Best Black Sabbath song?

Το N.I.B. δεν είναι απλά το καλύτερο κομμάτι των Sabbath, είναι η καλύτερη μουσική σύνθεση που έχει συλλάβει ποτέ ανθρώπινος νους.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Σοβαρά τώρα, παίζει να είναι το αγαπημένο μου κομμάτι ever.

Λειπει το απολυτο…Heaven And Hell!!!

Κάτσε να βγάλεις το rat salad πρώτα κι άστα σχόλια:p :lol:

Προσωπικό υπεραγαπημένο το ?A National Acrobat? από το ?Sabbath Bloody Sabbath?.

ιετσ!

το ποσταρα πιο πριν μαζι με το Hole In The Sky:)

Προσωπική ιστοριούλα:

Το ?A National Acrobat? ήταν το αγαπημένο μου Sabbath ανέκαθεν. Πολύυυ παλιά είχα πει στην μπάντα μου να το διασκευάσουμε «όπως θα το έπαιζαν οι Metallica». Η απάντηση των άλλων μελών ήταν «μπα, όχι ρε, που σου ?ρθε;» κλπ. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς το ύφος εκπλήξεως όταν 1-2 χρόνια μετά κυκλοφόρησε το ?Garage Inc.? και ανέμελος φαν κάθισα να το ακούσω. Όταν έφτασε στη μέση της διασκευής του ?Sabbra Cadabra? και μπήκε το πωρωτικότερο των riff… μου έπεσε το σαγόνι.

Σήμερα, δεν έχω σαγόνι.

NIB!!! Όχι ότι και τ’άλλα που έβαλες δεν είναι ωραία,απλά τα βαρέθηκα πιο γρήγορα.

paranoid

Οι Sabbath είναι μέσα στα 3 αγαπημένα μου συγκροτήματα, έχουν ένα σωρό ύμνους κι ως εκ τούτου αρνούμαι να διαλέξω. [-X

Πάντως ένα τεράστιο respect σε όσους ανέφεραν Megalomania, Spiral Architect, Sweet Leaf, Wheels of Confusion και Wicked World (δε διάλεξα μη μπερδεύεστε).

Και κάτι άλλο: είμαι πολύ κακός που μου φαίνεται ότι όποιος είπε το Paranoid μάλλον (ΜΑΛΛΟΝ) δεν έχει ακούσει και πολύ Sabbath στη ζωή του; :-k

Να σου πω 20 αλλά με Ozzy πάρε μόνο ένα: N.I.B.

Το Born Again γενικά δεν αρέσει πολύ ε?
Στη δική μου πεντάδα θα ήταν χαλαρά.

Black Sabbath sans voire.

Cocain… 8)

Aν οχι το καλυτερο, το αγαπημενο μου : War Pigs

Ρε γιατί έχει μόνο κομμάτια της Οζζοεποχής?

¶λλο φυσικά. H & H, Children Of The Sea και FOTEOTW.

Από Όζζη NIB και SBS

Το Iron Man ειναι γαμω τα κομματια ενω το riff του εναι το κορυφαιο που εχει γραψει ποτε ο μουστακιας.Δεν μπορουσε επισης να βρεθει πιο καταλληλο για την ομωνυμη ταινια.

Στα δικα μου γουστα ταιριαζει πιο πολυ το paranoid .Δε μπορω να καταλαβω γιατι ειναι κακο αυτο.Εξαλου ειναι το πιο δημοφιλες κομματι τους και κατι σημαινει και αυτο.

Ελαχιστα πραγματα σημαινει. :slight_smile:

κριμα που εχει μονο κομματια με οζζυ.τελος παντων απο οζζυ iron man::smiley: και απο ντιο heaven and hell and neon knights:metal: γενικα παντως καλυτερη εποχη τους θεωρω εκεινη του heaven and hell