Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Αυτό ακριβώς. Έχει πολύ δρόμο ακόμα ο Ολυμπιακός να γίνει η ομάδα που αξίζει να είναι και να ξεχάσει τα κληροδοτήματα του - δε θα τον σχολιασω, δε θα τον σχολιάσω! - Γκέρσον. Ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά όλων αέρα. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε και ελπίζω να βλέπω να αξιοποιούνται όλο και περισσότερο οι Έλληνες παίκτες της ομάδας…

Ραντεβού στον τελικό λοιπόν!..

Αυτός που περιμένω πολλά από τους παίκτες του Ολυμπιακού πλέον, είναι ο Τσακαλίδης. Όπως έλεγε ο Διαμαντόπουλος σήμερα στο ράδιο, το αργό παιχνίδι του Γιαννάκη του ταιριάζει πολύ περισσότερο από αυτό του Γκέρσον που τον έβαζε να κάνει σπριντ από τη μια μεριά στην άλλη και όπως λέω και εγώ, αν δουλέψει και πετύχει, τότε θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να επιστρέψει στην Εθνική και να μην έρθει ο Παπαδόπουλος που το καλοκαίρι τους έσπασε τα νεύρα με τη συμπεριφορά του…

Πολυ καλη πιστευω οτι θα ειναι η λυση του Κατσικαρη που τον εκτιμω πολυ σαν προπονητη αλλα δεν ξερω τι γινεται με το συμβολαιο του εκει στην Βαλενθια…

Συμφωνω Καρβου αλλα τι εννοεις με αυτα περι συμπεριφορας Παπαδοπουλου? Υπηρξε καποιο εξωαγωνιστικο προβλημα μαζι του?

Παντως μπορει να μην εχει την καλυτερη 5αδα στην Ελλαδα ο Ολυμπιακος αλλα συνολικα σαν ροστερ αν αξιοποιηθει σωστα, πιστευω οτι εχει απο τα καλυτερα στην Ευρωπη. Αν χτυπησει τπτ καλυτερους Αμερικανους το καλοκαιρι κυριως στην θεση 3, θα ανεβει πολυ.

το καλοκαίρι αν θυμάσαι, ο Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που είχε πρωτοστατήσει εν μέσω προετοιμασίας στα συνδικαλιστικά των παικτών και είχε χαλάσει το κλίμα της Εθνικής. Επίσης, μετά τον αγώνα με τη Σλοβενία (νομίζω λέω το σωστό αγώνα), ο Γιαννάκης είχε δηλώσει στη συνέντευξη τύπου “εγώ αγαπώ τους παίκτες μου σαν παιδιά μου και ας μη με αγαπούν αυτά”, εννοώντας τον Παπ, που είχε πετάξει από πίσω αιχμές κατά πάντων, συμπεριλαμβανομένου και του Γιαννάκη.

Αν και έχει περάσει καιρός, νομίζω μέσ’ στις άκρες έτσι είχαν γίνει τα πράγματα (αν θυμάσαι, ο Συρίγος είχε απομακρυνθεί από την Εθνική, επειδή είχε γράψει ότι καλό θα είναι οι παίκτες να συγκεντρωθούν στην προετοιμασία τους)

Ναι, ναι, τα θυμαμαι. Κοιτα… Δεν ξερω αν αυτο που εκανε ο Παπαδοπουλος μαζι με μερικους αλλους ηταν καλο ή κακο. Βασικα σαν πραξη, το να πρωτοστατησουν για τα εργασιακα δικαιωματα στην ουσια των λιγοτερο προνομιουχων συναδελφων τους, ειναι πολυ καλη. Το θεμα ειναι οτι ισως να εγινε σε χρονο και με τροπο που να αναστατωσε καποιες ισορροπιες. Με τον Γιαννακη παντως δεν καταλαβαινω πιο ηταν το ουσιαστικο σημειο τριβης τους…

Θα πρέπει να παραιτηθεί από Βαλένθια ο Κατσικάρης.
Προσωπικά μού αρέσει ο Κατσικάρης παρά ο Πεδουλάκης,όχι σαν αξία προπονητή ή σαν ικανότητα,αλλά με Κατσικάρη και προσθήκες Κουφού και Καλάθη (αν δεν κάνουν καμιά…εξυπνάδα και χάσουν τον 2ο) η εθνική ανανεώνεται και γίνεται πιο ισχυρή.

Έχω πετύχει δύο συνεχόμενες μέρες στο δρόμο τον Χατζηβρέττα! Πρέπει να είμαστε γείτονες. Πριν λίγο καιρό είχα πετύχει στο πίσω αυτοκίνητο και τον Διαμαντίδη!!!

Πφ τον Χατζηβρεττα τον εχω πετυχει κ εγω στη Σαλονικη.Και τον Γκαγκαλουδη(ουστ κωλοπαιδο) και τον μεγιστο υπερπαιχτουρα Κουβελα.Ο Κουβελας ειναι χοντρος.

Τον εχω πετυχει απειρες φορες.Οσο επαιζε στον Ηρακλη ηταν γομαρακι, τωρα πλεον εχει περασει καθε οριο! :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Παπαδογιάννης για Εθνική Ελλάδος και Παναγιώτη Γιαννάκη. Από ότι φαίνεται θα υπάρξει διαζύγιο…

Συμπληρώθηκε ήδη μία εβδομάδα από τότε που έδωσε λόγο ο Παναγιώτης Γιαννάκης στον Ολυμπιακό. Τυπικά, ο «δράκος» παραμένει προπονητής της Εθνικής ομάδας. Ουσιαστικά, αναζητείται ο αντικαταστάτης του, όχι για τον Σεπτέμβριο, αλλά για… αύριο. Ναι, έτσι, στα τυφλά. Δίχως ανακοινώσεις, δίχως αμοιβαίες εξηγήσεις, δίχως ξεκάθαρες απαντήσεις.

Το θέμα σέρνεται εδώ και μέρες και θα συνεχίσει να σέρνεται σαν ερπετό μέχρι να βρεθεί ο επόμενος ομοσπονδιακός. Εάν δεν εντοπιστεί προπονητής του απαραίτητου βεληνεκούς στην αγορά, μπορεί να μετουσιωθεί η ανάγκη σε φιλοτιμία και να ζεσταθεί ξανά η παγωμένη σούπα. «Μας παρεξηγήσατε», θα ειπωθεί τότε ένθεν και ένθεν. «Ποτέ δεν υπήρξε ενδεχόμενο άμεσου “διαζυγίου”». Οπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, «διαζυγίου», μάλλον θα την πληρώσει το παιδί. Δηλαδή η ίδια η Εθνική…

Η Ομοσπονδία μπάσκετ κατηγορεί τον Γιαννάκη ότι, όταν άρχισε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, αθέτησε τους όρους της «εθνικής» συμφωνίας: «Μα, είχα δουλέψει και στο παρελθόν σε ομάδα», υπενθυμίζει μέσω τρίτων εκείνος. «Αλλο Μαρούσι και άλλο Ολυμπιακός», απαντά μέσω τρίτων ο Γ. Βασιλακόπουλος. Τη μία και μοναδική φορά που τοποθετήθηκε ο ισχυρός ανήρ της ΕΟΚ (στη ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο Μετρόπολις της Θεσσαλονίκης) είπε ότι ο Γιαννάκης «θα έπρεπε να πάρει την άδεια της Ομοσπονδίας». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι «ενημέρωσε τους συνεργάτες του».
Αλλά ποιους συνεργάτες; Τον Νίκο Φιλίππου και τον Νίκο Λινάρδο; Τα αφεντικά του, δηλαδή οι Γιώργηδες Βασιλακόπουλος και Κολοκυθάς έμαθαν τα νέα από τις εφημερίδες. Οχι άδικα, θεωρούν τον Γιαννάκη εκτεθειμένο, αν όχι οιονεί παραιτημένο.

Η καραμπόλα της καραμπόλας, την καραμπόλα, ω καραμπόλα. Τόσο δύσκολο είναι να συζητήσουν το ζήτημα οι εμπλεκόμενοι και να μας ενημερώσουν αρμοδίως; Αν δεν αποφασίσει κάποιος από τους δύο άνδρες (Βασιλακόπουλος, Γιαννάκης) να σηκώσει το τηλέφωνο, θα έχουμε τραγελαφικές καταστάσεις. Θα φτάσει Ιούνιος, το ερπετό θα σέρνεται ακόμα και ο προπονητής του Ολυμπιακού θα καλέσει παίκτες για την Εθνική ομάδα, παρά την απώλεια στήριξης από την ΕΟΚ. Ή θα μαθευτεί το όνομα του νέου ομοσπονδιακού χωρίς να προηγηθεί ανακοίνωση για το «αντίο» του απερχόμενου.

Αν κρίνω από τα γκάλοπ που δημοσιεύονται εσχάτως στο Ιντερνετ, η κοινή γνώμη απαιτεί την παραμονή του Γιαννάκη στην Εθνική ομάδα. Ουδεμία αντίρρηση από αυτήν εδώ τη στήλη, αφού είναι καιρός να δώσουμε μια γερή σφαλιάρα στον οπαδισμό. Ας λένε ό,τι θέλουν οι «βαμμένοι». Το μοντέλο είναι δοκιμασμένο σε άλλες χώρες, γειτονικές και εξίσου θερμόαιμες με τη δική μας (Τουρκία, Ιταλία). Προέχει, όμως, να δοθούν καθαρές, αντρίκειες εξηγήσεις, κατ’ αρχάς από τον ίδιο τον προπονητή.

Κι αν είναι δα τόσο απαραίτητο να τηρηθούν ισορροπίες ανάμεσα στο «κόκκινο» και στο «πράσινο», ας πλαισιωθεί ο Γιαννάκης από τον Ιτούδη για να τελειώνουμε. Ή από τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς…

Ωραία! Μια χαρά, χαρούλα! Σε 4 μήνες έχουμε Προ-ολυμπιακό στην Αθήνα, που σημαίνει τρελή κούραση και αγωνία για ένα εισιτήριο για Πεκίνο (ας προσέχατε στον μικρό τελικό, κύριοι! :frowning: ) και όλοι βρήκαν ΤΩΡΑ την ώρα να παρεξηγούνται και να αφήνουν την Εθνική στην τύχη της…#-o

Μόνο στην Ελλάδα αυτά, ε; Μόνο!

Σωστός…

ο Βασιλακόπουλος ξέγραψε δράκο απ’την πρώτη στιγμή της συμφωνίας με ΟΣΦΠ

Χαζομάρα όμως. Μια χαρά προπονούσε Μαρούσι και Εθνική παλιότερα. Euro σηκώσαμε εκείνη τη χρονιά…

Αφού είναι κρυφοβαζέλα τι περίμενες?? :stuck_out_tongue:
Κατσικάρης η καλύτερη επιλογή πάντως… και Ιβκοβιτς θα μου άρεσε εαν δεν ήταν Ντιναμό.
Ωραίο αυτο με τα 9 εισιτήρια του ολυμπιακού. 9 εισιτήρια στη τιμή των 60 ή των 90 για τα ματς με αγορ, ρεαλ, ζαλγκίρις, παναθηναικο, μακάμπι, αιγάλεω, ολυμπια, αεκ και αελ.

χαζομάρα που τον ξέγραψε?ή που δεν τα βρήκαν σαν σοβαροί άνθρωποι για το καλό της εθνικής?
το 2ο είναι χαζόμαρα,το 1ο είναι αποκλειστικά θέμα του Βασιλακόπουλου,ο οποίος όλοι ξέρουμε ότι δεεεεν.:stuck_out_tongue:

άλλο Μαρούσι άλλο ΟΣΦΠ όμως:wink:

αν το πρόβλημα είναι ότι ήταν στον ΟΣΦΠ που είναι ένας από τους 2 αιώνιους, τότε είναι 3πλη χαζομάρα. Αν το πρόβλημα είναι ότι άλλες οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό, τότε θέλω να βρω έναν που θα έχει παράπονο από τις θητείες του Ομπράντοβιτς στην Εθνική Σερβίας.

Ελπίζω να τα βρούνε πάντως. Σε όλους άρεσε η εθνική του Γιαννάκη… :frowning:

αυτό.
ο Ζοτς σε ΠΑΟ και Σερβία ήταν για μια χρονιά και πάτωσε η Σερβία.

α) Χάλκινο πήρε η Σερβίας

β) Πριν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης προπονητής και μια χαρά σάρωνε η Σερβία:wink:

πότε πήρε χάλκινο με ζοτς ρε ενώ ήταν στον παο?:-k

μη συγκρίνεις συνέχεια όμως τη φάση με Ζοτς,διαφορετική κάθε περίπτωση.:wink: