HELLOWEEN - BEST OF EARLY YEARS…IN ANOTHER WAY :lol:
Δεν είναι σίγουρα umarmed!
Και καλά το cd περιέχει κομμάτια από το 84 μέχρι το 93 όπου έφυγε ο Κισκ, ο Κάι και ο Ίνγκο…Εκτελούνται με τη φωνή του Deris! Μη με δείρετε!
Δεν λέω ότι ο Deris θα τα τραγουδίσει καλύτερα από τον Κισκ, πάντως μερικά τα προτιμώ με τη φωνή του Ντερις!
Από τραγούδια που έγραψε ο Κισκ πείραξα μόνο το Kids, αν και ήθελα A little time, αλλά τραγούδια που γράφτηκαν απο τον Κισκ δεν παίζει να τα τραγουδίσει ο Ντέρις!
Είπαμε, λίγο σέβας!
CD1
01 Invitation (Intro)
02 Eagle Fly Free
03 Dr Stein
04 Future World
05 Giants
06 Number 1
07 Halloween
08 Starlight
09 March Of Time
10 Kids Of The Century
11 Victim Of Fate
CD2
01 Initiation (Intro)
02 I’m Alive
03 I Want Out
04 Guardians
05 The Chance
06 A Tale That Wasn’t Right
07 How Many Tears…
08 Mankind
09 Keeper Of The Seven Keys
10 First Time
11 Ride The Sky
αμα ειχα χωρο για ενα παραπανω, το navigate θα εβαζα…αλλα το ομοτιτλο μου θυμιζει αρκετα chemical wedding-με ενα σολακι adrian smith οπως λεγαμε, θα απογειωνοταν το κομματι ακομα περισσοτερο-…
Αισθάνομαι πολύ μικρός απέναντι σε αυτή τη δισκογραφία…Τι έχει γράψει αυτή η μπάντα ρε π_υστη μου…8O :!: (Μας πέθανες με τις τρεις επιλογές σε alternative 4 και Judgement).
Καλά δεν παίζει να κάτσω τώρα να κοιτάξω αν έχει βάλει κανείς, λογικά δεν θα’χει, αλλά πάρτε:
[SIZE=“4”][FONT=“Fixedsys”]Trident Rides Me Through the Storm - The Unearthly Trance Collection[/FONT][/SIZE]
Disc 1 (the albums)
Mass of the Phoenix 09:26
Penta(grams) 05:38
In the Red 09:33
Turning Piss into Gold 06:33
Permanent Ice 04:48
Firebrand 06:04
In Self/Infinite 04:41
God is a Beast 07:06
Disc 2 (the Rarities)
Lord Humanless Awakens 03:45
Vitriolic Veracity vs. The Vortex 05:21
Oceans Expand 08:15
Phoenix Undead 08:09
Montauk 10:42
Sabbath of Spirals 9:43
Servants of the Warsmen (Winter cover)
Driving Blind Through The Ghost Mountains 15:22
Θα παίζει -φυσικά- και σε περιορισμένο τριπλό βινύλιο.
Kαλά για το FF είμαι σίγουρος. Αν φτιάξω και γω μια θα …απουσιάζει.
Αλλά από το virtual 11, ένα clansman θα το έβαζα, έστω και με την υποσημείωση “live από το rock in rio”.