Νταξ όχι τίποτα το σπουδαίο απλά για promotion. Πάντως το τραγούδι το έχω ακούσει πολλές φορές και έχει όλα τα κλασικά στοιχεία που αγαπάμε από btd. Ελπίζω το υπόλοιπο album να είναι λίγο διαφορετικό.
φοβερο το κομματι!
Παρα πολυ καλο το κομματι
παντως δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι στον ηχο, στα γνωστα και σιγουρα μονοπατια θα κινειται παλι ο Tuomas, οπως γουσταρουμε δηλαδη…
livestreaming ολο το αλμπουμ…αντε γεια
8O8O8O τέλεια. Δεν θα προλάβω όμως σήμερα ακροάσεις…:lightsabre::lightsabre::lightsabre:
με την πρωτη ακροαση μπορω να πω πως ειναι φοβερο αλμπουμ…και ισως το deathstar να ναι και το χειροτερο σονγκ απο ολα του αλμπουμ…αναμενεται δευτερη και τριτη ακροαση το βραδι
Πολύ καλό το cd!Το άκουσα ήδη δύο φορές και μπορώ να πω ότι κάνανε πολύ καλή δουλειά!
Αλλά καμια μπαλάντα, τύπου insomnia, λείπει…!
Unbroken μάγκες!
Στις πρώτες ακροάσεις μπορώ να πω ότι ο δίσκος μου αρέσει αρκετά… ηχητικά δε μου φαίνεται και πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενά τους, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Unbroken και Wraith ξεχώρισα, αν και σαν σύνολο τα πάει πολύ καλά.
το Unbroken γαμαει συμπαντα…
η φωνη του lars καλυτερη απο ποτε…
επισης απιστευτα κομματια sanctuary,butterfly effect,remembrance,the wake,winter within…
they did it again
Το Unbroken σκοτώνει. Το The Wake φοβερό κομμάτι, το Deathstar έχει leadάρα, νομίζω κατώτερο από τους δύο προκατόχους του, αλλά παρ’ όλα αυτά κινείται σε υψηλά επίπεδα.
Τους περιμένουμε και για λαιβ με ανανεωμένο ελπίζω playlist.