Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Καλά το σπρίντ του δεν το είχε κανείς. Τη χρονιά που το πήραμε είχε κάνει το απίστευτο: Ήθελε 3" για το ημίχρονο, παίρνει την μπάλα από την επαναφορά και τρέχοντας μέσα σε 3 δευτερόλεπτα πρόλαβε και έκανε λέι απ 8O

Επίσης θυμήθηκα τώρα το επικό ζευγάρι Παρτιζάν-Ολυμπιακός. σπάμε στο πρώτο παιχνίδι το πλεονέκτημά τους, μας κερδίζουν αυτοί στο ΣΕΦ και τους ξανακερδίζουμε εκεί μέσα…

Έντι Τζόνσον ρεεεε

:lol: :lol: Και ειχαν κανει και ενα φοβερο σχετικο σκετσακι στο ΑΜΑΝ…:lol:

“Ήταν να στείλω το βοηθό μου να μιλήσει αλλά τον έπιασε κόψιμο και του είπα: Εντάξει, μπάνε χέσε, θα τους τα πω εγώ…” :stuck_out_tongue:

Παρτε ρε παιδια το πιο συγκλονιστικο τριποντο που εχω δει λαϊβ.

Τι ωραιες εποχες τοτε με ΑΝΤ1 και μπασκετ, με ειχε πειραξει παρα πολυ οταν 1-2 χρονια μετα πηγε στην συνδρομητικη.

Και δωρο μια απιστευτη πασα. http://www.youtube.com/watch?v=er0E5MP5r6E&feature=related

“Εχω να καταγγειλω κατι… Στο γηπεδο δεν ηταν μονο δυο ομαδες…Και 'γω τι θα πω στον Αλεξαντερ που κλαιει???”:lol:

η παναθα νικησε 105-58 τον αγορ παρολα αυτα το ματς δεν λεει τιποτα,μακαρι να νικησουμε την πεμπτη ΜΑΚΑΡΙ

101-68 τον Κολοσσο νικησε και το ματς με την Παρτιζαν ειναι Τεταρτη…

άλλο ματς λέει,με αγορ.άλλο αποτέλεσμα.
άλλο ματς λέει και για ευρωλίγκα

οχι 105-58

οχι απλα μπερδευτηκα δεν ξερω τις ημερες που παιζουμε

105-61 ρε:lol: :lol:

Λεπτομερειες…τεταρτη παμε για 100

Επεστρεψε ο Σχορτσιανιτης, εχασε 30 κιλα!8O

μπραβο του μενουν μονο διακοσια να χασει ακομα

ο παοκ εχασε απο αεκ και το ρεθυμνο νικησε μεσα στο ελληνικο τον πανιωνιο. ο παοκ σε περιπετειες επικινδυνες… ενα που΄λάκι “κιτρινο” απο θεσαλονικη μου σφύριξε οτι προτελευταια αγωνιστική θα κατσει ο αρης να χάσει στο ρεθυμνο και τελευταια αγωνιστικη θα τα δωσει ολα για ολα για διπλο μεσα στην πυλαια…
θεέουν να τον ριξουν α2…

Ε καλα απο κομπλεξ αλλο τιποτα εδω πανω :lol:

Καταφεραμε να χασουμε και απο την Ολυμπια,με απιστευτα τραγικη επιθεση.
Αρης - Ολυμπια 48-58 (!!)

Απο ασταθεια αλλο τιποτα αυτη η ομαδα.

Πωπω…48 πόντους σε όλο το αγώνα…Και βέβαια χάσαμε…

Κάτι μου θυμίζει αυτό, κάτι μου θυμίζει :lol: :lol: :lol: :lol: