Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι θα μου πείτε αλλά σήμερα έφτιαχνα τα cd μου και ξέθαψα ν’ακούσω τους συμπαθέστατους [B]Pestiferous[/B] από Φινλανδία. Αν δεν τους έχει πάρει το αυτί σας είναι καλή φάση οι μάγκες. “Αλητάκια”.
[B]Ascension - The Dead Of The World[/B]
24 Δεκεμβρίου λέει στο metal archives.
Γαμώ γιατί το τεταρτάκι του Deathless Light ίσα που μας κάβλωσε.
Το νεο Anaal Nathrakh προκειται για μεγαλη αποτυχια! Ακομη πιο βαρετο και προβλεψιμο απο το Vanitas. Τα ala Ιhsahn-operatic φωνητικα πλεον δεν εξιταρουν οπως παλιοτερα και γενικως καμια εξελιξη, καμια βελτιωση στον αντικειμενικα προσωπικο ηχο που εχουν. Οι συνεχομενες κυκλοφοριες τους εχουν φθειρει…
έτσι κι έτσι…(πρώτα δείγματα)
[B]
Wayfarer -[/B] Children Of The Iron Age
Οι Obsequiae είναι μία εξαιρετική αμερικάνικη μπάντα η οποία παίζει κάτι ενδιάμεσα σε πρωτο-σουηδικό μελωδικό death και επικό black, με μεσαιωνικές επιρροές παντού. Παρ΄ότι δεν είναι ακριβώς black, νομίζω ότι περισσότερος κόσμος θα το προσέξει εδώ παρά στο death τόπικ. Μη φανταστείτε εμπορικές καταστάσεις, η μπάντα είναι σοβαρή και underground αισθητικής.
για όσους θέλουν να διαβάζουν, παραπάνω πράγματα, έχω γράψει περισσότερα (στα αγγλικά) εδώ
^Εξαιρετικοί!
Πράγματι, πολύ καλό!
Ευχάριστο που αυτός ο δίσκος μνημονεύεται (τουλάχιστον εδώ μέσα) έστω και 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.
Προσωπικά είχα βρει πως ταίριαζε περισσότερο στι ατμοσφαιρικές κυκλοφορίες (λόγω του folk/μεσαιωνικού αέρα του) και το είχα ποστάρει εκεί.
το νεο Thy Darkened Shade δεν υπαρχει. Εξαιρετικα ποιοτικο και δουλεμενο αλμπουμ.
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναποστάρει πριν κάτι μήνες (δεν βρήκα κάτι στο search), αλλά ο ένας από τους 2 φετινούς black metal δίσκους που με συνεπήραν είναι αυτός:
The Great Old Ones-Tekeli-Li
(ο άλλος είναι τοSpectral Lore ε)
Αν ζούσαμε στη Φιλανδία…
Mgła with Mikko A. - Psychopathia Sexualis/Fist of the Northern Destroyer (Black Flames of Blasphemy)
Σε οσους αρεσουν οι Wolves in the Throne Room ή τελοσπαντων το “cascadian” τσεκαρετε αυτο εδω https://avantgardemusic.bandcamp.com/album/earth-i
Υπέροχο το Tekeli-li ε
Οπως και το εξωφυλλο του
Με πλήρη επίγνωση του τι λέω, θα αντάλλαζα όλα τα λάηβ που έχω δει στη ζωή μου γι’ αυτά τα επτά λεπτά.
Πολύ όμορφη δουλειά.
Πολύ επιβλητικοί live οι Mgla. Ανατριχίλα και μόνο από την εμφάνιση τους. Κρίμα που τους είχε αδικήσει αρκετά ο ήχος όταν τους είδα.
Αναμενεται στους πρωτους μηνες του 2015!
Katavasia το ονομα της μπαντας και στοχος τους ειναι να βγει κατι που να θυμιζει τον ηχο και ολη την ατμοσφαιρα του ελληνικου black metal στα 90’s…
Για να δουμε αν θα τα καταφερουν!
Ακόμα οι υπόλοιποι? Ανέβηκε για streaming, αγορά κλπ ο δίσκος.