ρε Thorgal δεν προσπαθώ να υποτιμήσω την μεταγραφή σας, ούτε γενικά τις μεταγραφές του. Κρίνω βάση αυτών που έχω δει. Και πρόσεξε τι γράφω. Αμυντικογενής ομάδα ειστε κατά κύριο λόγο και μετά επιθετικογενής. Πρώτα στηρίζεστε στην αμυνά σας. Ετσι νικάτε και όχι βάση επίθεσης και μόνο. Θα βάλετε πόντους και αρκετούς, αλλά λόγω πρώτα της πολύ καλής άμυνας. Άλλωστε το μαρτυράνε τα στατιστικά σας. Επιθετικά παίζατε όταν είχατε το Γκάλη. Εκείνη την εποχή.
Βασικά ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς είναι προπονητής που πιστεύει ότι αν η άμυνα είναι σκληρή οι πιθανότητες είναι υπέρ του.Αν είχε ο ΠΑΟ τον Γκέρσον θα προσπαθούσε να τον κάνει επιθετικό.
ΟΚ, ετσι το δεχομαι. Οπως το λες τωρα ναι, το εξηγεις λογικα και εχεις δικιο. Εγω σχολιασα τη φραση “ο ΠΑΟ ειναι απο τη φυση του αμυντικογενης ομαδα” που την ακουω σε ολα τα αθληματα ανεξαιρετως. Λες και υπαρχει καποια μεταφυσικη πηγη δυναμης που εχει ορισει πως οσοι παιχτες γενιουνται για να παιξουν στον ΠΑΟ θα εχουν ανεπτυγμενες περισσοτερο τις αμυντικες τους ικανοτητες παρα τις επιθετικες-δημιουργικες!
Να μου πεις πως ο ΠΑΟ στην μπαλα πχ τα τελευταια 8 απο τα 10 χρονια εχει παιξει αμυντικα λογω προπονητων, ροστερ κλπ το καταλαβαινω αλλα το να ακουω (οχι απο εσενα, απο αλλου το εχω ακουσει…) πως ο ΠΑΟ παιζει αμυντικα παντου και παντα και αυτο δεν γινεται να αλλαξει ε, μου φαινεται καπως… γαμάτο!!!8O 8O 8O
Anyway, no offence mate!
Ο ΠΑΟ παίζει πραγματικά σύγχρονο μπάσκετ με επιθετική άμυνα που δίνει πόντους,κι όχι αντιμπάσκετ τύπου Μάλκοβιτς,Ιωαννίδη κλπ…
Αληθεύει ότι μάλλον περιορίζεται ο Ρόμπερτς στον ΟΣΦΠ μόνο ευρωλίγκα (ή και εντελώς δρόμο) επειδή δεν του πολυαρέσει του Πίνι?
Ποιος κάνεις τις μεταγραφές κείθε?:-k
Αντιμπάσκετ έπαιζε ο Μάλκοβιτς κυρίως στη Λιμόζ. Θυμάμαι τα μπουκετίδια του Μπιλμπά πολύ καλά χεχεχε. Ο Ιωαννιδης αντιμπάσκετ όμως? Διαφωνώ, ίσως λίγο στην ΑΕΚ.
Για τον Ρόμπερτς αληθεύει. Νομίζω το ανέφερα χτες. Μην φύγει και νύχτα… Τις μεταγραφές τις κάνει κατα κύριο λόγο ο Αγγελόπουλος και με τη σύμφωνη γνώμη του Γκέρσον, αλλά να σου πω απλά ότι όταν ο Γκέρσον ήταν στξην Μακάμπι, τις μεταγραφές τις έκανε ο Μπλατ. Ο Γκέρσον είναι καλός στο κουτσάρισμα. Όντως η επιλογή αυτή θα του χρεωθεί να ξέρεις, γιατί για τα “μάτια” του Ρόμπερτς (ενός καθαρού 4αριού όπως είπε) χάσαμε τον Ζίζιτς, τον καλύτερο παίχτη μας που ταίριαζε και γάντι σε μας. Όσο για αυτό Rudolf έχεις δίκιο 100%.
Ποιος Σαρας μωρε? Σιγα τ’ αυγα…
Εχω τρια κανονια στην ομαδα: Γκριρ, Ματσε, Γουντς. 100αρες σε καθε ματς!!!
ChrisP,100 πόντοι θα πέφτουν,αρκεί να δίνει ο ένας τη μπάλα στον άλλο:p :lol:
Τελίωσε τη καριέρα του ο μεγάλος-και σε ηλικία και σε προσφορά-Βλαντιμίρ Ντίβατς.Υπήρξε παίκτης των Lakers σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα,και την κράτησε ψηλά,όπως και βασικό στέλεχος στα καλά χρόνια των Sacramento Kings,της μοναδικής ουσιαστικά ομάδας που κατάφερε να απειλίσει την αυτοκρατορία των Lakers την εποχή που ο Shaquille O’ Neal και ο Koby Bryant μεγαλουργούσαν μαζί.
Πω πω άρχισαν τα όργανα…
http://www.sportnet.gr/showreport.asp?sport=1%20&countryID=41&champID=16&reportID=141447
Σωστοτατος ο Πινι! (εκτος απο τη μαλακια που ειπε οτι ο Σπανουλης ειναι καλυτερος του Γιασικεβιτσιους)
Εχμ,βλακία έκανε και είπα τέτοια πράγματα,αν η ομάδα δεν βγεί φέτος και ο ΠΑΟ πάρει ξανά το τίτλο,τότε δεν νομίζω να τον βοηθήσει πολύ αυτό το στύλ.:roll:
Υ.γ.Ειδικά αυτό το ο Παναθηναικός μας φοβάται και καλά κάνει,δεν νομίζω ότι θα του βγεί σε καλό.
Τι του’κανε και Πίνει και φέτος ρε!!!
Ναι,οκ,o Γκριρ καλύτερος του Σάρας?
α,ναι μωρέ,για αυτό τον έκλεισαν από την αρχή,πριν από Σάρας και Μπελ…σωστά…
Κλασσικος Γκερσον…:lol:
Αλλα οντως το οτι ο Γκριρ ειναι καλυτερος ειναι αστειο αφου στην ουσια ο Γκριρ εναλλακτικη του Σαρας ειναι και του Μπελ.
Και αυτο που ειπε οτι ο ΠΑΟ φοβαται ειναι ανεκδοτο…
Ε,μιά ανυσιχεία την έχει,ο Ολυμπιακός φέτος άλλωστε είναι πιο δυνατός φέτος:wink: Μπορεί να μην τρέμει κιόλας,αλλά δεν είναι όπως άλλες χρονιές που το είχε εξασφαλισμένο απ’ την αρχή.
Εννοειται οτι πλεον ο Ολυμπιακος ειναι καλη ομαδα και οτι δεν ειναι σιγουρο πρωταθλημα, αλλα το φαβορι ειναι ο ΠΑΟ για πολλους λογους και αν καποιος φοβαται αυτος ειναι ο ολυμπιακος ειδικα μετα τη μεταγραφη του Σαρας.
Καλά εκεί κολήσατε? Οτι ο Γκριρ είναι καλυτερος απο το Σάρας? (αν και είπε οτι είναι εξίσου καλόςς, τέσπα, το ίδιο παπαριά είναι και πάλι)
Εδώ είπε οτι ο ΠΑΟ έχει 2 γκαρντ καλύτερα απο τον Γιασε αυτή τη στιγμή!!! Ακόμα και ο Διαμαντίδης είναι μικρότερο μέγεθος σε σχέση με το Λιθουανό.
υπομονή και θα δούμε στο παρκέ τι θα γίνει…αντε μην αμολύσει ο Γουντς κανα πιτμπουλ και αρχίσει το τρέξιμο
έχουμε και Μάτσας υγιή φέτος , να γυρίσει και ο Σόφο όπως πρέπει (αν γυρίσει) και τα ξανα λέμε
ε,ναι,μην τα ισοπεδώσουμε όλα,μια χαρά ομάδα ο ΟΣΦΠ φέτος.
ανεβαίνει επίπεδα το ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία και μόνο τέτοιων παικτών (Σάρας,Μάτσε κλπ)
Μάλλον μόνο ο τελικός θα ανέβει…όχι το πρωτάθλημα
Όχι ακριβώς.Εντάξει,επέστρεψε και η ΑΕΚ πιο δυνατή-αν και όχι παντοδύναμη,αλλά είναι μια καλή νέα αρχή-,και ο Άρης μπορεί να απειλίσει φέτος,και ο Πανιώνιος,ο ΠΑΟΚ.Καλό πρωτάθλημα θα έχουμε.
Γιατί, ο Γκρίρ, χωρίς να τον έχω δεί, αλλά από τα στατιστικά του, συγκρίνεται με Σάρας?
Και ο Σπανούλης δεν νομίζω να είναι καλύτρεος του, ίσως να είναι ισάξιος του ο Διαμαντίδης…
Εγώ πάλι πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε πρωταθλητή ΠΑΟ και δευτεραθλητή ΟΣΦΠ…
Κάτι άσχετο. Στο μπασκετ η Ξάνθη μέχρι στιγμής σε κύπελλο-φιλικά έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία. Ελπίζω να κάνει την μεγάλη έκπληξη στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 και να κερδίσει την άνοδο…
Ο Διαμαντιδης ειναι σιγουρα στα ιδια επιπεδα με Γιασικεβιτσιους. Απλα ειναι ο χαρακτηρας του τετοιος που λιγοι θα το καταλαβουν. Αν ζητουσε κι αυτος 3,5 εκατομμυρια το χρονο κι αλλαζε ομαδες κατακτωντας τιτλους θα γινοταν φανερο. Εκτος κι αν θεωρειτε οτι δεν θα βρισκε ομαδα να του δωσει τοσα λεφτα… Ειδικα οσο βελτιωνεται στην επιθεση μπαινει για μενα στην καλυτερη 5αδα Ευρωπαιων.