τσακαλιδη. Θα δειξει, προς το παρον τιποτα δεν ειναι σιγουρο…

μωρέ ναι,εικασίες κάνω…βασικά,και πέρσι κάτι τέτοιο πήγατε να κάνετε αλλά δεν βγήκε…
ο ΠΑΟ δεν είχε μόνο κοινοτικούς τότε…Ντίνκινς (ή Ντίνκινκς λεγόταν:-k ) με τον NBAer Σάλλεϊ ήταν οι ξένοι στην αρχή…
ε,κι από κοινοτικούς,άλφα πράμα,συν Αλβέρτη (σκόρερ τότε ο Φράγκι) και Οικονόμου…
θα δείξει στο γήπεδο,σίγουρα

Αλλο ομως ο τοτε ΠΑΟ. Μην ξεχνας οτι ειχατε παρει Ευρωλιγκα. Δεν ηταν ομαδα που φτιαχνοταν…

ομάδα που φτιαχνόταν ήταν γιατί έφυγαν σχεδόν όλοι…βασικά…μόνο Αλβέρτης και Οικονόμου πρέπει να είχανε μείνει:lol:

Ναι. Δεν το εθεσα σωστα. Ηθελα να πω οτι ο ΠΑΟ ηταν ομαδα που ειχε παρει τροπαιο και εφυγαν πολλοι παικτες, ηρθαν πολλοι ξενοι και τελικα δεν εδεσε. Δεν ηταν σαν τον φετινο Ολυμπιακο που εχει χρονια να κανει κατι και προσπαθει να φτιαξει ομαδα βασισμενη κυριως σε μικρους. Σκεψου αν ερθει και ο Σερβος θα εχουμε: Μαυροκεφαλιδη, Σχορτσιανιτη, Μπουρουση, Βασιλοπουλο, Βασιλειαδη, Βουγιουκα, Πριντεζη, Σεϊμπουτις, Τεοντοσιτς, Αποστολιδη. 10 πιτσιρικαδες. ΟΚ, φετος καποιοι θα πανε δανεικοι αλλα γενικα υπαρχει ενα σχεδιο. Και διπλα τους Ματσας, Μπλακνεϊ, Τσακαλιδης και οι 3 Αμερικανοι…

μα δε διαφωνώ για την αξία των παικτών…αλλά ίσως θα ήταν προτιμότερο να φτιαχτεί ένας κορμός,χωρίς τόσους πολλούς στριμωγμένους σε διάφορες θέσεις,κυρίως στο 5…να φτιαχτεί ένα καλό σύνολο από δαύτους,και του χρόνου ενίσχυση…όπως φτιάχτηκε ο ΠΑΟ δηλαδή…(πριν μερικά χρόνια είχε για ψηλούς τον…Ζούζα και τον συγχωρεμένο Τζόουνς)

Συνεντευξη του Ζοτς:

Για όλους και για όλα μιλησε ο Ζέλιμιρ Ομπράνοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική εφημερίδα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση κα των τριών φετινών τίτλων προκειμένου το «τριφύλλι» να γιορτάσει με τον ιδανικότερο τρόπο τα 100 χρόνια της ιστορίας του. Ο Σέρβος προπονητής δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στον Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο, στον συνεργάτη του Δημήτρη Ιτούδη, στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην «ΠΡΑΣΙΝΗ»

Για τους αδελφούς Γιαννακόπουλους

«Ποτέ δεν βαριέμαι. Αγαπώ τη δουλειά μου, τον Παναθηναϊκό, την πόλη που ζω και έχω πει 100 φορές ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι με εμπιστεύονται, με εκτιμούν ως άνθρωπο και μου προσφέρουν όσα θέλω για να δουλέψω όπως εγώ νομίζω. Η πρώτη κουβέντα που άκουσα όταν ήρθα πριν από 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό ήταν η εξής: Εμείς ζούμε για τον Παναθηναϊκό. Αυτό το έχω κρατήσει. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στη καριέρα μου. Τρελαίνονται για αυτό που κάνουν, αγαπούν παράφορα τον Παναθηναϊκό και πάνω από όλα πληρώνουν».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη

«Ο Δημήτρης δεν είναι νορμάλ περίπτωση αθλητή. Είναι σαν μια μηχανή ή ένα αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται βενζίνη. Έχει αποθηκευμένη ενέργεια και δουλεύει ακατάπαυστα 24 ώρες το 24ωρο. Ο Διαμαντίδης δεν σταματά να δουλεύει αλλά είναι πάντα φρέσκος».

Για το «δώρο» του στα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού

«Νομίζω πως έχω δώσει ήδη αρκετά δώρα. Το φετινό θα είναι να δώσω ό,τι έχω μέσα στη καρδιά μου για να κερδίσουμε τα πάντα».

Για τον Ολυμπιακό

«Δεν είμαι από εκείνους που ασχολούνται με τους γείτονες. Εγώ κοιτάω το σπίτι μου. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ. Πρέπει να σεβόμαστε τη προσπάθεια των αντιπάλων και νομίζω πως τόσα χρόνια αυτό κάνουμε. Ο Ολυμπιακός έφτιαξε και φέτος μια πολύ καλή ομάδα. Η ΑΕΚ θα είναι διαφορετική, όπως και ο ¶ρης».

Για τον Σισκάουσκας

«Ασφαλώς και είναι έκπληξη διότι όταν υπογράφεις με ένα παίκτη για τρία χρόνια περιμένεις ότι θα τον έχεις στο ρόστερ για τρία χρόνια. Από τον Παναθηναϊκό έχουν φύγει πολλοί παίκτες αλλά συνεχίσαμε. Δεν σταματάμε στον Σισκάουσκας. Και εν πάση περιπτώσει προτιμώ να μιλήσω για τους δύο παίκτες που ήρθαν από τον Πανιώνιο».

Για τον Σπανούλη

«Δεν έχω να πω τίποτα. Ο Βασίλης δεν είναι νέος στην ομάδα. Ξέρει τα πάντα γύρω από τη φιλοσοφία μας. Για μένα μετράει το γεγονός ότι αρκετές ομάδες του έδινα τα διπλά όμως προτίμησε να έρθει στον Παναθηναϊκό.Είχε βάση και λογική η σκέψη του να πάει στο NBA, όπως νομίζω ήταν λογική και η απόφαση του να γυρίσει στον Παναθηναϊκό».

Για τον Αλβέρτη

«Παράδειγμα. Αυτό είναι ο Αλβέρτης. Ένας παίκτης, ένας αρχηγός παράδειγμα. Θα μείνει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη μαζί μας και θα βοηθήσει την ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο όπως έκανε εδώ και τόσα χρόνια. Ο Αλβέρτης έχει κερδίσει όσα δεν έχουν κερδίσει όλοι οι άλλοι παίκτες στην Ελλάδα»

Για τον Ιτούδη

«Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο και προπονητή σαν τον Δημήτρη. Από την πρώτη στιγμή όλοι τον αφήσαμε ελεύθερο να πράξει αυτό που ήθελε. Θα ήμασταν μαζί του ό,τι και αν επέλεγε. Όμως αρνήθηκε την πρόταση της Τάου. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος πόσο σημαντική είναι η παρουσία του και η απόφαση του. Αυτό ο άνθρωπος αρνήθηκε την Τάου για να μείνει στον Παναθηναϊκό και κάποιοι τόλμησαν να αμφισβητήσουν την πρόταση. Όσοι το λένε αυτό είναι μαλάκες και γράψ΄ το όπως ακριβώς το λέω! Ο Κερεχέτα καταλαβαίνει πολύ καλά το μπάσκετ και δεν είναι τυχαίο ότι έκανε σαν τρελός για να τον πάρει πρώτο προπονητή».

απο

http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=58907

Ωχ! Δεν το ήξερα για τον Ιτούδη ότι τον ήθελε η Ταού.
Μπα, ψέμματα θα’ναι :lol: #-o :stuck_out_tongue:

(Ο Ιτούδης είναι ο επόμενος προπονητής του Βάζελου, και μελλοντικά και της Εθνικής…Cozy speaking)

Toυ βαζελου ναι.Για την Εθνικη θα περιμενει καποια χρονακια,αμα φυγει ο Γιαννακης(και ερθει στην Αριαναρα :smiley: ) πιθανως να αναλαβει ο Λευτερακης.

προφανώς αναφέρεται στο πιο μακρινό μέλλον ο cozάκος

?Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς. Το μεγαλύτερο ταλέντο του σέρβικου μπάσκετ συμφώνησε να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια?.

Ουίχου. Πάμε μωρή ομάδα.

Αντε και ο βασικος point guard με το καλο…