Basketball ή αλλιώς "μπάσκετ ω ρε"

Αν είναι δυνατόν να παίζει στο Θρύλο ο Πεν… έλεος… ΕΛΕΟΣ!!!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ :Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ…,
αν και δεν ειμαι φιλαθλος του ΠΑΟ, υποκλινομαι…8O 8O :yahoo: :bow2: :bow2:

Συγχαρητήρια στο βάζελο! 8)

μπραβο στο παναθηναικο…βασικα και οι δυο ομαδες ισαξιες κορυφαιες στην ευρωπη ο παναθηναικος το πηρε και λογω εδρας…

το παπαλουκα οπως τον ειδα σημερα τον θεωρω το 2ο μεγαλυτερο μπασκετμπολιστα ολων των εποχων στην ελλαδα…

δεν ήταν μόνο η έδρα…το 2002 η Κίντερ είχε υπερομάδα και όλο το γήπεδο…
το 2005 η ΤΣΣΚΑ επίσης…
αλλά δεν πήραν τρόπαιο…:wink:

ε ενταξει δεν μειωνει αυτο την αξια του παναθηναικου…απλως εγω οπως τις ειδα τις δυο ομαδες ηταν πραγματικα ισαξιες…και το να εχεις 20.000 κοσμο υπερ σου παιζει πολυ ρολο…ειδικα το ελληνικο κοινο που ειμαστε και τρελλοι φωνακλαδες…

:bounce: :bounce: :vibrate: :vibrate: :bow2: :bow2: :thumbup: :thumbup: =D> :respect:

και η ΤΣΣΚΑ το άξιζε.αλλά νίκησε ο ΠΑΟ,όχι λόγω έδρας,αλλά γιατί ήταν καλύτερος στα σημεία…μιλάμε για 2 ομαδάρες:wink:

Ακουσες εσυ σημερα δηλαδη “ελληνικο τρελο φωνακλαδικο κοινο”"??
Εγω μερικες χιλιαδες φιλαθλους που βλεπαν καθιστοι το ματς ειδα.Και ακουσα ελαχιστους.

ε ενταξει ρε συ,η εδρα παντως παιζει πολυ ρολο στα ομαδικα αθληματα ειδικα οταν δυο ομαδες ειναι ισαξιες…

δηλαδη θελω να πω πως αν π.χ. ο τελικος γινοταν μεσα στην εδρα της ΤΣΣΚΑ,θα ηταν απιθανο να παρει ο παναθηναικος τη διαφορα 10 ποντων που τη συντηρησε σε ολη τη διαρκεια απεναντι σε μια ισαξια ομαδα…
χωρις αυτο να σημαινει τιποτα…
αγωνιστηκαν δυο ισαξιες ομαδες και ο παναθηναικος το πηρε δικαιωτατα…

To ειδαμε και στη Ρωσια αυτο το 2005 που βγηκε η ΤΣΣΚΑ 4η ενω ηταν το απολυτο φαβορι, το ειδαμε και στη Μπολονια το 2002 που ολοι εβγαζαν τον ΠΑΟ εξω απο τον ημιτελικο και το σηκωσε, το ειδαμε και περισυ που περιποιηθηκαμε την ΤΣΣΚΑ εντος και εκτος στην ά φαση των ομιλων.

ενταξει ρε παιδια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα το ελληνικο κοινο παντα σπρωχνει προς τη νικη…στο μπασκετ το ελληνικο κοινο ειναι το πιο φωνακλαδικο στην ευρωπη ειτε το θελουμε ειτε οχι…

δηλαδη η εθνικη το 87 για να παρει το κυπελλο δεν βοηθησε η εδρα???
οταν πηρε ο αρης το uleb πριν λιγα χρονια δεν βοηθησε η εδρα???
ο παναθηναικος πριν 5 χρονια δεν το πηρε μεσα στη θεσσαλονικη???

εγω το κλεινω εδω το θεμα…

σκεφτείτε ποιους γκαρντ έχει ο Γιαννάκης…Παπαλουκά,Διαμαντίδη,Ζήση,Σπανούλη…
κι όμως,ο Χατζηβρέττας είναι πάντα απαραίτητος…απορώ με όσους δεν το θεωρούν σπουδαία μόναδα για την εθνική…
είναι ο λόγος που σίγησαν στο final four οι Ρακότσεβιτς και Λάνγκτον…
είναι αυτός που έβαλε 2 κρίσιμα τρίποντα…
είναι σίγουρα ο πιο αδικημένος κι από τον ΠΑΟ κι από την Εθνική…αλήθεια,τα επικά καρφώματα του Σχορτς ήταν πιο σημαντικά από τα σίδερα που έφαγε ο Χατζηβρέττας?
κάτι ξέρει κι ο Ζοτς κι ο δράκος που τον έχουν κατά 99% εντός πλάνων…
όπως πολύ σωστά γράφει σήμερα και ο (κορυφαίος) Παπαδογιάννης,επειδή ο Νικόλας ποτέ δε θα ζητήσει τους προβολείς,ας τους ρίξουμε εμείς πάνω του…

(όσοι κατέχουν λιγάκι από το άθλημα,είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι συμφωνούν…)
:wink: :wink:

Μην ξεχνάμε ότι είναι ο πρώτος Έλληνας μετά το Νίκο Γκάλη που βγήκε πρώτος σκόρερ σε μία σεζόν της Α1. Μέχρι να πάρει τον τίτλο ο Χατζηβρέτας μόνο ξένοι ήταν οι πρώτοι σκόρερ…:wink:

σωστά…αλλά αυτό έγινε κάποτε,τότε που ήταν καυτός κάθε αγωνιστική…ήθελα να εστιάσω στο σημερινό γρανάζι εγώ!
ακόμα θυμάμαι το ματς στο Ιβανώφειο με τον ΟΣΦΠ που είχε τελευταία επίθεση ο Ηρακλής,έχανε 1 πόντο,το σύστημα ήταν κάποιο pick’n’roll νομίζω και ο Χατζηβρέττας σηκώθηκε από τα 8 μέτρα και σκότωσε!8O :stuck_out_tongue:

Ου ρε!
Είστε όλοι άσχετοι!

Μόνο ο Σκούνι Πεν (το λες και γεμίζει το στόμα σου ρε παιδί μου :stuck_out_tongue: ) αξίζει ρεεεεεεεεεεεεεε!!! :lol:

με τον Άκερ τι έγινε τελικά?σας έκανε τη χάρη να έρθει Ελλάδα?:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Δε μας νοιάζει ρε!!! Αν θέλουμε εμείς παίζουμε και με 4! Ο Πεν να είναι καλά και όλοι οι άλλοι… :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Πες τα!!! Ο Χατζηβρεττας ειναι παιχταρας, ειδικα στην αμυνα. Θυμαστε οτι οταν ηταν στον Ηρακλη (τοτε που ητανε και καυτος καθε αγωνιστικη) ηταν ο παιχτης καλοθομηχανη, στον Παναθηναικο αλλαξε, ο Ζοτς ειδε ποια ειναι τα μεγαλα του πλεονεκτηματα και οι δυνατοτητες που ειχε για να βελτιωθει σε καποιυς τομεις και τον προσαρμοσε σε αυτο που ειναι σημερα. Κανει τεραστια δουλεια!

Αγγελοπουλε θεε πριν παρεις την ΠΑΕ ξυπνα και διωξε τον βλακα που νομιζει οτι προπονητης!!!

Ρε Γκερσον αχρηστε δεν ειναι αναγκη καθε λεπτο στην 5αδα να υπαρχουν τουλαχιστον 3 Αμερικανοι δεν το καταλαβαινεις?

Χασαμε κι απο τον ΠΑΟΚ, ημαρτον δηλαδη!