Best Black Sabbath song?

die young

Psychoman τρελο κομματι

Απο του poll θα ελεγα το Paranoid,:metal: ειναι το πρωτο metal κομματι που ακουσα στην ζωη μου (ετσι θυμαμαι τουλαχιστον, αυτο μου εμεινε) σε ηλικια 4 χρονων απο την μανα μου… Αλλα θα πω αλλο και ειναι για μενα μαζι το Neon Knights και το Die Young…:metal::vibrate::respect:

Black Sabbath - Black Sabbath!

Alla ti na peis k gia ta ypoloipa? einai ola ymnoi pou exoun graftei apo to xeri tou theou Iommi! :smiley:

Egw to prwto kommati pou akousa sth zwh mou htan to Killers twn Maiden. Hmoun sto spiti enos filou mou k eixame thn eukairia na peiraksoume ta cd tou megalou tou adelfou [ mias k eleipe :stuck_out_tongue: ], vrhkame to Killers , akousame, pathame,kollisame! Toso apla… :smiley:

Πως να μην κολλησεις? Ε, πως? [SIZE=“4”]IRON FUCKIN MAIDEN…[/SIZE]:smiley:

Ίσως το έχω ξαναποστάρει.Το καταστροφικό riff του Sabbath Bloody Sabbath.

Aυτο.

Ξανααναφερω και το ξεχασμενο National Acrobat, που για μενα θα 'πρεπε να 'ναι τουλαχιστον κλασικο.

Falling off the edge of the world

Τι κομματαρα και αυτο, μπαινει αργα και λυρικα και μετα σε παιρνει και σε σηκωνει… :bow:Απλα απιστευτο το ριφ, καργα πωρωτικο…:metal::vibrate:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Το heaven and hell αλλά από αυτά που έχει το paranoid…

into the void…(yep,i’m false)…

[SIZE=“6”]War pigs!!! :twisted::metal:[/SIZE]

Ωχ… τράβα διάλεξε τώρα… Λοιπόν.
Σίγουρα κάτι από την Dio era παίδες. Tώρα ανάμεσα στα 3cd έπη θα διάλεγα:

α) Die Young από το Heaven & Hell.
β) Turn up the Night από το Mob Rules.
γ) Computer God από το Dehumanizer.

Το πλέον αγαπημένο μάλλον είναι το Die Young.

Α, και δυο απο τα υποτιμημενα επη του Vol.4.

Αρχη και τελος λαιμαι.

Wheel Of Confusion - Under The Sun

Iσως το 'χω ξαναγραψει, αλλα το ξαναδα και τρελαθηκα.

Ποιον αλλον εξοργιζει το να ξεκινα το intro του Sabbath Bloody Sabbath για να το διαδεχτει το Paranoid.

Εκει που ενα απο τα 4-5 (για μενα) κορυφαια τραγουδια των Sabs ειναι ετοιμο να κατεδαφισει το συμπαν, παμε στο Paranoid, επειδη ειναι χιτ. [-X

Οχι οτι εχει και καμια σημασια, αλλα λεμε τωρα. :stuck_out_tongue:

από αυτά του poll electric funeral.πραγματικό occult έπος.

Ναι είναι όντως πολύ κρίμα.

Bρε ουστ, που θα ειρωνευτεις κιολας… :stuck_out_tongue: