Στον ΠΑΟ με Ζοτς δεν υπήρξαν ποτέ φίρμες κι ούτε θα υπάρξουν.
Φυσικά και δεν είναι αήττητος ο ΠΑΟ με Σάρας.
Ποια ακριβώς είναι η αλλαζονεία?:-k :-k :-k
Πήραμε ένα φοβερό παίκτη που ΔΕΝ μπορούσε να πάρει ο ΟΣΦΠ…
Χεχ. Μάλιστα.
Ο ΠΑΟ επί Ζοτς δεν είχε ποτέ παίχτη αξίας 3.5 εκτ ευρώ το χρόνο. Ούτε παίχτη με το εκτόπισμα (σαν όνομα) του Γιασκεβίτισιους
Πως το δικαιολογείς αυτο?
τον είχε πλησιάσει δίνοντάς του λεφτά που δεν του έδινε κανείς.υπήρχαν δημοσιεύματα και για προσύμφωνο.την κατάληξη όλοι την ξέρουμε.
από το 99 που είναι ο Ζοτς,άλλα συμβόλαια τότε,την πρώτη χρονιά 3 βεντέτες ήταν στην ίδια πεντάδα,Ντέγιαν,Κάτας,Ρέμπρατσα!
το 2002 Ίμπο,Μούλα,Ντέγιαν…όλοι αυτοί ήταν το ίδιο βεντέτες όσο κι ο Σάρας,ανάλογα με την εποχή βέβαια ε
Ρε μην δικαιολογείσαι…Αφού αυτό που ουσιαστικά λένε ότι αν είχαν πάρει οι γαύροι τον Σάρας τότε θα ήταν υπερομάδα και θα μας είχαν ένω τώρα που έρχεται σε μας είναι βεντέτα και θα μας διαλύσει την ομάδα…
Αστούς να λένε τώρα γιατί τον Μαι…
Τα συμβόλαια που είχαν οι βεντέτες που αναφέρεις ηταν κοντά σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.
Τώρα ο Γιασκε παίρνει όσα ο Διαμαντίδης και ο Ζοτς παρέα. Μιλάμε για ανοιγμα της ψαλίδας όσο δεν πάει.
Επίσης, επιμένω,κανείς δεν είχε το όνομα του Σάρας. Κάτσε καλά, πριν παέι ΝΒΑ ήταν το απόλυτο γκαρντ της Ευρώπης μακράν του 2ου. Και αυτό είναι που εξαργυρώνει τώρα με 3,5 μύρια το χρόνο.
Όσο για το θρύλο, αν παρουμε γραμμή τα δημοσιεύματα των εφημερίδων, ναι, έχεις δίκιο. Αλλά υπάρχει πολύ παρασκήνιο γυρω απο την υπόθεση της μη μεταγραφής του, το οποίο μόνο σε υποθέσεις μπορει να μας οδηγήσει (του στυλ, είναι τσακωμενος με τον Ματσας και τον Πινι ο Σάρας, οι Γιαννακοπουλοι εδωσαν όσα όσα για να χαλάσουν τη μεταγραφή, ο μάνατζερ του Σισκα που είναι και μάνατζερ του Σάρας έστησε τη δουλειά κτλ κτλ.)
ιστορίες για αγρίους με άλλα λόγια
είναι μια κίνηση πάντως που δείχνει το μεγαλείο του ΠΑΟ.
αυτά πρέπει να αποδειχθούν στο παρκέ βεβαίως.
rudolf από ένα σημείο και μετά, ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε με τον Σάρας, και άρχισε να ασχολείται με τον Μπελ, και αυτό έγινε πολύ πριν ασχοληθεί ο Παναθηναικός μαζί του. Είναι πολύ καλό για σας να λέτε ότι πήρατε παίχτη που δεν μπορούσαμε εμείς, γιατί έτσι σας αρέσει να μας πικάρετε (πως θα πουληθούν διαρκείας και πρασινοφυλλάδες). Ο Ολυμπιακός άλλαξε ρότα, επειδή δεν ήθελε ο Σάρας να έρθει στον Ολυμπιακό. Από κει και πέρα έκανε ο βάζελος τις κινήσεις του και τον πήρε, δεν ασχολιόταν οταν θέλαμε και μεις. Έτσι έχουν τα γεγονότα. Τη Δευτέρα έχει και συνέντευξη τύπου νομίζω, όπου θα δώσει και περισσότερες λεπτομέρειες.
Οπως είπες στο παρκέ ο καλύτερος… Αν και η καλύτερη μεταγραφή σας, είναι πάντα οι μπούκες του Παυλίτου στους διαιτητές… χεχεχεχεχεχε.
απλά σκέψου τι θα γινόταν αν έπαιρνε πέρσι τον Αύγουστο ο Σώκρατες τον Σαβιόλα…
θα είχατε περισσότερη γκρίνια στην μπάλα και τα γνωστά Παύλο θεέ πάρε την παέ… Αν και νομίζω ότι με αυτή τη μεταγραφή πάλι τα ίδια θα λένε οι πιο πολλοί… Πάντως ο κοντός μπήκε μέσα 16 εκ ευρώ μόνο κ μόνο για να είναι η ομάδα του πιο δυνατή και αυτό το παραδέχομαι, χαλάει τα λεφτά του για την ομάδα του, όχι σαν κάποιυς άλλους με καβούρια στη τσέπη… χεχεχεχεχε.
εννοώ τι θα γινόταν από τους Ολυμπιακούς…
ιδεα…μιας και μιαλτε για μπασκετ με ζηλο…δεν κανονιζουμε κανα ραντεβου για κανα διπλακι,μπασκετακι???οπως και με το ποδοσφαιρο???..να μαζεθτουμε 10-14 κ να παιξουμε…χρονια εχω να παιξω διπλο…εεε???..αν συμφωνειτε ας ανοιξει καποιος thread…:!:
Ρε σεις τι καθεστε κι ασχολειστε με Σαρας, εδω ηρθε η παικτουρα Lynn Greer!!!
Απο sportfm.gr
Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια είναι και τυπικά ο Λιν Γκριρ. Η απόκτηση του 28χρονου γκαρντ ανακοινώθηκε επίσημα από τους «ερυθρόλευκους» και ο ίδιος, ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στην Ελλάδα, ήρθε αποφασισμένος να πετύχει και να μείνει για πολλά χρόνια.
«Δεν ήταν τα χρήματα που με φέρνουν στον Ολυμπιακό. Σίγουρα, η πρόταση ήταν πολύ μεγάλη και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ, αλλά μην ξεχνάτε ότι είχα εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ήρθα γιατί πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα κι επειδή πιστεύω ότι θα έχω τη δυνατότητα να δείξω αυτά που μπορώ να κάνω. Κάτι που δεν είχα στο Μιλγουόκι», τόνισε ο αριστερόχειρας άσος, που αποκάλυψε πως συμβολή στο να πειστεί να έρθει στον Ολυμπιακό είχε ο… Τσάρλι Μπελ (!), ο οποίος μπορεί να μην υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους», αλλά έμεινε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την… αυτοψία που έκανε στην ομάδα του Πειραιά. «Μίλησα με τον Μπελ και μου είπε τρομερά πράγματα για την ομάδα. Σίγουρα, έπαιξαν σημαντικό ρόλο όσα μου είπε. Αν ο Τσάρλι δεν είχε πάρει αυτό το καταπληκτικό συμβόλαιο στο ΝΒΑ, τώρα να ξέρετε ότι θα ήταν παίκτης του Ολυμπιακού».
Όσο για το ποιους παίκτες γνωρίζει από τη νέα του ομάδα, ο Γκριρ, που πέρασε στο παρελθόν από τη Νήαρ Ηστ, είπε: «Ξέρω πολύ καλά τον Γουντς, που είναι καταπληκτικός παίκτης και τον Ρόμπερτς από το ΝΒΑ και το κολέγιο. Ξέρω τον Ματσιγιάουσκας από την Τάου και φυσικά τον κόουτς Γκέρσον. Όταν ήμουν στη Σλασκ, όλοι ήθελαν να παίξουν γι’ αυτόν στη Μακάμπι. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του».
Τέλος, μιλώντας για τις φιλοδοξίες του, είπε: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στην ομάδα. Έφερα τόσες πολλές αποσκευές γιατί θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Είμαι πιο ώριμος από τη χρονιά που έπαιξα στη Νήαρ Ηστ κι αυτό θα το διαπιστώσετε όλοι. Δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει το πρωτάθλημα, την Ευρωλίγκα και κυρίως νίκες επί του Παναθηναϊκού. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρουμε».
Ο Λιν Γκριρ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ισπανία παρέα με τον αρχηγό Μανώλη Παπαμακάριο, που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε με τους αχίλλειους, τον Μίλος Τεόντοσιτς, που έχει στα χέρια του την αθλητική βίζα και τον Χρήστο Σταυρόπουλο. Και οι τρεις αναμένεται να είναι στη διάθεση του Πίνι Γκέρσον για το φιλικό της Παρασκευής με την Κίεβ, στην Τζιρόνα.
To προφίλ του Γκριρ
ΟΝΟΜΑ: Λιν Γκριρ
ΥΨΟΣ: 1.88
ΗΜ. ΓΕΝ.: 23/10/1979
ΘΕΣΗ: Γκαρντ
ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Τεμπλ (1999-02), Νηαρ Ηστ (2002-03), Γκρινβιλ (2003), Σλασκ Βρότσλαβ (2003-04), Ντιναμό Μόσχας (2004-05), Νάπολι (2005-06)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Πανεπιστημιακή ομάδα των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2001. Ένα κύπελλο Πολωνίας με τη Σλασκ Βρότσλαβ το 2004. Ένα κύπελλο Ιταλίας με τη Νάπολι το 2006.Τα στατιστικά του…
2006-07
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ: 4,1π., 27/32 (84%) Β., 43/89 (49%) 2π., 18/52 (35%) 3π., 27 (0,7ρ.), 1,3ασ., 0,4κλ., 0τ. σε 41 αγώνες.2005-06
ΝΑΠΟΛΙ (ΙΤΑΛΙΑ): 22,1π. 292/320 (91,3%) Β., 161/304 (52,9%) 2π., 97/201 (48,3%) 3π., 87 (2,2ρ.), 3,8ασ., 1,5κλ., 0,08τ. σε 40 αγώνες.2004-05
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ (ULEB CUP): 12,1π. 32/35 (91,4%) Β., 23/47 (48,9%) 2π., 22/41 (53,7%) 3π., 14 (1,3ρ.), 1,9ασ., 0,6κλ., 0τ. σε 11 αγώνες.2003-04
Σλασκ Βρότσλαβ (Ευρωλίγκα): 25,1π., 89/99 (90%) Β., 80/168 (47,6%) 2π., 34/82 (41,5%) 3π., 44 (3,1ρ.), 5,5ασ., 1,5κλ., 0,1τ. σε 14 αγώνες.2002-03
ΝΗΑΡ ΗΣΤ: 16,7π., 81/93 (87,1%) Β., 48/114 (42,1%) 2π., 19/58 (32,8%) 3π., 35 (3,1ρ.), 2,2ασ., 1,2κλ., 0,08τ. σε 14 αγώνες.
GREENVILLE: 9,3π., 25/34 (73,5%) Β., 36/67 (53,7%) 2π., 8/25 (32%) 3π., 21 (1,6ρ.), 2,1ασ., 0,4κλ., 0,08τ. σε 13 αγώνες.2001-02
|TEMPLE: 23,5π., 170/198 (85,9%) Β., 130/304 (42,8%) 2π., 96/245 (39,2%) 3π., 96 (3,1ρ.), 4,2ασ., 1,7κλ., 0,2τ. σε 31 αγώνες.2000-01
TEMPLE: 18,2π., 164/189 (86,8%) Β., 134/322 (41,6%) 2π., 81/214 (37,9%) 3π., 132 (3,6ρ.), 5,5ασ., 2,1κλ., 0τ. σε 37 αγώνες.1999-00
TEMPLE: 12,3π., 67/82 (81,7%) Β., 66/149 (44,3%) 2π., 69/172 (40,1%) 3π., 85 (2,5ρ.), 1,9ασ., 1,1κλ., 0τ. σε 33 αγώνες.
Kρέμασε οριστικά τα παπούτσια του ο Ράμπο…
οχι.απ’οτι ξερω ο παναθηναικος ασχολειται 2 μηνες με τον σαρας.στην αρχη εκανε προταση στον παπαλουκα ο οποιος την αποδεχτηκε και πηγε μεχρι την Μοσχα να δει αν εχει ρητρα στο συμβολαιο του για να μπορεσει να φυγε(αυτο εγινε οταν επαιξε η ελλαδα με την μικτη ευρωπης)ι.τελικα δεν ειχε και απο τοτε κοιταγαμε τον σαρας.απλα ποτε δεν βγηκε το θεμα προς τα εξω.
Επισης φημες αναφερουν οτι ο ΠΑΟ συμφωνησε σε ολα με τον Νοβιτσκι κι εδινε οσα ηθελαν οι Μαβερικς για να τον αποδεσμευσουν. Αλλα δεν ηθελε η συζυγος του να φυγουν απο ΗΠΑ. Ατιμες γυναικες…
Ο Γκριρ έχω την εντύπωση ότι στη Νήαρ Ήστ είχε αποτύχει…
όχι άφησε να δει πρώτα πως θα πάει το θέμα με τον Ολυμπιακό και παρακολουθούσε τις εξελίξεις. Όταν ο Ολυμπιακός στράφηκε στον Μπελ έκανε κίνηση. Αυτό για τον Παπαλουκά πρώτη φορά το ακούω, δε θυμάμαι να το διάβασα κάπου. Ξέρω ότι του είχε κάνει ο Ολυμπιακός και είχε πει κιόλας κάτι ο Παπαλουκάς. Πάντως δύσκολα θα τον δεις στα πράσινα, ήταν πολύ γαύρος…
ο Συριγος το’χε πει.λεει οτι του δωσαν λευκη επιταγη και του εδειξαν οτι τον ηθελαν πολυ και γι’αυτο ειχε παει να δει αν εχει ρητρα για να μπορει να μεινει ελευθερος