ποιος τραυματιστηκε στο αεκ παναθηναικος και τι επαθε??
Ο Έιβερι χτύπησε στο κεφάλι αν δεν κάνω λάθος.
Παρόλες τις απουσίες η μπασκετική ΑΕΚ κατάφερε κάτι απείρως μεγαλύτερο από την προ εβδομάδας επικράτηση με 4-0 επί του πρωταθλητή Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.
70 - 66 νίκη απέναντι στον πρωταθλητή κ κυπελλούχο Ελλάδος αλλά πάνω απόλα πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόουτς.
70-66! Mεγαλη νικη για την ΑΕΚ που ενω εχανε 25-40 εκανε ενα σερι 21-2! Τελικα τιποτε δεν ειναι ακατορθωτο…
Μπράβο ρε ομαδάρα μπράβο:D Έτσι μπράβο!
Δεν το πιστεύω πόσο ευα΄λωτος έχει γίνει ο ΠΑΟ τους τελεύταιους μήνες. Τώρα πια, καθόλου απίθανη δεν φαντάζει η πιθανότητα να το πάρει ο ΟΣΦΟ ή ο Άρης.
Τελικά είσαι ΑΕΚ ή ΠΑΟ; δεν έχω καταλάβει :-s
Εγω εχω καταλαβει…αντι-ΟΣΦΠ ειναι
Tελικα αυτη ομαδα παρα τα μύρια που περναει απεδειξε οτι εχει ψυχη και κοτσια…Μπραβο ρε ομαδαρα…
Τι; Σόρυ αλλά ο Παοκτσής έχει δίκιο… Τόσο καιρό νόμιζα πως ήσουν ΠΑΟ… 8O
Καλά, περαστικά
Μαλακιστηκαμε σημερα αλλα το μυαλο ηταν αλλου.
Με ποιόν έπαιζε ο Ολυμπιακός?
@Cozy: Επειδή δεν μου αρέσει ο Γρκίρ? Έλα τώρα, αφού το έχω γράψει ότι η ΑΕΚ του 2002 ήταν απο τις αγαπημένες μου ομάδες.
Με Πανιωνιο εκτος, 84-72 ηρθε.
κάπου εδώ πρέπει να αναφερθεί το πλεονέκτημα του φετινού Παναθηναϊκού σε σχέση με τον περσινό.έχει να παλέψει για το ελληνικό πρωτάθλημα μόνο από εδώ και πέρα.Χωρίς άγχος,πίεση,κούραση ενός final four,όπως πέρσι…άρα το πρόσωπό του στους τελικούς και στα play offs θα είναι κατά πολύ διαφορετικό απ’το αντίστοιχο περσινό,ενώ θεωρώ ότι θα ανεβάσει στροφές…
Βγηκαν φημες για προφορικη συμφωνια Αρη και Λιαδελη.Η επιστροφη του ασωτου?
Δεν καταλαβα παντως αν εννοουν για τα πλεη οφ ή για του χρονου.
Να μην γυρίσει ο προδότης:!:
Από ότι ξέρω δε μπορεί να γυρίσει Ελλάδα. Έχει λύσει τα προβλήματα του με το νόμο?
Δεν ξερω.Εχει προβληματα με το νομο?:roll:
Παντως τα παει αρκετα καλα σ’αυτην την Μαζελτοφ ή οπως την λενε.Βγηκε και κορυφαιος παικτης του Ουκρανικου All Star Game.
Αλλα για μας τους τρου Αριανους παραμενει ενας ρουφιανος.
Διάβασα κάτι σε ένα εξώφυλλο ότι ο Γιαννάκης το παλεύει για να φέρει Κουφό στον Ολυμπιακό. Αληθεύει?
Εγώ πάντως θα το προτιμούσα να πάει NBA, να δούμε ένα έλληνα να καταφέρνει κάτι εκεί και να δούμε πως μπορεί να παίξει με τέτοιο ανταγωνισμό.
Έχει πετύχει ο Πέτζα
χλωμό να αφήσει την Αμερική ο Κουφός…