Best zombie movie

Ναι μονο που το Cannibal Holocaust δεν ειναι ταινια με ζομπι ειναι ομως ταινιαρα! Θα μπορουσες να το πεις κ το πρωτο Blair Witch Project!

Ontopic…

Ξεκινησαμε τα ρακακια νωρις ε?:p:p:lol::lol:
Αντε,εχωσες Μπρεηντεντ,χαλαλι σου…:stuck_out_tongue:

#-o :lol: :lol: :lol:

:oops:

Οφφ τόπικ αλλά δεν κρατιέμαι να μην εκφράσω την πόρωσή μου για αυτήν την ταινιάρα! Από τις αγαπημένες μου χόρορ. Να σημειώσω οτι είναι remake αρκετά παλιάς ταινίας του Wes Craven αν δεν απατώμαι, αν και έχει αρκετές διαφορές στο σενάριο. Επίσης να τονίσω, ΜΑΚΡΙΑ από το άθλιο sequel. Εκτός του οτι πρωταγωνιστούν κάτι φλώροι αμερικανοί πεζοναύτες, δεν έχει μια σφαγή της προκοπής. Α, επίσης…

:lol::lol::lol:

Όντως είναι remake ταινίας του Craven, αλλά είναι από τα ελάχιστα ριμέηκ για μένα(ίσως το μοναδικό) που είναι καλύτερο από το αυθεντικό!!!Ο Aja είναι καταπληκτικός σκηνοθέτης(αν και περίμενα πολύ καλύτερο το Mirrors.Το high tension πάντως μου άρεσε πάρα πολύ)!!!Και τα 2 σίκουελ πάντως(και του παλιού και του καινούριου), είναι άθλια!!!

Shaun of the Dawn πολύ εύκολα. Μέγιστο γέλιο.

28 days later…kαι το Weeks επισης τα σπαει
Ωραιο θρεντ γενικα παντως.

Έβαλα το κλασικό του Ρομέρο, γιατί το 28 Days Later, δεν είναι με ζόμπι, αλλά με εθισμένους στη λύσσα:):!:

Mια ταινια με zombie που επαιζε και guest star o Alice Cooper θυμαστε ποια ειναι?

Prince of darkness και δεν ειναι ακριβώς με ζομπι αν θυμάμαι καλα.

Ταινιάρα:):!:

Εννοειτε το Rec.Το πιο τρομακτικο απ’ολα

Ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα ταινιων… Απο του poll δεν εχω δει τα White zombie, Zombi 2 και The return of the living dead… Εχω δει και πολλα αλλα, δεν τα θυμαμαι ολα τωρα. Απο τις επιλογες εδω θα ψηφισω κατι του Ρομερο, γιατι ο ανθρωπος ειναι μυθος στον χωρο… Ουσιαστικα αυτος εφτιαξε το ολο consept των ταινιων με ζομπι, πρωτοπορος και ολοι ακολουθησαν μετα βαζοντας και τις δικες τους ιδεες. Κατι σαν τους Black Sabbath για το metal δηλαδη… Γουσταρω επισης τα κοινωνικοπολιτικα νοηματα και την κριτικη στην κοινωνια που κανει μεσα απο τις ταινιες του. Θελει ταλεντο αυτο. Απο την κλασικη του τριλογια το καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι το Dawn Of The Dead και εκει θα παει η ψηφος μου. Απο εκει και περα λατερυω και τα Night of the living dead και Day οf the dead που ολοκληρωνουν την τριλογια, οπως και το Land Of The Dead που εβγαλε το 2005. Τρελαινομαι επισης για Shaun of the dead και Braindead, πολυ γελιο και τα 2 και το Braindead ο ορισμος του cult… Το 28 days later αρκετα καλο, αλλα προτιμω με τα 1000 το 28 weeks later, μονο τον ηχο να ακουσεις μενεις… Το Rec δεν το λες ακριβως ζομπι και δεν μου αρεσε, βαρεθηκα… Γενικα υπαρχουν πολλες ακομα αξιολογες ταινιες για το ολο θεμα. Απο προσφατες μου αρεσε και το Zombieland. Απο ελληνικα το Κακο και το Κακο 2, ειναι πολυ καλες προσπαθειες, αξιζουν για οποιον δεν τις εχει δει…

δεν ειναι καθολου best αλλα σημερα εχει αυτο…:

αλλα με βαθμολογια 5 στο imdb μαλλον δεν λεει και πολλα…
1.30 περιπου στο μεγα…
αν υπαρχει κανεις καμμενος…

ΕΠΟΣ!

Μολις ειδα το 28 weeks later.Απογοητευση#-o

Οχι ρε συ, γιατι? Τι δεν σου αρεσε?

Το Dead Snow πολυ καλο και πρωτοτυπη η ιδεα για ζομπι-Ναζι…

Πωωω ρε γμτ.Ήθελα να το δω στις νύχτες πρεμιέρας, αλλά δεν βρήκα εισιτήριο…Πρέπει να γαμεί έτσι???

Εντάξει, δεν το λες και πρωτότυπο.Οι Ιταλοί είχαν πάρει μάστερ σε κάτι τέτοια. :slight_smile:

Γαμει, ω ναι…:D…Υπαρχει στα γνωστα μερη εδω και καιρο,και γω απο κει το ειδα δλδ,επειδη το εχασα στις νυχτες πρεμιερας…αλλα ναι,η ταινια χωνει πολυ ομορφα!!

Στην αρχη πορωθηκα γιατι μπηκε πολυ ωραια και με πολυ δραση.Μετα ομως για κανα 30λεπτο μας εδειχνε πως ηταν η καινουργια πολη που φτιαξανε.Γενικα ειχε πολλα σκαμπανεβασματα δλδ λιγο δραση και μετα τπτ και ξανα το ιδιο.Πολλοι χαρακτηρες ηταν ηλιθιοι οπως το παιδακι ο πατερας και εκεινος με το ελικοπτερο(Μα πιανει ο αλλος το ελικοπτερο απ την τρομαρα του για να τους παρει να φυγουν και αυτος σικωνει το ελικοπτερο για να τον σκοτωσει και του λεει:Ψοφα παλιο χεστη και τετοια.Αυτο παιζει να ηταν το πιο χαζο σημειο της ταινιας).Ο πατερας φαινοταν σαν ηπερηρωας(Wolverine) οταν ειχε τον ιο.Ασε που στο τελος πιο πολυ φοβοντουσαν τους ανθρωπους μην τους σκοτωσουν παρα τα ζομπι.Επισης δεν μπορω να παραλειψω τις κλασσικες αμερικανιες.Ο στρατιωτης ο καλος που ηθελε να τους βοηθησει…εχω κι αλλα.