Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Ναι, τώρα έγινε “Κάθε Γιαννάκης” :lol:

Είναι ξενέρωμα να πάει ο Γιαννάκης στον Ολυμπιακό.

Δεν έχει σχέση με εθνικές και μλκιες.

Απλά είναι ξενέρωμα. Το γιατί είναι προφανές.

Αν πάει στον Ολυμπιακό πιστεύω πως θα φύγει από την Εθνική μετά το καλοκαίρι.
Από μία άποψη θα κάνει καλά, αφού θα φύγει ως πρωταθλητής και όχι σε παρακμή…

Οι αντιδράσεις και των 2 πλευρών στο όλο θέμα είναι κωμικο-τραγικές.

Απ’ τη μία η πλευρά των οπαδών(όχι των φιλάθλων) του Ολυμπιακού υπερβάλει σε βαθμό που καταντάει εκνευριστικό.Όχι,δεν νομίζω να τρέμουν στον ΠΑΟ σε αντίθεση με αυτά που έλεγε γνωστή αθλητική φυλλάδα(μια απο τις κόκκινες,όπως αντίστοιχα υπάρχουν και πάρα πολλές πράσινες).Με λίγα λόγια,πως μια καλή κίνηση και όσο αφορά την ουσία της αλλά κυρίως το ψυχολογικό και επικοινωνιακό κομμάτι της κάνει πολύ κόσμο να υπερβάλλει,τη στιγμή που δεν ξέρουμε ούτε καν αν θα καταφέρει ο Γιαννάκης να δημιουργήσει χημεία με τους παίκτες που έχει,ούτε αν θα έχει το επιθυμυτό αποτέλεσμα.

Απ’ την άλλη,διάφορα που διάβαζα σήμερα για τον Γιαννάκη απο πράσινες φυλλάδες είναι το λιγότερο ντροπή,μιάς και οι ίδιες φυλλάδες γράφανε τα καλύτερα για αυτόν πριν πο λίγο καιρό.Δλδ επειδή ο τύπος πάει να προπονήσει τον Ολυμπιακό έγινε ξαφνικά αντιπαθητικός ή μη-αξιόλογος?Τόσο εύκολα διαγράφεται η προσφορά κάποιου?

Τεσπά,εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι μακάρι να του βγεί του Γιαννάκη και να αρχίζει να παίζει καλύτερα ο Ολυμπιακός,για να δούμε ωραίο μπάσκετ.

Δεν ξέρω αν ο Γιαννάκης θα πετύχει, αλλά είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί σύντομα ξανά, ως ομάδα.

Καταρχάς από τους Έλληνες παίκτες πλέον θα πάρει το μάξιμουμ (μην ξεχνάμε ότι αν θέλουν να παίξουν Εθνική το καλοκαίρι θα πρέπει να είναι άψογοι στις υποχρεώσεις της ομάδας). Τον Μπλάκνεϊ τον ξέρει από το Μαρούσι. Ο Τεόντοσιτς, Βασιλειάδης και Σεϊμπούτις κοντά του θα μάθουν πολλά. Μην ξεχνάμε ότι παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά guard που είδε η Ελλάδα (και εξαιρετικά εύστοχος από το τρίποντο) και μπορεί να τους διδάξει πολλά. Είναι και καλή η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας για τον Σόφο.

Όπως και να έχει, γκρίνιαζα πέρσι που παραιτήθηκε το μοντέλο ομάδας που δούλευε ο Καζλάουσκας, για να έρθουν κάμποσοι λεγεωνάριοι, αλλά νομίζω ότι η επιλογή του Γιαννάκη δείχνει επιστροφή στο μοντέλο της σκληρής δουλειάς και εμένα μόνο χαρά μου προκαλεί. Άντε γιατί ο νεοπλουτισμός που δείξαμε τα τελευταία 2 χρόνια αγοράζοντας ό,τι Αμερικάνικο βρίσκαμε, δε μας οδήγησε πουθένα…

Διάβασα στο sportnet ότι θα ίσως να διώξει και Σφαιρόπουλο. Καλά μιλάμε για έγκλημα αν γίνει κάτι τέτοιο…

Το SportFM δεν αναφερει κατι τετοιο.
Τον Ελληνιαδη θα διωξουν απ’ οτι λεει καθως και τους Ισραηλινους βοηθους του Γκερσον.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Παναγιώτη Γιαννάκη ως προπονητή της ομάδας με διάρκεια συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Η ΚΑΕ εύχεται στον προπονητή κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και περιμένει από τους φιλάθλους να επιδείξουν υπομονή και αυτοσυγκράτηση και να περιβάλουν το νέο προπονητή και τους παίκτες με την απαραίτητη εμπιστοσύνη προκειμένου να επανέλθει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο δρόμο των επιτυχιών.

ΝΑΙ!!!

Ελπίζω ο Γιαννάκης να κάνει αυτό που έκανε και ο Ιωαννίδης το '92. Το Θρύλο ξανά μεγάλο.
Εμπιστεύομαι πάρα πολύ αυτό τον άνθρωπο. Κακά τα ψέματα, είναι ο πιο επιτυχημένος Έλληνας αθλητής / προπονητής, έχοντας κερδίσει σχεδόν τα πάντα και το σεβασμό όλων.
Για φέτος δεν περιμένω τίποτα, αλλά από του χρόνου ελπίζω στην Ανάσταση.
Το όνομά του και μόνο είναι ικανό να προσελκύσει μεγάλους παίκτες και αυτό είναι καλό. Ελπίζω να ανοίξει ο δρόμος και για επιστροφή Παπαλουκά…

Τώρα όσο για την Εθνική… Ως Ολυμπιακό με βολεύει να μην συνεχίσει μιας και αν το κάνει θα λείπει από ολόκληρη την προετοιμασία το καλοκαίρι που θα μπουν οι βάσεις για τη νέα ομάδα.
Η Εθνική όμως για μένα είναι πάνω από όλους και για αυτό θέλω να μείνει.

Ο Γιαννάκης νομίζω ακόμα και φέτος μπορεί να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα…

Έξω δύο μήνες ο Τσαρτσαρής!!! Πρέπει να μπει χειρουργείο για τους κοιλιακούς του. Ατυχία του ΠΑΟ…

Α μπράβο…εδώ τα λες όλα!!! Δεν το έχουν πετύχει αυτό και πολλοί Έλληνες αθλητές ή προπονητές!!! Ειδικά όσοι περάσαν απο ΟΣΦΠ και ΠΑΟ πάντα έιχαν πρόβλημα κοινής αποδοχής!!!

Στα θετικά και η επιστροφή του Μίλαν (ένας είναι ο Μίλαν).
Επιτέλους αρχίζουν και μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρα στο λιμάνι.

Πάντως (Τάσος) έχω την αίσθηση, ό,τι γίνεται τώρα στο τμήμα μπάσκετ ήταν δρομολογιμένο να γίνει το καλοκαίρι που μας έρχεται. Σα να επισπευθηκε μια διαδικασία που ήταν να γίνει. Ο λόγος φυσικά δεν είναι αλλός απο τον Πίνι ο οποίος είχε γίνει το κοκκινο πανί.
Δεν πιστευω δλδ οτι ξαφνικά οι Αγγελόπουλοι έβαλαν μυαλό λες και είναι τίποτα χθεσινοί.
Ξέρω γω…μπορει να κάνω και λαθος!!!

Γουστάρω να εχουμε πάλι εποχές αλά Ιωαννίδη (στο πιο μοντέρνο:p )…

Τώρα πήρα χαμπάρι ότι γύρισε ο Μίλαν!!! Μπράβο. Πολύ χάρηκα!
Πάντως όπως τα λες είναι. Η αλλαγή νομίζω ήταν δεδομένη για το καλοκαίρι…

Βαριεμαι να κοιταξω τις προηγουμενες σελιδες,γι αυτο το πεταω ετσι.

Τον ομιλο της Εθνικης στο Προολυμπιακο τουρνουα τον ειδατε?
Βραζιλια ον δε γουεη.Βαρεχαος.
Λεω να παρει Σχορτσιανιτη στην Εθνικη,να του τραβηξει ενα μπουκετο του φλωρου και μετα να τον διωξουμε.
Φατε τον!

Αυτή τη στιγμή ο Σόφο, με το στομάχι που έχει, τον Βαρεζάο τον τρώει για πρωινό…

Πολύ καλή κλήρωση και θα είναι κρίμα αν δεν περάσει η Ελλάδα.Η Ανγκόλα δεν νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω απο το να σταθεί με αξιοπρέπια.Όσο για Βραζιλία,αν ο Μπαρμπόσα συνεχίζει το παιχνίδι του και δεν δίνει ούτε μία πάσα απλά δεν έχουν τη παραμικρή ελπίδα.Τσεκάρετε τον Νενε αν παίζει,καλός και δυνατός ψηλός,μπορεί να φανεί επικύνδθνος αν του αφήσεις χώρο.Μακάρι να προλάβει να παίξει ο Σκορτσιανίτης.

P.s.ο Βαρεζάο έχει παχύνει,δεν θα χωράει οεο

Επ αυριο εχει και κυπελλο ε.
Ολυμπιακος - Αρης το πιο κρισιμο ματς,νοκ αουτ κιολας.Να δουμε αν θα υπαρξουν επιπτωσεις απο την αλλαγη προπονητη στον Ολυμπιακο(αρνητικες ελπιζω :roll: ) και αν θα μπορεσουμε να τις εκμεταλλευτουμε.

Ποσο πιο χαλια μπορει να παιξει ο Ολυμπιακος?

Α δεν ξερω,ελπιζω να παιξετε ΠΟΛΥ χαλια και να καειτε στην κολαση.Και να παρουμε το κυπελλο.

Μη λες πολλα γιατι ουτε το κυπελλο του ποδοσφαιρου θα σου δωσουμε.