Black Metal Albums

Malkhebre καπου πρεπει να χα μια κασετα , τωρα που έψαξα δεν την βρήκα πάντως και δεν θυμάμαι να πω και ινφοζ. Τσέκαρε οπωσδήποτε την πρώτη κασσέτα όμως των Ancestral Fog όπως επίσης και την κασσέτα των Bliss of Flesh (αυτη που κυκλοφόρησε ο απατεώνας ο Akedia Recs)… έχουν και ένα 7αρι με Bloodhammer το οποίο από όσο θυμάμαι είναι γαμώ.

Inkisitor επισης να ακούσεις μιας και σαρέσουν τα γαλλικά πράματα. Θα σε ξετινάξουν. :wink:

mikro … ρε μαν επειδη σε εχω κοψει και γω λιγο κακογουστο ωρες ωρες , θες οντως να απαντησεις σε μια μια τις ερωτησεις που εθεσε ο Plunderer σε σχεση με το Bohemian. Δεν με νοιαζουν Virgin Steele κτλ , εγώ μικρός κάτι Pegasus άκουγα για power και χαιρόμουν. Για πες μια σοβαρά τώρα . Επιχείρημα μου φάγανε την γκόμενα δεν θα το μετρήσω ε. :wink:

εντι : βρήκα το μαλκεμπρε και είναι μαλακία … μια και είπες για Ιταλια άκου τους Necromessiah , κάπου τους αποθέωνε και ο Ανγκμαρ , ψαξτο :wink:

θένκς, ΒΒΒ! Θα βρώ χρόνο να τσεκάρω. Τώρα θέλω να θέσω ένα “καυτό” θέμα προς ανάλυσιν. ΆΝ…λέμε Άν…δέν είχαν διαλύσει οι Ved Buens Ende, και τα κομμάτια του Black Flux είχαν καταλήξει σε άλμπουμ τους (μάλλον πιο προχωρημένα απο ό,τι τα ακούσαμε σε εκείνες τις πρόβες του ‘06), τί θα είχαμε τότε στα χέρια μας
? Θα μου πείτε, “άν η γιαγιά σου είχε τραμπανέλια θα ήταν ο παππούς σου”. Παρ’ όλα αυτά εγώ πολλές φορές το αναρωτιέμε και -κόβω την μπύρα- θα το έχετε αναρωτηθεί και εσείς…

Εγω σιγουρα οχι
(πλακιζω αλλα ισχυει :p)

Ναί, θυμάμαι το πόστ που το ξεκαθαρίζεις. επίσης πάω να κατευάσω APOCRYPHAL VOICE. Κάτι άλλο. Σήμερα είχα πρώτη επαφή με silencer και Ψ.Χ. Σόρρυ άν προσβάλω τα γούστα κάποιου - και στις 2 περιπτώσεις τα φωνητικα μου φάνηκαν απο γελοία (Γουρουνοχέρης) εώς ξεκαρδιστικά (Ψ.Χ.) άν και οι πρώτοι είχαν κάποια πόϊντς στην μουσική και οι δεύτεροι έναν στίχο που συκώνει 4ωρη κοινωνικοφιλοσοφική ανάλυση (“Γ@μμένς π*υτ@νες, θυμηθήκανε να γίνουν μάνες”). Ισως είναι πολύ ακραίο για μένα - προτιμώ το Within Deep Dark Chambers όταν δεν ακούω cut your flesh and worship satan. Η ιστορία με τον τύπο στους silencer πάντως μου φαίνεται μούφα και το όλο ΨΧ ένα (καλοστημένο αλλα με πολυ γαμάτο χιούμορ) εμπορικό ή σπασωπλακικό κολπάκι. Πάρε συνεντευξεις…That’s me and I ma be wrong - Do what thou like…

Να τονίσω ξανα οτι δεν θελω να προσβάλω τα γουστα καποιου. It’s just my opinion.

Αλήθεια τελικά οι ΧΨ αρέσουν σε κανέναν άλλον εκτός του Γιοβανίτη; Ομολογώ δεν θυμάμαι εδω μεσα ποστ αποθέωσης απο κάποιον.

Δηλώνω άγνοια και ψάχνω να τσεκάρω τους Bohemian Grove μετά απο τόσα αποθεωτικά ποστ.

Φίλε ganondor καλώς ήρθες.

Για το orthodox που λες, σαφώς και γίνεται όχι τρέντυ αλλά το αγγίζουν και μπάντες μόνο και μόνο λόγω hype. Τέλος πάντων, νομίζω ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα διαμάντια απ’ τους περαστικούς.

Μια συμβουλή μόνο. Μέσα σε 5-6 ποστ που έκανες είδα ότι χτες άκουσες κάμποσα πράγματα. Αυτό δεν είναι κακό, περνάνε μέρες που μπορεί να ακούσω και 6-7 δίσκους, όχι όμως όλους με την ίδια προσήλωση. Είναι λίγο ανησυχητικό που δείχνεις να έχεις κατασταλλαγμένη γνώμη πχ για Silencer και Ψ.Χ. από την πρώτη φορά που ήρθες σε επαφή μαζί τους, νομίζω ότι τέτοιους δίσκους και μουσικές πρέπει να δίνουμε κάποιες ακροάσεις και κυρίως κάποια προσοχή παραπάνω, να δούμε τι έχουν να πουν μουσικά και θεματολογικά.

Αλλιώς καταλήγουμε σε ποστς τύπου mikro, που 4μμ έγραφε “τώρα θα ακούσω το Gorath” και δυο ώρες αργότερα “πολύ καλό το Gorath, τώρα τι άλλο να κατεβάσω”.

Check pm.

Θα είχαμε ένα Black Flux, λίγο διαφορετικό.Το ότι θα συμμετείχε ο Vikotnik δε μου λέει και πολλά γιατί τα τελευταία χρόνια δεν έχει δώσει κάτι πραγματικά σπουδαίο.

Αν αποθεωναμε και τους ΨΧ χεσε μεσα Πολυχρονη… :stuck_out_tongue:

Να σου πω κάτι? Αισθάνωμαι ΠΟΛΥ βλάσφημος ΑΛΛΑ οφείλω να θυμήσω πως ο Τόλης γουστάρει Evanescence, ξερω γω… Μπορεί να του έκανε κάτι κλίκ ή να μην του αρέσουν όσο λέει. Ή απλώς να μην πιάνουμε κάτι που πιάνει αυτός…αν και δεν το νομίζω. Πάντως, το “Ψ.Χ.” βγάζει λεξάριθμο 11 8 88. Τυχαίο? Δέν νομίζω… :lol:
chrisP: απλά ΔΕΝ νομιζω πως τα φωνητικά εχουν κάτι να πουν :slight_smile: Τους δίσκους θα τους ακούσω και θα τους ξανακούσω για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Εκτος απο αυτους τους 2 που τα φωνητικά, όπως είπα, δεν μου κάνουν. νομίζω πως όταν ένας δίσκος ΔΕΝ σου λέει ΑΠΟΛΥΤΩς τιποτα απο την αρχή ή ακόμα χειρώτερα σε κάνει και λκύνεσαι στα γέλια ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν κάνει για σένα. Απο την άλλη, εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να ακούω 150 μπάντες, ξέρω γω… Όταν κάτι ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΞΙΝΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ (βλέπε βού μπού έ) ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΌΣΩΝ διακρίνω κάτι που “υπόσχεται” θα τον παλέψω ξανά και ξανά όπως τα περισσότερα πράγματα που ακούω πλεον. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον :slight_smile:

Θα είχαμε ένα black flux λίγο πιο (μπλακ;) μέταλ φρονώ εγώ (το πόσο αυτό ταιριάζει στον καθένα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Εδώ που τα λέμε, ετούτη είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στους θείους και τα ανήψια. Συνεχίζω να ψιλοπιστεύω πάντως ότι το Flux δεν πιάνει το Carheart, ίσως γιατί μεταλλίζει λίγο περισσότερο, ενώ το άλλο ήτο πιο ελεύθερο.

ChrisP: Καλώς σας βρήκα (το ξέχασα αυτο :slight_smile: )

Κίρκους: Ο κζράλ είπε οτι το κάρχαρτ είναι πιό “επιτηδευμένα out there” αλλά, ούτως ή άλλως είναι - νομίζω - 2 εντελώς “άλλοι” δίσκοι, με κοινές αναφορές. Πιστεύω πως ΙΣΩΣ στο φλού είχε και διαφορετικές επιρροές. Ή, απλώς, είχε “ανοιχτούς λογαριασμούς” που ένιωθε οτι πρέπει να κλείσουν έτσι. Στο επόμενο σχεδιάζει να βάλει χωρωδία να ψέλνει στα ρώσικα, οπότε μάλλον ΕΙΤΕ θα συνεχίσει απο το κάρχαρτ ΕΙΤΕ θα κάνει (πάλι) κάτι διαφορετικό.

Ωχρά χέρια θα σβήνουν στο σύθαμπο

Προσωπικά έχω λόγους να αποθεώνω Ψ.Χ και δηλώνω ότι θα πάρω χάρτη που θα μου δώσουν για να πάω να βρω θαμένο το άλμπουμ τους σε κάποιο σημείο της Ελλάδας…

Οι ελληνικοί στίχοι στο Black Metal είναι ένα προσωπικό φετίχ έκφρασης, δεν μπορώ να μεταδόσω κάτι τέτοιο είναι να σε αγγίζει…

Το ίδιο έπαθα και με Bohemian, με αγγίζει είναι για μένα ψηλά…μόνο το Star Wimpled Dome να είχε δηλαδή…πάλι τα ίδια θα έλεγα.

Silencer σεβασμός, έκανα 3-4 χρόνια να τον θεωρήσω σοβαρό και αλλά 2-3 να νιώσω κάτι. Δεν είναι εύκολο αλλά και πάλι είναι “βιωματικό” αρα δεν λέει κάτι αναγκαστηκα σε κάποιον και δεν είναι ελιτισμός αυτό σε καμιά περίπτωση.

Plunderer: …κάπως έτσι καταλήγουμε στο δίκοπο μαχαίρι “…είναι τα γουστα/τί θα κάνει κλίκ Η ΑΝΤΙ-ΚΛΙΚ στον καθένα”, και “ίσως δεν έπιασε κάτι κάποιος που έπιασε κάποιος άλλος”… Π.Χ. εμένα μου αρέσουν οι Mr. Bungle γιατί ειμαι κατεστραμένος.

(Το εννοώ :slight_smile: )

Νομίζω ότι το “δίκοπο μαχαίρι” είναι θεμιτό μιας και μιλάμε για μια πολύ ειδική κατηγορία. Δηλαδή δεν λέμε ούτε καν για υποείδος του Black Metal, αλλά για κάτι που μιλά ουσιαστικά σε κάποιους υπερβολικούς ακροατές.
Οπότε είναι μια πρόταση με επιφύλαξη και ειλικρινά ομολογώ ότι αν έκανα μουσικές προτάσεις σε φίλους δεν θα τους ανέφερα τους Ψ.Χ πριν απο άλλες μπάντες.
Δηλαδή για να το κουράσω κι άλλο αν κάποιος δεν άκουσε ποτέ Paysage d’Hiver θα εκτιμήσει Darkspace?

Δεν έχω ακούσει ποτέ Paysage d’Hiver!

Το έχω λιώσει το ντεμπούτο των Fides Inversa.Για μένα γαμάει και χωρίς σάλιο.:stuck_out_tongue:

Γιατί να βρίσουμε? :?

Δεν έχω ακούσει αυτο το Darkspace πρότζεκτ του κιθαρίστα και ΝΑΙ δεν έχω εκτιμήσει (ακόμα τουλάχιστον) τους Darkspace. Τους έχω αφήσει λίγο καιρό για να ξαναπροσπαθήσω αργότερα (το παθαίνω συχνά και πιάνει αυτή η τακτική). Απλά, δεν έχω λόγω να κατηγορήσω τους Ψ.Χ./κάποιον που ακούει Ψ.Χ. μόνο και μόνο επειδή δεν τους καταλαβαίνω/δεν μπορώ να τους ακούσω. ΕΚΕΙ νομίζω κάνει λάθος πολυς κόσμος…

whorecrown: για το όντσκαπ πήγαινε γιατί (όπως έχω “πρεφάρει”) θα προτιμούσε καποιος άλλος (δικαιολογημένα, μαλλον) το bliss of flesh

Soρry για το ντάμπλ-ποστ.

Θα πρόσθετα ότι δεν είναι Project οι Paysage d’Hiver αλλά αφετηρία.

Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτεροι απο Darkspace και κάτι τέτοιο δεν θα έχει νόημα μιας και μιλάμε για κοινή αφετηρία.
Αλλά πως να το κάνουμε respect σε παλιότερη εκδοχή.

Πάραυτα πάνε και ανάποδα, αλλά να υπάρχει προυπηρεσία αυτιών σε ήχο demo. Επειδή έχουμε κάνει διάφορες προτάσεις και έχουν αναφερθεί κάποια λέω να κάνω άλλη μια και με καλύτερο ήχο.

2007-Paysage d’Hiver-Einsamkeit

καλό ταξίδι…
:wink:

Μπορείς να κατεβάσεις και τις δυο δουλειές από το site
http://bohemian.hyperblasted.com/

Επίσης, το καινούργιο cd υπάρχει προς πώληση στα εξής δισκάδικα των Αθηνών:

Bowel of Noise
Sirens
No Remorse και
Nuclear Blast

Φυσικά, μπορεί όποιος επιθυμεί να παραγγείλει κατευθείαν από την μπάντα μέσω του email
thebohemiangrove@gmail.com

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη! :metal:

λοιπον επειδη βλεπω οτι εχετε προβλημα στην αρνητικη κριτικη θα πω κατι τελευταιο για τους bohemian(περιμενω και καποιο δωρακι για την διαφημιση που τους εκανα)οι τυποι δεν μου λενε τιποτα και δεν θα κατσω να αναλυσω το γιατι—τωρα αν εσεις βρηκατε το δισκο της χρονιας προβλημα σας,περαστικα σας…φιλε chris τα αυτακια σου μπορει να θελουν και ενα χρονο για να αφομοιωσουν ενα ακουσμα…τι να κανουμε?εγω ακουσα gorath γουσταρα μουσικη και ειπα ειναι καλο…που το προβλημα?το προβλημα μαλλον εντοπιζεται στους bohemian…:smiley: