Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Βασικά αυτό που είπε είναι ότι είναι έτοιμος να αφήσει το NBA,όχι ότι στα σίγουρα θα συμβεί κάτι τέτοιο.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνει Utah Jazz.Αναρωτιέμαι αν το πρόβλημα ήτανε με την ηγεσία της ομάδας ή κάποιο συμπαίκτη του.

Πάντως,ούτε ο ΠΑΟ ούτε ο Ολυμπιακός έχουν νομίζω περρισευμα για να πάρουν ένα τόσο ακριβό παίκτη.

O Oλυμπιακος οντως δεν εχει αλλα του βαζελαουα του περισσευουν

Δεν ενοώ μόνο οικονοικά,και στο ρόστερ,θα ξαποστείλουν όσους καινούργιους πήρανε και κάνανε προγραματισμό πάνω τους για το πώς θα παίξουν για οποιονδήποτε παίκτη.Έχουνε πλήρες ρόστερ.

Noμιζω οτι ο συγκεκριμενος παιχτης χωραει στο ροστερ οποιασδηποτε ομαδας

Ικανότητες σίγουρα έχει.
Αν προσαμοστεί στο στύλ παιχνιδιού και τη φιλοσοφία της ομάδας,τότε ναι.Κάτι μου λέει πως ο συγκκριμένος παίκτης είναι κάπως εγωκεντρικώς για την συγκεκριμένη ομάδα.

Από ότι άκουσα θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του

Τσεκάρετε αυτό

http://www.supersport.gr/basketball/a1/default.asp?aid=132822

Αν το άθρο είναι σωστό,εξηγεί πολλά.Νομίζω όμως δίχνει και διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα στους 2 συλλόγους.

Αυτόν κλείσαμε…

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10600&subid=2&pubid=576791

Βασικά δεν την κόβω καλή μεταγραφή. Σκούνι Πεν νο2 μου μυρίζει…

Κοίτα, έτσι κι αλλιώς, έχουμε κι άλλους δύο ικανούς play maker. Οπότε από τι στιγμή που παίζει και 2άρι, δε θα χρειάζεται να παίζει ως οργανωτής για παραπάνω από 15 λεπτά ανά παιχνίδι. Είναι πολύ καλός σκόρερ και αυτό μετράει.
Εγώ νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Παίζει δύο θέσεις, έχει εμπειρία από Ευρώπη και Ελλάδα και σκοράρει.

Το θέμα είναι ότι εδώ και 7 χρόνια ο Ολυμπιακός χρεάζεται ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ εγνωσμένης αξίας που να μπορούν να προσφέρουν άμεσα…

Αν είναι δυνατό να έχουν οι άλλοι Διαμαντίδη και να μην έχουμε εμείς ισάξιο, ντροπή δλδ…

1. Ο Διαμαντίδης δεν έχει ισάξιο.
  2. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν έψαξαν για να βρουν κάποιον καλύτερο. Επίσης ο Τεόντοσιτς ήταν φοβερή μεταγραφή και θα το δεις.
  1. Υπάρχουν και οι Παπαλουκάς και Γιασικεβίτσιους, να μην κοιμούνταν οι δικοί μας. :wink:

2. Μακάρι ρε Κωστή!

E, οχι ρε παιδια, τι να κανουμε κι αλλον σκορερ? Οργανωτη να μοιραζει ασιστ θελαμε. Οσο καλες μεταγραφες κι αν καναμε αυτη η τελευταια μου τα χαλαει πολυ. Γιατι να μην κραταγαμε τον Πεν αν ηταν να παρουμε εναν ιδιο παικτη?

Τον Διαμαντίδη δεν τον πήραμε πριν το βάζελο, για 50.000 ευρώ. Τότε που ο Ηρακλής πούλαγε για να ξεχρεώσει. Είχε καβούρια στη τσέπη ο κύριος Κόκκαλης για το μπάσκετ. Το άφησε σε ελεύθερη πτώση το μπάσκετ γιατί δεν έδινε τα λεφτά του ποδοσφαίρου και από τότε προσπαθούμε.
Τέλος πάντων, γιατί ξεφεύγουμε, η θέση του πλέι μέικερ είναι πολύ σημαντική και εγώ πιστεύω ότι ο Τεόντοσιτς θα είναι ο νέος Μίλαν Τόμιτς. Θετικό το ότι ο Μασιγιάουσκας είναι πολύ ανεβασμένος και θα δούμε άλλον Μάτσας φέτος.
Προσωπικά θεωρώ μεγάλη μαλακία που διώξαμε το Ζιζιτς. Ειδικά που ο Ρόμπερτς δεν δείχνει να είναι κάτι το σπουδαίο και θα παίζει μόνο Ευρώπη. Τσάμπα παιχτης δηλαδή και δώσαμε έναν από τους καλύτερους μας στον νο1 αντίπαλό μας.

Το διαρκείας ψήνομαι να το πάρω πάντως… :smiley:

Ο Ρομπερτς ειναι καλη μεταγραφη γιατι ειναι ριμπαουντερ, κατι που δεν ειχαμε δλδ. Ο Ζιζιτς μπορουσε να μεινει και να μην παιρναμε Τσακαλιδη…

Επιμενω οτι αν παρουμε Γκριρ τελικα, θα ειναι πολυ κακη μεταγραφη…

Μα ρε Χρήστο, το ότι σκοράρει δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να οργανώσει κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό για ένα play maker να μπορεί να τελειώσει μια φάση. Και αυτός μπορεί. Άσε που χειρότερος από τον Πεν στην οργάνωση αποκλείεται να είναι.
Πιστεύω ότι το κενό του Ζίζιτς δε θα φανεί.
Κι εμείς το ψήνουμε το διαρκείας. Για να δούμε…8)

Κι ομως κι ο Πεν πχ. ηταν πρωτος σκορερ της Ευρωλιγκα πριν ερθει σε μας. Αλλο ο playmaker να μπορει να τελειωσει μια φαση κι αλλο να κραταει την μπαλα τον περισσοτερο χρονο στα χερια του και να παιρνει μεγαλυτερο μερος των προσπαθειων…

Τεσπα, νωρις ειναι ακομα, θα φανει τι φρουτο ειναι. Απλα σαν στατιστικα και περιγραφη νομιζω οτι φερνουμε εναν Πεν νο2 οποτε γιατι να μη συνεχιζαμε με τον κανονικο Πεν που ξερει και την ομαδα πλεον?

Γιατί άμα ξαναέβλεπα τον Πεν να παίζει στο Θρύλο θα πηδούσα από το μπαλκόνι :stuck_out_tongue: