Και ποιος εδώ μέσα μίλησε για τους τίτλους του ΠΑΟ τα τελευταία 10 χρόνια? Εσύ μίλησες πρώτος και το έθεσες ως επιχείρημα λες και κάποιος τις ακύρωσε τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες του ΠΑΟ… Εσύ φοβάσαι μη πούμε κακό λόγο για τις επιτυχίες του ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια. Εμείς (εγώ τουλάχιστον σίγουρα) δεν έχω καν αναφερθεί σε αυτό το θέμα…
Λάθος πέρα ως πέρα… Πρώτον γιατί δε το κράτησε όρθιο όταν ο ΠΑΟ είχε 8 στους 10 μη Έλληνες στο ρόστερ του και δεύτερον, γιατί και τη πυρκαγιά στη Πελοπόννησο να είχε σβήσει μόνος του, δε σημαίνει ότι του επιτρέπουμε να προσπαθεί να καταλύσει τους κανόνες…
Και επαναλαμβάνω, γιατί απάντηση δεν έλαβα. Πότε άλλοτε άκουσες να σβήνεται μέχρι και η ποινή των 5 παρατηρήσεων?
Βασικα ηθελα να γραψω μονο για τον χθεσινο αγωνα… Μπορει να γελατε αλλα πολυ θε θελατε να ειστε εκει. Οπως πολυ θα θελατε να ειναι η δικη σας ομαδα παρουσα στην αναμετρηση Πρωταθλητων Ευρωπης με Πρωταθλητων ΝΒΑ…
Η διαφορα μεγαλη, ναι, δεν διαφωνει κανεις. Προσωπικα ομως βλεποντας το παιχνιδι αντι να διασκεδασω (δεν περιμενα ετσι κ αλλιως να κερδισουμε) εκνευριστηκα. Δεν ειναι δυνατον να δειχνεις μεγαλυτερη αυστηροτητα στην εφαρμοφη των κανονισμων του ΝΒΑ στον Παναθηναικο απο οτι στους Ροκετς. Ο Διαμαντιδης ειχε εκνευριστει απο τη αρχη γιατι καθε σταυρωτη τριπλα (δυναμη της συνηθειας, πως να αλλαξει σε ενα ματς) τη σφυριζανε βηματα. Καθε κινητο σκριν που στην Ευρωπη γινεται συνεχεια δινοταν επιθετικο ενω καθε φορα που αμυνομενος παιχτης μας καθοταν 3δευτερα στη ρακετα οι Αμερικανοι ριχνανε 2 βολες!#-o Δεν λεω, κανονισμοι του ΝΒΑ, σεβαστο, αλλα ρε φιλε δεν κρινοταν το δαχτυλιδι του πρωταθλητη χθες. Θυμαμαι στο ημιχρονο οι Ροκετς ειχαν εκτελεσει 30 βολες και ο ΠΑΟ…2!!!8O Και οταν ο Ομπραντοβιτς ζητησει λιγη χαλαροτητα σε ολα αυτα τα σφυριγματα του ριξανε 2 τεχνικες στην ιδια φαση και τον αποβαλανε!!! Ελεος, δηλαδη, θελανε να αποδειξουν κατι χθες? Δεν λεω οτι χασαμε ελω δαιτητων, ετσι κ αλλιως θα γινοταν και πιθανοτατα με διαφορα, αλλα αυτο το πραγμα ηταν εκνευριστηκο και χαλασε τη μαγεια του παιχνιδιου. Κριμα…
Παντως αυριο με τους Σαν Αντονιο πιστευω θα δειξουμε καλυτερα στοιχεια. Αφενως μεν οι παιχτες του ΠΑΟ θα ειναι πιο υποψιασμενοι τι παιζει με τους κανονισμους, αφετερου πιστευω οτι τωρα πλεον εχουν “ξεψαρωσει”…
Τωρα για τα αλλα τι να σχολιασω, μου προκαλουν αηδια και βγαζουν μια απιστευτη μιζερια. Μια μιζερια που χρονια τωρα απλωνεται σε ολοκληρο το ΣΕΦ…
Σιγουρα αδικη η αποφαση να πεσει η ποινη του ΠΑΟ. Ωραια, να του παρουμε τα 4 ευρωπαικα και να αποκεφαλιστει καθε οπαδος του που ηταν περσυ στον τελικο.#-o
Και οταν ο ρουντολφ σας την λεει για την μπαλα δεν το κανει επειδη οι ιδιαιτερες συνθηκες στα δυο αθληματα ειναι ιδιες. Απλως ειναι τουλαχιστον περιεργο ανθρωποι που ανεχονται επι μια δεκαετια νταβατζιλικια ορισμενων “αφεντικων” και κλεινουν αφτια και ματια σε καθε παρατυπια υπερ της δικης τους ομαδας να κραζουν και να οδυρονται σας χηρες επειδη η παραγκα του μπασκετ “χαριζει” πρωταθληματα στον ΠΑΟ. Και μαλλον εχει διαφορα να παιρνεις ενα πρωταθλημα σε ισοβαθμια ή να κερδιζεις ενα ντερμπι με πεναλτυ εξω απο την περιοχη απο το να κερδιζεις 3-0 στους τελικους και να ριχνεις 20 και 30 ποντους στην εδρα του αιωνιου αντιπαλου σου σχεδον καθε χρονο. Ισως και να εχει καποια σημασια οταν ο πρωταθλητης ερχεται καθε χρονο τελευταιος στον ομιλο του στην Ευρωπη απο το να εχει παρει 3 Ευρωπαικα σε 7 χρονια… Αλλα ξεχασα, και η ευρωπαικη παραγκα απο τον Παυλιτο ελεχγεται…
[QUOTE=samis;223206]1. Κατακρατέα αυτα που κάνουν οι κοντοί, αλλά εμενα με εκνευρίζει το γεγονός, ότι μόλις η ομάφδα τα δει μπαστούνια%
sorry, αλλά Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Χατζηβρετας και Σπανούλης δεν είχαν δείξει κάτι Ευρωπαικά. 1ος τους ευρωπαικος τίτλος ήταν το Ευρωμπάσκετ στο Βελιγράδι. Από τη στοφα της πρταθλήτριας Ευρωπης Ελλάδα, βοηθησανε να πάρετε το 4ο ευρωπαικό. Σίγουρα εξελίξανε το τρόπο παιχνιδιού τουςε αργότερα και στον παο, αλλά όχι πριν. το 2002 ήσασταν άλλη ομάδα. Και μην φοβάσαι δεν αμφισβητούμε τους τίτλους που πήρατε.
Φίλε μου έχουμε παίξει με Chicago Bulls του μέγιστου Michael Jordan.
Αν θες να μιλήσω για το χτεσινό ματς, θα ξαναπω απλά ότι η διαφορα είναι πολύ μεγάλη αλλα το μυαλό μας αδυνατεί να την καταλάβει. Σίγουρα έχει κι αλλη φιλολοσοφία το ΝΒΑ.Που να παιζε και ο Μακ Γρέιντι
πάντως…
Ναι χμ, δεν νομιζω οτι κλαφτηκα επειδη οι βολες ηταν ξερω γω 28-36 συνολικα… Αλλα 2-30 στο ημιχρονο ε, ειναι καπως! Αλλωστε αυτο σχολιαζαν και οι ιδιοι οι αμρικανοι στην αναπαυλα… Και δεν το λεω οτι εγινε εσκεμμενα αλλα γαμω τους κανονισμους τους. Για την αυστηροτητα στην εφαρμογη τους απο πλευρας ΠΑΟ μιλησα…
Το θυμαμαι το παιχνιδι με τους Μπουλς, το ειχα δει κιολας. Αλλα δεν βγηκα μετα να λεω α, τους κατεστραμμενους χασανε, μου θελανε και Μπουλς, καλα να παθουνε κλπ. Τετοια παιχνιδια ειναι τιμη και αυτο ειναι που πρεπει να καταλαβουμε.
Η διαφορα ειναι οντως μεγαλη αλλα οχι τοσο οσο φανηκε. Αν γινοταν το παιχνιδι πχ στο ΟΑΚΑ με ευρωπαικους κανονισμους (και τον Παυλιτο να κατεβαινει και να τα χωνει σε καθε φαση στα κορακια , ετσι για να γουσταρεις:p ) δεν ξερω αν θα χαναμε με πολυ μεγαλυτερη διαφορα των 10 ποντων…
Δεν θα πω άχρηστη την ομάδα του παναθηναικού, είπαμνε δεν είμαι και τρελος. Αλλά αυτό που τόνισα στο πρώτο μου post σημερα κ το ξαναλέω, είναι ότι η διαφορα είναι μεγάλη και ότι καμια Ευρωπαική ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο ΝΒΑ όσο κ να μικραίνει η ψαλίδα. Κάποια στιγμή θα ξανανοίξει κιόλας…
Αυτό με το Παυλίτο το είπες όντως για να με πικάρεις πάντως
Ο αγώνας με τους Bulls ήταν θεσμός.
Έχει τεράστια διαφορά να δέχεσαι πρόσκληση από ομαδάρες του NBA.
Καλά,30/2 βολές ποτέ δεν υπήρξαν…Και περισσότερα 3ποντα και περισσότερα 2ποντα από εσάς έγραφε υπερ μας η στατιστική.Τι σημαίνει?:-k :-k :-k
Κάρβου,δεν έχω ακούσει ποτέ για 5 αγωνιστικές
Έχω ακούσει για νερά που έστειλαν αδιάβαστους όλους τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ.
*samis,σου δίνω την εντύπωση παλικάρι μου ότι είμαι κανένας που δεν το κατέχει το άθλημα?Εγώ καθόμουν κι έβλεπα κάθε φιλικό της εθνικής τις χρονιές που είχαμε 0/3 στον όμιλο και coming home.Όταν την είχαν όλη γραμμένη και οι φυλλάδες πάθαιναν ντελίριο μόνο με το ποδόσφαιρο…Άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω και να έχω μια πιο σφαιρική και κατασταλαγμένη άποψη.
Ηθικό δίδαγμα είναι το εξής: ο Παναθηναϊκός δικαιολογείται να κάνει ζημιά στο μπάσκετ, γιατί ο Ολυμπιακός έκανε ζημιά στο ποδόσφαιρο, ο οποίος την έκανε ως αντίποινα για τη ζημιά που έκανε ο ο ΠΑΟ του Βαρδινογιάννη προηγουμένως, ο οποίος ΠΑΟ την έκανε τότε γιατί προηγουμένως ο Ολυμπιακός είχε τα σκήπτρα με το Γουλανδρή και τα 6 πρωταθλήματα στα 70ς, ο οποίος τότε έκανε με τη σειρά του τη ζημιά, γιατί η χούντα είχε στηρίξει τον ΠΑΟ που είχε φτάσει μέχρι το Γουέμπλει,κλπ…
Άρα δικαιολογείται και η οποιαδήποτε ομάδα θέλει στο μέλλον, να σοδομίσει τον ελληνικό επαγγελματικό αθλητισμό, γιατί ο ΠΑΟ έκανε τους κανόνες στο μπάσκετ ξέφραγκο αμπέλι…
Σόρυ παιδιά, εμένα τέτοιος πρωταθλητισμός δε μου αρέσει, αλλά αφού αρέσει σε εσάς τόσο που ψάχνετε τρόπο να τον δικαιολογήσετε κι όλας, εγώ περισσεύω. Σκόπευα να πάρω διαρκείας φέτος στο μπάσκετ, αλλά με αυτά που βλέπω λέω να μην παω. Έτσι κι αλλιώς ο κοσμάκης στα γήπεδα δε χρειάζεται. Υπάρχει ο Γιαννακόπουλος που στηρίζει το Ελληνικό μπάσκετ και ο Κόκκαλης που στηρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. “Όλο το έθνος προσκυνά, σώβρακα και φανέλες…”
Ρε ρουντι η διαφορα ειναι οτι για 5 αγωνιστικες και για το χαρισμα της ποινης τωρα και για τις βολες στα μεταξυ μας, δεν εχεις ακουσει απλα, τα βλεπεις με τα ματια σου. Ενω για τα νερα αμφιβαλλω καν αν ειχες ιδεα περι μπασκετ τοτε. Επισης εγω παρακολουθω μπασκετ απο το 1991 με τον Ζαρκο, με κανει πιο σχετικο με το αθλημα? Μαλλον οχι…
Είσαι λάθος εδώ.Κανείς δε στηρίζει τέτοιες αποφάσεις,εσύ ανέφερες πριν τη μείωση της ποινής ως κάτι πρωτόγνωρο,για αυτό απάντηση με περιστατικό του παρελθόντος.Να πάρεις διαρκείας γιατί το μπάσκετ που στήριξε ο Γιαννακό στα δύσκολα χρόνια,πλέον έχει και μια ισχυρή εθνική αλλά και τους Αγγελόπουλους που είναι πολλά κιλά μάγκες.
Τους τελικούς τα τελευταία χρόνια τους βλέπω στο ΟΑΚΑ μαζί με φίλο γαύρο.Ο οποίος απολαμβάνει το μπάσκετ υψηλού επιπέδου που έπαιξαν πέρσι οι δύο ομάδες.
Αναφέρομαι στο ποδόσφαιρο γιατί είναι αδιανόητο να πέφτετε από τα σύννεφα επειδή πάρθηκε αυτή η απόφαση.Πρώτη φορά είναι?:-k Κακώς,κάκιστα μειώθηκε η ποινή,μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Αυτό για τις βολές δε λέει απολύτως τίποτα κατά τη γνώμη μου.Αν δε κρίνεις μία μία τις φάσεις,τότε πως βγάζεις συμπέρασμα?Ο ΠΑΟ έπαιζε με κοντούς οι οποίοι παίρνου και ευκολότερα φάουλ με μπασίμο κλπ…
Ντάξει,για τις πέντε αγωνιστικές μην τα ξαναλέμε…
Το προβλημα τωρα ειναι οτι θα πρεπει να πεσει και η ποινη του Ολυμπιακου. Αλλα και καθε αλλης ομαδας που θα τιμωρειται. Αλλιως ολοι θα εχουν δικαιωμα να μιλανε για “σκανδαλο υπερ ΠΑΟ”…
Αυτό για τις βολές δε λέει απολύτως τίποτα κατά τη γνώμη μου.Αν δε κρίνεις μία μία τις φάσεις,τότε πως βγάζεις συμπέρασμα?Ο ΠΑΟ έπαιζε με κοντούς οι οποίοι παίρνου και ευκολότερα φάουλ με μπασίμο κλπ…
Μη με κανεις να ψαχνω για στατιστικα. Πρεπει να σουταρατε περιπου 25 τριποντα ανα παιχνιδι στους τελικους. Ποια μπασιματα? Μονο ο Μπετσιροβιτς αν εκανε κανενα αντε και ο Βουγιανιτς. Ουτε την μπαλα στους ψηλους δινατε για επιθεσεις, αντιθετα με εμας που παιζαμε πολυ περισσοτερο μεσα στο καλαθι…
Ξέρω τι συμβαίνει στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια,πιο πολύ απ’όσο νομίζεις:wink:
ένας riverman έχει πάντα και γνωριμίες ah!
συμφωνώ μαζί σου.επειδή μειώθηκε μια ποινή,μην ισοπεδώνουμε όλη την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.
δεν αξίζει το διαρκείας… Θα βλέπεις εκ των προτέρων πότε και που θες να πας, θα βλέπεις αν θα έχει κόσμο (οι οπαδοί του ΠΑΟ να μην ανησυχούν… πάντα θα έχουν κόσμο στις κερκίδες και έτσι όντως θα αξίζει το διαρκείας το δικό τους) και βλέπουμε…
Άσε που ξέροντας και τους δικούς μας οπαδούς, όσο θα βλέπουν τέτοια όργια να γίνονται και με τη λογική που είδαμε και σε αυτό το τόπικ, θα μας στέλνουν συνέχεια κεκλεισμένων των θυρών γιατί θα πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα, αφού τα ίδια κάνουν και οι Παναθηναϊκοί… Ας στηρίξει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που έκοψε το μπάσκετ μία ώρα αρχίτερα από τον Γκάλη και κάποτε είχε διώξει όλους τους Έλληνες της ομάδας για να φέρει τον Σκονοκίνι, τον Κοχ και τον Νικολά, για το καλό του ελληνικού μπάσκετ…