Το παρακατω νομιζω θα αρεσει σε αρκετους (λεγε με Plunderer, εκτος αλλων :p)
[U][B]Vemod[/B] - Venter på stormene (2012) [/U]
Το παρακατω νομιζω θα αρεσει σε αρκετους (λεγε με Plunderer, εκτος αλλων :p)
[U][B]Vemod[/B] - Venter på stormene (2012) [/U]
Εχθες μου λεγανε γι’ αυτο οτι θυμιζει Arcturus του Aspera και ημανε σε φαση αουα. Ειναι στα πολυ υπ’ οψη για συντομο τσεκαρισμα, σημερα λογικα δηλαδη.
Είχα κάνει μια σημίωση στους Dark Sonority είναι project του Eskil Blix ή καλύτερα του His Black Majesty MSTR. MALEFICUS .:. BLIX .:. NIDROSIENSIS :lol: όταν παίζει με Black Majesty. Θα το ακουσω ειναι στην λίστα, αλλα έχει φουσκώσει πολύ αυτή την εποχή. Ειδικά τα promo του 2013…μου ρθε πχ το νέο Spectr…οπότε τρέχω.
Edit: Χρήστο έβαλες το νέο των Elysian Blaze την κατάλληλη στιγμη
Δεν ειδα αναφορα,και γενικα δε νομιζω ν’ασχολειται πολυς κοσμος αλλα επειδη η μπαντα εβγαλε τριτο καλο δισκο σερι λεω να την κανω εγω
Ο λογος για τους Faustcoven λοιπον,τριτος δισκος φετος με τιτλο Hellfire and Funeral Bells.Εχουμε να κανουμε με doomy death/black metal που βγαζει εναν παλιακο αερα.Χρωσταει φυσικα στους Hellhammer,αλλα καμια σχεση με αντιγραφες κλπ
Εμενα προσωπικα μ’αρεσε γιατι μου εβγαλε ενα φιλιν παρομοιο με αυτο που συναντουσες στο αρχαιο μπλακ μεταλ και σ’αυτο της περιοδου 88-92 πανω κατω απο μπαντες τυπου Samael,Root,Mortuary Drape και σε πιο συγχρονα παμε σε Necros Christos και Negative Plane.
Γενικα οποιος γουσταρει μεταλ στο μπαλκμεταλ(:p) του και τετοιες καταστασεις γενικα θα το δεχτει πιο ευκολα πιστευω
Λοιπον, εχοντας ακουσει το ντεμπουτο τους το ειχα βρει συμπαθητικο με καποιες ωραιες ιδεες.
Επιστρεφουν με το 2ο αλμπουμ τους και ομολογω πως εχουν ανεβει αρκετα σκαλοπατια και οι καλες ιδεες ειναι μπολικες εδω…Το καταγουσταρα που λεμε. Ενδεικνυται για ατομα που κανουν γουστα με [B]Darkthrone[/B] εποχης The Cult is Alive,[B]Sektemtum[/B] και ολιγον punk/rock. Επισης παιζει και ο Α. των [B]Forgotten Tomb[/B]. Aλανια!
΅
[U][B]Whiskey Ritual[/B] - Narconomicon[/U]
Επισης κυκλοφορησαν και ενα βιντεο απ’το αλμπουμ.
Και στο καπακι, καινουριο Gorath το βραδακι…
[U][B]Gorath[/B] - The Chronicles Of Khiliasmos[/U]
Νομιζω πως αρχιζω σιγα σιγα να επανακτω τη πιστη μου στο Σουηδικο μπλακμεταλ. Πολυ καλο το παρακατω, Acerbitas - Urkaosets Svarta Vredesdom
καιρός ήταν να δω γαμαουά δίσκους…
+1000000000000
Τρομερός δίσκος εν τέλει, έχουν ξεφύγει κάπως από το KRIEG-meets-PROFANATICA στυλ του πρώτου, χώνοντας μερικές άψογες πρίμες κιθάρες και μερικά πιο groovy (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) σημεία.
Κόντρα στην τυποποιημένη και καλά evil γκαρίδα που μαστίζει τι περισσότερες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών, ο Imperial θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το όσκαρ μπλακμέταλ ερμηνείας του 2012. Σωστή παράνοια επιτέλους, βρε αδερφέ!
[I]“Ashes Of The Holy Ghost”[/I] ~~> http://www.youtube.com/watch?v=lk9ST8QTxic
[I]“Psalm 39”[/I] ~~> http://www.youtube.com/watch?v=k0Q8L-E-3Ts
για Prosatanic και όχι μόνο
ωπ :!:
“Recorded live at Oboroten Novenmber eleven MMXII C.E.”
Rehearsal demo recorded on November 11, 2012. First press released for their show with THRONES, BÄDR VOGU, CRYPT KEEPER on December 8, 2012.
Same program repeats both sides.
Ωπ, ωπ :!:
[SPOILER][/SPOILER]
Υπάρχει κάπου αυτό?
Λινκ όχι, αλλά υπάρχουν 2 από τα κομμάτια σε παλιότερες λάηβ εκτελέσεις:
[I]“Beneath The Waves” [/I]~~> http://www.youtube.com/watch?v=vexTK6D7qWY
[I]“The Drinker”[/I] ~~> http://www.youtube.com/watch?v=cLEcRQ6xb3I
Μπορείς να επικοινωνήσεις με τη μπάντα πάντως.
Αυτό το ξεχώρισα και εγώ
Εγω παλι δεν πολυτρελαθηκα…Γενικως μονο 1-2 αλμπουμ τους μου εχουν πει κατι παραπανω…
[/SPOILER]
Ξέρουμε αν έχει κυκλοφορήσει σε κάποια μορφή το συγκεκριμένο?
έντιτ. κάτι κάνω λάθος με το σπόιλερ αλλά γάμα το…
Όχι, ψάχνει label.
[…]
Αυτή τη στιγμή στον ευρύτερο χώρο του σκληρού ήχου υπάρχουν κάποια (λίγα και καλά) ελληνικά συγκροτήματα που δείχνουν ότι έχουν τη δυνατότητα να σταθούν επάξια σε διεθνές επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται αν θέλουν να διακριθούν και να απαγκιστρωθούν από τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα, είναι να ξεφύγουν από τον γραφικό χώρο του underground (ο οποίος ναι μεν είναι απαραίτητος για το ξεκίνημα, αλλά όχι για την εξέλιξη μιας μπάντας) και με τον συνδυασμό επαγγελματισμού και κατάλληλου management να διεκδικήσουν αυτό το οποίο ονειρεύονται και αξίζουν.
[…]
Να δούμε τι άλλη βλακεία θα διαβάσουμε σε αυτό το σάητ…