ναι έχεις δίκιο.υπερβάλλεις.
τσπ.καμια αλλη προταση γιατι αυτο δεν μου κανει?
Deckard
June 14, 2010, 4:52pm
το thread έχει 3311 replies. Κάνε ένα κόπο και διάβασέ τα
το θέμα είναι αν αυτό που σου κάνει είναι black metal αλλά για τσέκαρε το MXCII των gorath.μου το πρότεινε ο plunderer και πρόκειται για δισκάρα και αν και το έχω ακούσει λίγες φορές μάλλον εδώ έχουμε τον black metal δίσκο της χρονιάς.αν δε σου κάνει τσέκαρε το τελευταίο alcest.
Plunderer:
Η γνώμη μου είναι πως σε σχέση με το παρελθόν τους είναι πολύ βελτιωμένοι και σίγουρα αξίζουν.
Ειδικά αν βάλουμε πως στο υποείδος του υποείδους κυκλοφόρησαν τα:
Ondskapt-Arisen from the Ashes
Orcivus-Est Deus in Nobis
Nightbringer-Apocalypse Sun
Νιώθω ότι το MXCII είναι καλύτερο, πάντα αλλά πάντα όμως βάζω στο παιχνίδι του καλύτερου, τι έκανε κάποιος στο παρελθόν…είναι πιο έντιμο να συγκρίνουμε τις μπάντες πρώτα με τον εαυτό τους και έπειτα με τις άλλες.
Ondskapt-Orcivus-Nightbringer έκαναν άλμπουμ καλά μα τυπικά…στα δεδομένα τους στο ύψος τους…επαγγελματικά…7αράκια
Οι Gorath ξεπέρασαν και σε αισθητική αλλά κυρίως σε ουσία τα περασμένα τους, εκεί βρίσκουμε και την θέληση για μεγάλα πράγματα…
…Όταν έχεις γράψει 4 ολοκληρωμένα άλμπουμ και μερικά ακόμη παρελκόμενα κομμάτια αλλά το όνομά σου δεν βρίσκεσαι σε ορατό σημείο του μαυρομεταλικού χάρτη, πρέπει να σκεφτείς σοβαρά ποιο θα είναι το επόμενο σου βήμα, ειδικά αν είσαι Βέλγος και όχι Νορβηγός.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να σε μάθει παραπάνω κόσμος ή θα είσαι για πάντα μια support μπάντα σε live που οι μισοί βαριούνται να σε δουν και οι άλλοι μισοί μπαίνουν στο μαγαζί όταν παίζεις το τελευταίο σου κομμάτι, κοιτώντας σε με αδιαφορία ν? αφήνεις τα σωθικά σου στο σανίδι?
Οι Gorath έκαναν υπέρβαση με πιστό οδηγό το Black Metal που επιτάσσουν τα 10?s. Δηλαδή, Κιθάρες που λένε με κάθε ευκαιρία πόσο έξυπνος είναι ο Hasjarl και φωνητικά που μοιάζουν με την «έχω ένα φλέμα στο λαιμό» φωνή του Arioch και προσπαθούν να γίνουν ο Mikko Aspa των φτωχών.
Με ένα πιο διεισδυτικό κοίταγμα το MXCII είναι ένα album με λαϊκή κατεύθυνση, δεν έχει άλλωστε την δυνατότητα να κρύψει μέσα στα άγια δισκοπότηρα που χρησιμοποιεί περίεργα κόλπα και ανείπωτα μυστικά, μιας και αυτά τα δισκοπότηρα δεν είναι δικά του.
Μπορεί όμως ν? αναπαράγει όσα έμαθε πολύ καλά με την λέξη αντιγραφή να στρογγυλοκάθεται στο μυαλό μας. Αλλά ποιο το πρόβλημα εξάλλου σε κάθε εκκλησία η ίδια ψαλμωδία ψέλνεται αλλά με διαφορετικό ψάλτη σε κάθε ενορία?
Το rhythm section είναι μπροστάρης υποβοηθούμενο από μελωδικά μυρωδικά που εμφανίζονται αριστερά και δεξιά του. Άρτιο σύνολο δεμένο και με όραμα πλέον οι Βέλγοι έφτιαξαν μια καλοπαιγμένη ορθόδοξη λειτουργία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα γερό ποτήρι μεθαδόνης για όλους εμάς που περιμένουμε εναγωνίως νέα δουλειά από τους Γαλλοφιλανδούς Αρχιμανδρίτες.
Το album παίρνει φωτιά από την μέση και έπειτα, ζήστε μαζί τους μοναστικά το μεγάλο έπος Gesta Sancti Servatii (εμπεριέχει και συμπαθές σολάκι) και τραγουδήστε με τον F. Dupont ?Άγιος, Άγιος, Άγιος και Σωτήρας ο Παντοκράτωρ στο κορυφαίο Deathspellικό Godsgerecht Geschiedde… Εν κατακλείδι το νέο Gorath αξίζει ν? ακουστεί από κάθε ορθόδοξο νηστεύσαντα ή μη.
ΑΜΗΝ.:papas:
σε ευχαριστω.θα τσεκαρω τους gorath.alcest εχω τσεκαρει και καταγουσταρω
Ascension - With Burning Tongues [demo] -2009
γεια σας και παλι. ισως ειναι ο ενθουσιασμος της δευτερης ακροασης, ισως οτι εχω καιρο ν’ ακουσω κατι τοσο ομορφο, δε ξερω. ισως μιλαμε για τον καλυτερο δισκο μπιεμ του 2009. οσο καυλα και να ηταν το μαραναθα. οι Ascension ειναι Γερμανοι. τα μελη δεν τα ξερουμε, ο ντραμμερ μου εκανε το κλικ στα πρωτα κομματια, καθως δεν χρειζεται να παιζει γρηγορα για να σε τρελανει καποιος με το παιξιμο του, ουτε τεχνικα. ο τυπος εχει φαντασια και ο ηχος των τυμπανων ειναι ξεχωριστος, περα λοιπον απ’ την καταπληκτικη για ντεμο παραγωγη, οι συνθεσαρες πανε κι ερχονται. οι παυσεις και τα καταιγιστικα σημεια επισης. οι φωνες ιδιαιτερες οσο δεν παει. στο Grey Queen κανεις κιερατακια τα σηκωνεις στον αερα, σφιγγεις τη γροθια και γκρουβαρεις μαζι του. καντε το κι εσεις!
gorath φιλε μου αρεσαν αρκετα.εχουν πολυ ωραια παραγωγη και ωραια riff.ωραιο ακουσμα.κατι αλλο εχεις να προτεινεις?
Αν έχει κανείς όρεξη για την Παρασκευή που μας έρχεται να ακούσει Attila, Γιοβανίτη & Καιάδα, σε Dj-λίκι
Δεν είναι κακή ιδέα θα έλεγα να μαζευτούμε για καμια μπύρα με την ευκαιρία.
:drunk:
άκου το ascension που προτείνει από πάνω ο NoMisteraki.
razor7
June 14, 2010, 7:46pm
για τους tuatha de danann ξερει κανεις να μου πει δυο λογακια?ευχαριστω:)
armageddon:
Μηπως γνωριζει κανεις καμια καλη μπαντα ειτε doom/Black ειτε depressive rock . Γενικοτερα κατι σε forgotten woods, in the woods, agalloch με αναλογη ατμοσφαιρα δηλαδη δεν με συγκινει να υπαρχουν απλα τα κλασσικα αργα ριφφ
δε με ενδιαφερει επισης και το depressive Black Metal
Μπορείς επίσης να τσεκάρεις The Puritan . Περισσότερο doom παρά black (τουλάχιστον μέχρι τη μέση, μετά blackίζει τρελά, το λέω γιατί το πιο πιθανό είναι να βρεις το Lithium gates που είναι δυο ep μαζί).
Του Sami των Reverend Bizzare.
Kαι ούτε μένα με ενδιαφέρει το depressive, so…
Plunderer:
Αν έχει κανείς όρεξη για την Παρασκευή που μας έρχεται να ακούσει Attila, Γιοβανίτη & Καιάδα, σε Dj-λίκι
Δεν είναι κακή ιδέα θα έλεγα να μαζευτούμε για καμια μπύρα με την ευκαιρία.
:drunk:
Aν και η ιδέα bm μπύρας μου αρέσει πολύ, θα είμαι off στο Hellfest 8)
Mε κ.κ. Γιοβανίτη και Csihar να προσέχετε, γιατί σας βλέπω να τη βγάζετε με τίποτα plasma pool και σια :roll:
The_BBB
June 14, 2010, 11:44pm
σοβαρα πατα τις σελιδες αντιστροφα … τωρα για το bloodoline τι να σου πω , αν δεν ακους μπλακ οκ δν σαρεσει το κατανοω … αν ακους μπλακ κ δν σαρεσει τοτε οχι δν κατανοω. Απλα επειδη βαριεμαι κιολα τσιμπα μια απαντηση του στυλ “γουστα ειναι” και ψαξε κατι αλλο με καλη παραγωγη και ριφς 8)
NoMisteraki:
[SPOILER]Ascension - With Burning Tongues [demo] -2009
γεια σας και παλι. ισως ειναι ο ενθουσιασμος της δευτερης ακροασης, ισως οτι εχω καιρο ν’ ακουσω κατι τοσο ομορφο, δε ξερω. ισως μιλαμε για τον καλυτερο δισκο μπιεμ του 2009. οσο καυλα και να ηταν το μαραναθα. οι Ascension ειναι Γερμανοι. τα μελη δεν τα ξερουμε, ο ντραμμερ μου εκανε το κλικ στα πρωτα κομματια, καθως δεν χρειζεται να παιζει γρηγορα για να σε τρελανει καποιος με το παιξιμο του, ουτε τεχνικα. ο τυπος εχει φαντασια και ο ηχος των τυμπανων ειναι ξεχωριστος, περα λοιπον απ’ την καταπληκτικη για ντεμο παραγωγη, οι συνθεσαρες πανε κι ερχονται. οι παυσεις και τα καταιγιστικα σημεια επισης. οι φωνες ιδιαιτερες οσο δεν παει. στο Grey Queen κανεις κιερατακια τα σηκωνεις στον αερα, σφιγγεις τη γροθια και γκρουβαρεις μαζι του. καντε το κι εσεις![/SPOILER]
Και γαμώ αδερφέ.Και 'γω το άκουσα καμια 2 μήνες πριν,τους ανακάληψα ψάνχωντας πληροφορίες για τους KTHRSS.Similar artist να το πώ.Φοβερή δουλειά!
Υ.Γ : Δε ξεκολλάω από το τελευταίο Nachtmystium… :-s
NoMisteraki:
Ascension - With Burning Tongues [demo] -2009
γεια σας και παλι. ισως ειναι ο ενθουσιασμος της δευτερης ακροασης, ισως οτι εχω καιρο ν’ ακουσω κατι τοσο ομορφο, δε ξερω. ισως μιλαμε για τον καλυτερο δισκο μπιεμ του 2009. οσο καυλα και να ηταν το μαραναθα. οι Ascension ειναι Γερμανοι. τα μελη δεν τα ξερουμε, ο ντραμμερ μου εκανε το κλικ στα πρωτα κομματια, καθως δεν χρειζεται να παιζει γρηγορα για να σε τρελανει καποιος με το παιξιμο του, ουτε τεχνικα. ο τυπος εχει φαντασια και ο ηχος των τυμπανων ειναι ξεχωριστος, περα λοιπον απ’ την καταπληκτικη για ντεμο παραγωγη, οι συνθεσαρες πανε κι ερχονται. οι παυσεις και τα καταιγιστικα σημεια επισης. οι φωνες ιδιαιτερες οσο δεν παει. στο Grey Queen κανεις κιερατακια τα σηκωνεις στον αερα, σφιγγεις τη γροθια και γκρουβαρεις μαζι του. καντε το κι εσεις!
I liked mate,thumbs up 8)
Εντιτ:Οπως ειδα εχει βγει και σε βινυλιο
ακουω black αλλα δεν μου ειπε τιποτα.δεν βρηκα κατι μεσα στον δισκο που να με κανει να θελω να τον ξανακουσω.δεν μπορεσα να ξεχωρισω τιποτα.
The_BBB
June 16, 2010, 3:36am
παιζει να μην ακουστει σχετικο αλλα τι γνωμη εχεις για Furze και τα μπλακ του Ildjarn
σε δευτερο επιπεδο και πιο σχετικο , τι σου λενε οι DHG και οι Dodheimsgard ?
βγαινει νεα κυκλοφορια Deathtrip σε υπερτουμπανο συσκευασια κτλ btw
edit : nomisteri πραγματικα … σου χρωσταω για το Ascension φιλε … οχι σοβαρα τωρα