Για αυτό το ρώτησα, γιατί τα instrumental άλμπουμ ή θα σε στείλουν με την καλή έννοια ή θα σε κάνουν να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο
Τι να σε πω… Δεν ειναι και η πιο ευκολη μπαντα.
Δοκιμαζεις και βλεπεις. Εμενα παντως δεν με εχουν απογοητευσει. Αντιθετως με εχουν καψει
Ποιες μπαντες ανηκουν στο hype των ημερων μας μπορει κανεις να το διαπιστωσει απο μερικες τιμες στο Bowel 8)
μπα, απλά στο ΒοΝ ανακαλύπτω σπάνια διαμάντια σε…ούλτρα-χαμηλές τιμές
Και επειδή είμαι βρωμο-παγάνας Εθνικός, τσιμπάω πολλά heathen/pagan καλούδια
που πάνε υπέροχα παρέα με μπύρες και κρέας ([I]μα πολύυυυυυ κρέας με βρασμένα λαχανικά[/I]!)
[I]Βράστο το hype , το μπλακ μέταλ είναι για να σε φτιάχνει:[/I] [B]να γίνεσαι κάτι παραπάνω από απλώς άνθρωπος[/B], [I]ρε πως να το πούμε[/I]…
[B]edit:[/B] [I]ξέχασα ο βλάκας τα άλμπουμ που μ’ ενδιαφέρουν[/I]:
το Wind of Freedom των [B]PAGANLAND [/B], το Insularum των [B]FANISK [/B] και το Baphometic Chaosium των [B]LIGHTNING SWORDS OF DEATH [/B].Για να δούμε…
Fanisk???Δεν ξέρω την σχέση ιδεολογίας - Black metal που έχεις αλλά αυτοί είναι δηλωμένοι Ns. Προσωπικά δεν μπερδεύω ιδεολογίες με μουσική, ότι μου αρέσει ακούω. Έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις περί του θέματος να φανταστώ εδώ μέσα. Αφού είσαι άνετος, καλά κάνεις. Τώρα αν είναι να “εκνευρίζεις” κόσμο μην τα γράφεις.
Έχεις ακούσει δισκογραφία τους; Και των λοιπών…;
Γνώμη σου;
Ναι, τους έχω ακούσει γι’ αυτό και σχολίασα. Έχουν καλές δουλειές και το Noontide είναι ωραίος δίσκος.
Τους είχα μάθει μέσω των Infernum και την υπερ τέλεια δισκάρα που λέγεται Farewell. Ένας είχε γράψει τους στίχους για το δίσκο
Τέτοια οικτρά χλαπατσίμπαλα πλασαρισμένα ως “μουσική με φιλοσοφία” καιρό είχα ν’ ακούσω.
Πάτος.
Αν θέλεις να κρίνεις ένα δίσκο για το πολιτικό του κομμάτι κάνε το. Εγώ δεν το έκανα. Δεν είπα ότι έχουμε να κάνουμε με δίσκο σταθμό. Είναι ωραίος με τα συμφωνικά του στοιχεία, τα ατμοσφαιρικά κτλ. Μια φορά που τα άκουσα δεν μου άφησαν άσχημη εντύπωση.
Ιδεολογικά κανείς μας δεν γουστάρει. Αλλά δεν τα μπλέκω. Τώρα αν ο Νικ και ο καθένας είναι άνετος να γράφει ενώ ξέρει ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα του. Όποιος θέλει ας του την πει ή όχι.
Δεν έμπλεξα με τις συγκεκριμένες συζητήσεις και μου φάνηκε περίεργο που είδα τέτοιο ποστ. That’s all. Ελευθερία λόγου έχουμε. Δεν θέλω ούτε να επεκταθώ, ούτε να μπούμε σε πολιτικές συζητήσεις. Black και μουσική εδώ, όπως λες παραπάνω.
Είναι μουσικά άθλιος.
Συνθέσεις για τον πούτσο, πώς το λένε?
Anyway, για να σοβαρευτούμε λίγο:
Κομμάτι των NIGHTBRINGER από το split με DØDSENGEL.
Με το “Ns” που έγραψες, τι εννοούσες; Ναζί;:-s
[I]Δεν γνωρίζω την ιδεολογία της μπάντας, αν θες να ξέρεις.[/I]
Ενυγουεϊ, πουρές ιδεολογίες τις βγάζω εκτός από τη κρίση ενός έργου τέχνης ([I]χωρίς να σημαίνει πως είμαι οπαδός των ακραίων ιδεολογιών[/I]). Είχα αρνητική εμπειρία στο παρελθόν, προσπαθώντας να υπερασπιστώ συνάδελφο εικαστικό από έξωθεν επιθέσεις που δέχτηκε ([I]έκανε ζωγραφικό πίνακα όπου μια καλόγρια με σαρδόνιο χαμόγελο κατουρούσε…τη χριστιανική Βίβλο /I [I]και δίπλα ένα σκύλο να κατουρά, με τη σειρά του, μια τρομαγμένη γάτα[/I]). Συνήθως δεν κάνει προκλητικά έργα, αλλά ΗΘΕΛΕ να βγάλει τέτοιο έργο έξω- στους τοίχους εκθεσιακού χώρου- διότι αποτελούσε τρόπω τίνα εικονογράφηση ενός ονείρου που ο ίδιος είχε. Και από ποιους δεν δεχτηκε αντιδράσεις: καλοθελητές “τεχνοκριτικούς”, φιλόζωους (?), χριστιανοταλιμπανίζοντες που απλά…άκουσαν απ’άλλους πως “στο τάδε μέρος αναρτήθηκε ένα αισχρό έργο” και βάλθηκαν να πατήσουν πόδι στον εκθεσιακό χώρο για…τη τιμή των όπλων και λοιπούς κουλους. Ο άνθρωπος ούτε τον ακροαριστερό χώρο ούτε στον ακροδεξιό χώρο ανήκει. Δηλώνει “[I]πάντα ελεύθερος+ανεξάρτητος[/I]” -ό,τι κι αν σημαίνει αυτό στον καθένα από σας…
[B]Δεν είχα σκοπό να προκαλέσω. [/B]Σέβομαι απολύτως τις επιλογές του καθενός. Δεν είπα πως καραγουστάρω τη μπάντα, έτσι. Λίγα πράγματα είχα ακούσει σχετικά.Απλά στα διάφορα εμπορικά σαϊτ με τις προσεχείς μπλακ μέταλ κυκλοφορίες, αναφέρθηκαν.
ον τοπικ:
Borknagar -URD
οι φανισκ παντως ειναι και εικαστικα πολυ δυνατοι… μαητ μεηξ ραητ που λεμε
Eχμμμ,…η εικόνα δεν φαίνεται somnambulist
τέλος πάντων…
Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό σε όσα λές. Και για τη δικιά σου πληροφόρηση:
NS = National Sozialismus: Η μετεξέλιξη του εργατικού κόμματος της Γερμανίας στις αρχές του 1900 με προσθήκη εθνικιστικών στοιχείων από τον Αδόλφο Χίτλερ προκειμένου να δώσει όραμα και ελπίδα στον απογοητευμένο από προηγούμενες κυβερνήσεις Γερμανικό λαό. Τα υπόλοιπα αίσχη είναι ιστορία.
On topic: Το τελευταίο Slaughtered Priest απλά ΓΑΜΑΕΙ! Δίνουν ρέστα τα παιδιά και μπράβο τους Ραντεβού στις 26/1/ να διαλύσουμε τα πάντα πριν την εξεταστική
Tέλος του μήνα λογικά βγαίνει και το νέο Enshadowed :
Δείγματα :
Υπάρχουν ακόμα οι Enshadowed?? θυμάμαι εκείνο το Messengers of the Darkest Dawn που μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις back in the day.
Τώρα που έριξα μια ματιά στο metallum είδα πως έβγαλαν και άλλο μετά από αυτό. Πάντως το Messengers το θυμάμαι με διαφορετικό εξώφυλλο από αυτό που έχει στην σελίδα. :-k
Γιατί να μην υπάρχουν, πάντα ενεργοί ήταν.
Το “Intensity” ήταν μετριότητα, αλλά έχουν δύο γαμάτα κομμάτια στο “Secta Nova” 4-way split του 2010 οπότε μπορούμε να ελπίζουμε.
έχει παίξει έκοδση lp με άλλο εξώφυλλο
Αυτό ξέρεις που μπορώ να το βρώ?Σε βινύλιο κ σε εγχώριο ντίστρο καλύτερα.