Και εγώ το ίδιο!Δεν μπορώ να φανταστώ τι βλακεία μπορεί να είπε…
έκανε επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι το κόστος παραγωγής των περισσότερων φαρμάκων είναι 0,50 € και η κυβέρνηση τα αγοράζει 30-40€ για να αγοράζουν μερικοί μπασκετμπολίστες
Εεεεεεεε??? Δεν το πιασα…!:-s
τα φάρμακα στην Ελλάδα τα παράγουν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και στους οποίους μάλλον αναφέρεται όταν μιλάει για σπατάλη δημοσίου χρήματος εκ μέρους της κυβέρνησης για να αγοράζουν κάποιοι μπασκετμπολίστες…
Ααααα, απλα νομιζα οτι εννοουσε τα φαρμακα να τα αγοραζουν μπασκεμπολιστες! Δεν εχει και αδικο εδω που τα λεμε…:-s
Να ποιες είναι οι πραγματικές παράγκες. Βγάλτα όλα στη φόρα ρε Καρατζαφέρη αρχηγέ :-s
Ενδιαφέρον αλλά μέτριο ματσάκι μέχρι στιγμής. Ο βάζελος έχει ξεκωλωθεί στα 3ποντα. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε και πάλι χάνουμε. Λογικά θα κερδίσει ο βάζελος με καμιά 10αριά πόντους. Παίχτε το στοίχημα.
Όσο η ομάδα δεν έχει Μάτσε και Σόφο, το Βάζελο δεν τον κερδάμε.
Καλούτσικο ματς ως τώρα.Ο ΠΑΟ δε παίζει και με όλες του τις δυνάμεις,αλλά φαίνεται ότι είναι ένα επίπεδο παραπάνω απο τον Ολυμπιακό.Πολύ καλός ο Ουίνστον,πολύ κακός ο Γκρίρ.
Ε καλά, είπαμε στη γριά να χέσει… Απίστευτο! Από τους 59 πόντους του ΠΑΟ οι 39 είναι με τρίποντα… ε χαίρω πολύ. Και εμείς δεν μπορούμε να βάλουμε ούτε λέι απ…
Α ρε Ισραηλινέ, κατέστρεψες την ομάδα που να σε πάρει…
Όσο κακός και να ήτανε,ακόμη και όλες του τις δυνάμεις να έβαζε δεν νομίζω ότι αρκούσε αυτός για να κάνει γομάρια ίσαμε 2 μέτρα να χάνουν τέτοιες φάσεις…
Εν τω μεταξύ, εντάξει, χάνει ο Γαύρος 15 πόντους, τα γαμημένα τα ανύπαρκτα φάουλ τι τα δίνετε; Έλεος πια…
Ρε θα μιλήσει κανείς για το ματσίδιο;
Τελικός απολογισμός
Ουίνστον έσκισε του; πάντες και τα πάντα και έκανε τρομερό αγώνα.Απο εκεί και πέρα λίγο πολύ όλοι οι άλλοι παίκτες του ΠΑΟ καλά παίξανε.Ο Ολυμπιακός απ’ την άλλη δεν μπορούσε να φανεί ανταγωνιστικός στο δεύτερο ημίχρονο και του φταίγανε οι πάντες και τα πάντα,για αυτό και τα σχετικά νεύρα.Είναι νωρίς κόμη και θέλει χρόνο.
Με λίγα λόγια ο ΠΑΟ χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα νίκησε δίκαια.
Καλά, αν δεν μάρκαρε κανένας τον Ουϊνστον, λιγότερους πόντους θα είχε βάλει… Άθλια η ομάδα, αλλά αναμενόμενο και δίχως καμιά ζημιά. Έτσι κι αλλιώς την είχαμε χάσει την πρώτη θέση. Έχουμε κάμποσους μήνες μπροστά μας, για να συμμαζέψουμε ότι συμμαζεύεται και να εμφανιστούμε αξιόμαχοι στα πλέη οφ.
Δεν έχω ελπίδες για Σόφο φέτος, έχω όμως για Τσακαλίδη.
παιδια μια χαρουλα θελω…σημερα στις 3.30 το βραδυ εχει all-star στην ετ-1 αλλα λογω κακοκαιριας δεν πιανω ετ-1 εις την οικια μου,μπορει καποιος να μου δωσει ενα direct link for et-1 και επισης πιανετε ετ-1 σπιτι σας?παρακαλω απαντηστε
Τα λόγια είναι περιττά την ώρα που η καλύτερα μπασκετικά ομάδα της ευρώπης διαλύει για ακόμη μια φορά την αντίπαλό της και στέλνει τον πολλά υποσχόμενο πλην ελάχιστα ανταποκρινόμενο προπονητή (της αντιπάλου) από κει που ρθε και ανήκει ήτοι πίσω στην εθνική …
Ηθικόν δίδαγμα Της μεγάλες ομάδες δεν τις κάνουν μόνο ηχηρά ονόματα προπονητών της κάνουν η οργάνωση, το καλό έμψυχο υλικό , η δυνατότητα να ανταποκρίνονται στα δύσκολα…
Τελικό συμπέρασμα??? ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ…
εδιτ Πάρα πολύ καλό παιγχίδι από τους αμερικάνους του Παναθηναικού…
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ πολύ καλό το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε???
ποιο? αυτό που λέει για τον Παύλο και τη σχέση του με το δημόσιο?
Μια συμβουλή στους παίκτες του Ολυμπιακού : " Μην κοιτάτε το σκορ, παίχτε το παιχνίδι σας, υπάρχει χρόνος".
Πρέπει να το έλεγε ο Γιαννάκης μέχρι το 35’. Κλασσική γραφική ατάκα που σου έλεγαν οι προνοτητές στο μπάσκετ όταν ήξεραν (και ξέραμε) ότι ο αντίπαλος είναι κλάσεις ανώτερος…Βέβαια μέχρι το παιδικό, άντε το εφηβικό…
Ποιά σύγκριση να γίνει?
Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως δεν παίζει άμυνα. Αν είναι στοιχειοδώς εύστοχη η αντίπαλη ομάδα από την περιφέρεια θα κερδίσει. Όταν είναι σε (σχετικά) καλή μέρα ο ΠΑΟ θα τον ξεσκίσει. Όπως και έγινε…
Oταν:
- Παιζεις με μια απο τις πιο ποιοτικες ομαδες στην Ευρωπη
- Γκριρ με Τζακσον εχουν μαζι 5 ποντους
- Εχεις 3 τριποντα εναντι 15 του αντιπαλου
- Η διαιτησια ριχνει και μια διακριτικη αβαντα
ε, η ηττα με διαφορα ειναι φυσιολογικο επακολουθο.
Δεν πειραζει, μολις βγηκαμε απο το ΣΕΦ το χε στρωσει για τα καλα και κατεβηκαμε μεχρι τον ηλεκτρικο κανοντας σκι!